bibibo Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ποιο mail μου συστήνουν τα αλλάνια του net? ξέρετε επισης αν υπάρχει καποιο mail που να σε ενημερώνει πότε ήταν η τελευταία φόρα που μπήκες?
I212 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Χρησιμοποιώ τόσο gmail όσο και walla. Ωστόσο τα περισσότερα που κυκλοφορούν παρέχουν πάνω κάτω τις ίδιες υπηρεσίες. Αυτό που με ενδίφερε προσωπικα ήταν να μπορώ να το βάλω σε outlook χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω γι' αυτήν την υπηρεσία και γι' αυτό κατέληξα σε αυτές τις λύσεις. Ωστόσο δεν έχω προσέξει κάποιο που να σου λέει πότε μπήκες τελευταία φορά.
bibibo Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μια και το φερε η συζήτηση.... όταν ανοιγω το outlook μου ανοίγει το msn μου χωρίς να μου ζητάει κωδικό ΠΑΡΟΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ κάθε φόρα που χρειάζεται. ti ftaei?
ppetr Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μπορείς να βλέπεις το gmail σου από το Outlook?? Φυσικά. Ψάξε στις ρυθμίσεις για POP3.
theo37 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μπορείς να βλέπεις το gmail σου από το Outlook?? ναι γινεται! κατέβασε το gmailconfig τρέξτο κι ολα οκ!
Giourkas1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ψάξε στις ρυθμίσεις για POP3. Δηλαδή?Μπορώ και με το yahoo?
Gatos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 nai kai i yahoo upostirizei pop prosvasi alla prepei na tin energopoiiseis apo to config tou logariasmou sou...
entrodus Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 nai kai i yahoo upostirizei pop prosvasi alla prepei na tin energopoiiseis apo to config tou logariasmou sou... yahoo.com την έχει κόψει την pop3 πρόσβαση yahoo.gr Νομίζω δουλεύει.
alexgreat Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Συγνώμη αλλά για να είμαστε ειλικρινείς το Gmail είναι για τα μπάζα, τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και λειτουργικότητας. Δοκιμάστε το νέο Yahoo! Mail και δείτε σχετικό blog post.
Giourkas1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Καλη προσπαθεια το beta της yahoo(αλλα γιατί είναι beta τόσο καιρό???) αλλά το gmail είναι άλλη φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.