Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το WAG354G

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω αυτο το topic , αν και ψιλοπερασα αδιαφορος στην ερωτηση που εκανα καπου αλλου , γιατι υποθετω οτι ισως υπαρχουν και αλλοι με την ιδια περιπτωση.

Αυτα με την εισαγωγη , περναω κατευθειαν στο θεμα. Πριν 2 εβδομαδες ο κολλητος , πηρe το adsl in a box της forthnet. Μεσα ειχε το linksys wag354g , το οποιο ειναι παρα πολυ καλο. Το προβλημα ειναι το εξης : υπαρχουν 2 πραγματα τα οποια δεν μπορει να κανει , για αδιευκρινηστους λογους.... Γινομαι ποιο αναλυτικος. Ο οποιοδηποτε υπολογιστης που συνδεεται πανω του , δεν μπορει να συνδεθει ουτε στο MSN, ουτε στι site hi5. Οτιδηποτε site εβαλα μπηκε και επισης απο e-mule και torrent , κατεβαζει κοπιδι!!!! Απεργοποιηθηκε και το firewall , ομως τιποτα.....Επισης βγαζοντας το router και μπαινοντας με dial up , μπαινει και στα 2 !!!! Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να γινει , πως μπορω να λυσω το προβλημα μου?

Δημοσ.

Είχα την εντύπωση οτι η forthnet είχε σταματήσει να δίνει το συγκεκριμμένο modem. Τελοσπάντων κ εγώ το ίδιο έχω, αλλά δεν έχει βγάλει ποτέ κάτι παρόμοιο. Από το μενού application k gaming μπορείς να ανοίξεις τη θύρα για το msn. Ακόμη θα πρότεινα να αναβαθμίσεις κ το firmware.

Δημοσ.

dokimase me allo firmware giati ego ixa to wag354g version 1 oxi 2 kai empene msn xoris thira.

b.pleon dinei wag200 alla olo kai kapou tha exei perisepsei kati se kana magazi.

Δημοσ.
Είχα την εντύπωση οτι η forthnet είχε σταματήσει να δίνει το συγκεκριμμένο modem. Τελοσπάντων κ εγώ το ίδιο έχω, αλλά δεν έχει βγάλει ποτέ κάτι παρόμοιο. Από το μενού application k gaming μπορείς να ανοίξεις τη θύρα για το msn. Ακόμη θα πρότεινα να αναβαθμίσεις κ το firmware.

ποτε βγηκε filmware για την v2 και δεν το πηραμε χαμπαρι ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ολα ΟΚ!!!! Εκανα αναβαθμιση firmware και δουλευουν ολα κομπλε!!!! Οποιος αντιμετωπισει αυτα τα προβληματα ας κανει μια αναβαθμιση...

Δημοσ.
Ρίξε μια ματιά στα επόμενα. Και εγώ το ίδιο έχω. Μετά από αναβάθμιση του firmware δουλεύει απίστευτα καλά. Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα σου δεν έχει να κάνει με το firmware.

ftp://ftp.linksys.com/international/firmware/

http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=4272&p_created=1162537128&p_sid=Ih5xIpri&p_accessibility=0&p_lva=4062&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTImcF9wcm9kcz0xJnBfY2F0cz0mcF9wdj0xLjEmcF9jdj0mcF9zY2ZfbGFuZz0xJnBfcGFnZT0xJnBfc2VhcmNoX3RleHQ9d2FnMzU0Zw**&p_li=&p_topview=1

http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1123521940633&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper

http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=174890

Σε μενα λες οτι δεν εχει να κανει σχεση με το firmaware? Αν ναι εξηγησε μου το φαινομενο οτι δεν μπορουσα να μπω σε απειρα sites (συμπεριλαμβανομενου το www,ote.gr ) και με το που εκανα αναβαθμιση ολα δουλεουν κοπιδι?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...