latinmania Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 exo to laptop auto edo kai ena xrono tous teleutaious mines kai eidika tin teleutaia ebdomada pou i katastasi exei ginei anipofori antimetopizo to exis problima. den mporo na akouso mousiki. kollaei o ixos apisteuta. OMOS na akouso mousiki mporo an kano mono auto.parallila anoixto me mozilla i px me to msn den mporo. lusi?? ektos apo format plz. eixa balei to idio topic sto upoforoum laptops alla mou eipan oti einai kalutera na to balo edo dioti profanos kati mou troei polu cpu. pos mporo na luso to problima esto kai prosopina prin kano format? euxaristo ek ton proteron gia tis apantiseis sas.
activex Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 nai miazi na sou troei kati tin cpu. anikse to taskmanager kai des an kapia efarmogi kani poli xrisi tis cpu. kane post edw kamia eikona.
latinmania Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 οριστε και η εικονα. το firefox το χρησιμοποιω ως broswer και το Ιtunes γιατι απο εκει ακουω μουσικη μιας και συνδεω το Ιpod
Mariosxaniaomg Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Oxi h cpu einai mia xara o firefox aplws trwei poly ram.Mia xara eisai gia koyna to bysma mhpws ftiaxei.
dimitris2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 dokimase na xanavaleis tous drivers. an den ftiaxei vale ena allo programa anaparagwgis k an me auto den exeis provlima xanakane egatastasi to kanoniko s player
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ..mono me ton hxo einai to 8ema?tainies?exeis dvd drive?pws pane aytes apo eikina/hxo?..anyway,kalou-kakou,pane sto my computer/deksi/properties/hardware/device manager/vres ton ide controller toy diskoy soy,kai tsekare to mode sto opoio einai to data transfer An leei pio mode,edw einai to problem An leei dma...xasate : )
activex Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ..... egw pali exw na pw oti apo tin foto den blepw tipota! kai sigekrimena ypopsiazome oti ta process pou trone tin cpu briskonte epano epano. eksou kai h adrania sistimatos h opia den fenete se auto to "plano" mipos na mas tin ksana anebaze na fenonte ola? na mas figi kai h ypopsia. edit : bebea molis proseksa oti sto telos tou pinaka anaferete xrisi tis cpu 2% opote...
Mariosxaniaomg Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Mpas kai paizei flashies to cpu kai anevokatebainei gia asto kana 5 lepot epidoseis kai trava foto na doyme.
latinmania Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ..mono me ton hxo einai to 8ema?tainies?exeis dvd drive?pws pane aytes apo eikina/hxo?..anyway,kalou-kakou,pane sto my computer/deksi/properties/hardware/device manager/vres ton ide controller toy diskoy soy,kai tsekare to mode sto opoio einai to data transferAn leei pio mode,edw einai to problem An leei dma...xasate : ) ax sas exo zalisei sugnomi. pao ekei pou les alla ta exei sta ellinika o upologistis mou ara den xero pou na psaxo exo dvd drive kai ekei kollaei o ixos kapoies fores. molis anakalupsa kai kati allo sto task manager epeidi piga na sas bgalo foto blepo xrisi cpu 40% anebokatebaini diladi. meta grafei 11% xrisi cpu.. den xero ti na kano
activex Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 postare mia kali foto na dixni oles tis diadikasies! na doume pia efarmogi sou troi tin cpu. kai h metafrasi...o ypologistis mou/deksi/idiotites/yliko/diaxirish siskeuon/elenktes ide ata atapi/kai diplo klik ston antistixo tou diskou. kapou ekei tha dis kai gia ton tipo metaforas pou xrisimopoioun oi diskoi sou. elenkse an einai se PIO mode h se UDMA
activex Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 o protos controler douleei se PIO! den kserw an exei cd roms h ton skliro sou pantos auto einai problima. idika an exeis epano to disko! perase driver tis mitrikis ide klp epigontos. kai elenkse an to PIO girise se udma. isos na paizi kai problima me tin kalodiotainia tou diksou opote an bris eukeria alakse tin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.