Προς το περιεχόμενο

προβληματα φορητων

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια εργασια στο πανεπιστημιο και θελω να μου πειτε ολα τα πιθανα προβληματα που μπορει να εμφανισει ενας φορητος

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

τι τραβάς και εσύ με τισ εργασίες ε? Αν ρίξεις μια ματιά θα δείς πως 1 στα 2 threads αφορούν προβλήματα των laptops!

π.χ. πρόβλημα στα DVD (δεν το αναγνωρίζει, δεν γράφει, δεν διαβάζει)

πρόβλημα στο πληκτρολόγιο (εντελώς ξαφνικά δεν δουλέυουν πλήκτρα)

προβλήματα στην motherboard κτλ κτλ

Δημοσ.

συγνωμη που σας ταλαιπωρω αλλα τα θελω ολα συγκετρωμενα αν και εχω αποθυκευσει οτι εχω βρει

Δημοσ.

1. υπερθερμαινεται η μπαταρια κ ολο το συστημα λογω ελειπης ψυξης, με αποτελεσμα ή να καει (μου εχει συμβει) ή να κλεινει ή να κολλαει τελειως κ να πρεπει να βγαλεις την μπαταρια

2. οπως ειπε κ ο/η christinakion το dvd μπορει να μην το βλεπει, ή να το βλεπει αλλ να μην μοπρει να διαβασει κ να γραψει dvd ή cd

3. προβληματα με την οθονη, λογω ευαισθησιας (liquid crystal) κ μοπρει να σβησει εντελως ή μπορει να κανει γραμμες κτλ...

4. καρτα γραφικων κολλαει λογω προβληματος ή θερμοκρασιας

5. η ασυρματη καρτα δικτυου κατα την εγκατσταση ή μετα μπορει να κανει το pc να πεταξει blue screen κα να μην ξαναμπει στα windows εκτος κι αν κανεις φορματ

κτλ...

Δημοσ.

αν εχεις φουτζιτσου, μια μερα σβηνει και δεν ξανανοιγει! λες τι εγινε; καηκε η μητρικη σου λενε απο το σερβις..

οκ αυτο ειναι παραπλανητικο, δεν συμβανει μονο στα φουτζιτσου,πλακα κανω

γενικα το χειροτερο ειναι για καποιο λογο να καψεις μητρικη, γιατι μετα το κοστος εινα σχεδον παντα απαγορευτικο για επισκευη-παιρνεις καινουργιο σε αυτα τα λεφτα

Δημοσ.
αν εχεις φουτζιτσου, μια μερα σβηνει και δεν ξανανοιγει! λες τι εγινε; καηκε η μητρικη σου λενε απο το σερβις..

οκ αυτο ειναι παραπλανητικο, δεν συμβανει μονο στα φουτζιτσου,πλακα κανω

γενικα το χειροτερο ειναι για καποιο λογο να καψεις μητρικη, γιατι μετα το κοστος εινα σχεδον παντα απαγορευτικο για επισκευη-παιρνεις καινουργιο σε αυτα τα λεφτα

π.χ. σε HP μια νεα μητρικη κανει 700 ευρω.... καλο ε?

Δημοσ.

να χαλάσει το κουμπάκι που ενεργοποιεί το wireless ή το bluetooth

το πλήκτρο Fn να μην ανταποκρίνεται.

αν έχει ενασωματωμένη webcam να μην λειτουργεί ή να δείχνει τα πάνω κάτω

να έχει από κατασκευής ελαττωματική μπαταρία και μια μέρα να κάνει ΜΠΑΑΑΑΜ

να σου χαλάσει το touchpad από κακή χρήση

Δημοσ.

σε toshiba 3,4 φορές δεν είχε δουλέψει ο ανεμιστήρας του, με αποτέλεσμα μια φορά να σβήσει για να μην καεί. τισ άλλες φορές το έκλεινα εγώ για να μην πάθει ζημιά. μούφα η εργασία σου πάντος... τι βλακίες σαν βάζουν να γράψετε... θέλει να πάρει κανένα λαπτοπ ο καθηγητής σου και κάνει έρευνα για τα προβλήματα???

Δημοσ.

Λοιπ[ον εξαρται απο την χρηση που του κανεις και φυσιακ αν ειναι επωνυμος η οχι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

με ποιο ακριβος θεμα κανεις την εργασια σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...