Bspus Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, τραγουδια ζητησε ο ανθρωπος UFO Belladonna Boston - Amanda
Harkon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Paul Weller - You Do Something To Me Chris De Burg - Lady In Red Eric Clapton - Wonderful Tonight INXS - Never tear us apart Liverpool Express - You are my Love Righteous Brothers - Unchained Melody Roy Orbison - I Drove All Night
1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, τραγουδια ζητησε ο ανθρωπος UFO Belladonna Boston - Amanda σωστα ξεφευγουμε.
tarrasque Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 elvis costello - she (ρομαντικός και γουστάρω, και ας είναι χάλια όλα γύρω-γύρω)
sotoserres Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 παναγιωτης ψαλτης - αγγελε μου. ακουστε το και θα με θυμηθειτε..
DarkKnight Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Malevolent Creation - The will to kill... Πλακίτσα What a wonderful world - Louis Armstrong Total Eclipse Of The Heart - Bonnie Tyler I Will Always Love You - Whitney Houston Just the way you are - Billy Joe
Harkon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Malevolent Creation - The will to kill... αχχααχαχααχχαχααχχα!!!! πάρε κ το Metallica - Die die my darling από μένα
novice21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, τραγουδια ζητησε ο ανθρωπος UFO Belladonna Boston - Amanda ""Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους!"" ........!!!!!!!!.Συμβαινουν τετοια γεγονοτα σημερα?.Απλα ρωταω.Ξερει κανεις?
Harkon Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 αν δε κανω λαθος αυτό κάνουμε.. οχι δε συμβαίνουν, είναι τα ερεθίσματα του Matrix προκειμένου να σε κρατήσουν στο σύστημα...
jesE Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Coldplay - Fix You, What If, In My Place (acoustic) και γενικότερα όσα πιο πολλά Coldplay βρείς. Ο Chris Martin (Coldplay) είναι ίσως ο πιο γλυκός, ερωτικός συνθέτης έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια. Αλλα μάλλον έχω ακούσει λίγα : p A, και Starsailor - Love Is Here. (κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ) A, (ξανα) επίσης και Eagle Eye Cherry - To Love Somebody
solon27 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παίδες σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, τις προτάσεις σας και τις απόψεις σας! Βλέπω έχει σουξέ το topic που άνοιξα! Πάντως για όσους αναρωτιούνται ναι φίλοι μου ο έρωτας ζει δεν έχει πεθάνει! Και όσοι δεν το πιστεύετε τι να κάνουμε δεν θα μπω στη διαδικασία να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! Απλά αφήστε τα πολλά πολλά αποφθέγματα για τον έρωτα και τις ξεπέτες(ξεπέτα - λέξη που σιχαίνομαι απίστευτα!!!) και κοιτάξτε να ζήσετε τον έρωτα με κάποιον - κάποια που θέλετε! Παίδες συνεχίστε με προτάσεις τραγουδιών για ερωτευμένους έτσι να γουστάρουμε! Και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!
poscaman Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 αν καταλαβαις οτι καποια ειναι η γυναικα της ζωης σου σε μολις ενα μηνα,τι να πω! σου ευχομαι τα καλυτερα!μακαρι παντα ετσι να ειστε.. δεν διευκρινησες ελληνικα η ξενα κομματια,γι' αυτο και προτεινω μερικα ελληνικα,κυριως εντεχνα... Εισιτηριο στην τσεπη σου-Π.θαλασσινος Ενας κομπος η χαρα μου-Γ.Νταλαρας Τα βεγγαλικα σου ματια-Γ.Νταλαρας Για κεινη-Μ.Λιδακης Γυναικα-Κ.Μακεδονας Ερωτικο-Δ.Υφαντης δεν ξερω τι ακριβως στυλ ψαχνεις,αλλα αν σου αρεσουν καποια απ αυτα που προτεινω πες μου να γραψω κι αλλα....
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους! Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι ελεύθεροι!Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε! Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο Σου εύχομαι να ζήσεις απίστευτες στιγμές στον έρωτά σου!!! Εγώ να προτείνω το So Contagious (Acceptance)
kika1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους! Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι ελεύθεροι!Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε! συγχαρητηρια!σε ζηλευω! τραγουδι δεν εχω...! ισως το νταουν ον μαι νις!αν και κολλαει πιο πολυ σε χωρισμους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.