Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια για πολύ ερωτευμένους!

solon27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paul Weller - You Do Something To Me

Chris De Burg - Lady In Red

Eric Clapton - Wonderful Tonight

INXS - Never tear us apart

Liverpool Express - You are my Love

Righteous Brothers - Unchained Melody

Roy Orbison - I Drove All Night

Δημοσ.

Malevolent Creation - The will to kill...

Πλακίτσα

What a wonderful world - Louis Armstrong

Total Eclipse Of The Heart - Bonnie Tyler

I Will Always Love You - Whitney Houston

Just the way you are - Billy Joe

Δημοσ.
Ρε παιδια, τραγουδια ζητησε ο ανθρωπος

UFO Belladonna

Boston - Amanda

""Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους!""

........!!!!!!!!.Συμβαινουν τετοια γεγονοτα σημερα?.Απλα ρωταω.Ξερει κανεις?

Δημοσ.

αν δε κανω λαθος αυτό κάνουμε..

οχι δε συμβαίνουν, είναι τα ερεθίσματα του Matrix προκειμένου να σε κρατήσουν στο σύστημα...

Δημοσ.

Coldplay - Fix You, What If, In My Place (acoustic)

και γενικότερα όσα πιο πολλά Coldplay βρείς.

Ο Chris Martin (Coldplay) είναι ίσως ο πιο γλυκός, ερωτικός συνθέτης έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια.

Αλλα μάλλον έχω ακούσει λίγα : p

A, και Starsailor - Love Is Here. (κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ)

A, (ξανα) επίσης και Eagle Eye Cherry - To Love Somebody

Δημοσ.

Παίδες σας ευχαριστώ για το χρόνο σας, τις προτάσεις σας και τις απόψεις σας! Βλέπω έχει σουξέ το topic που άνοιξα!

Πάντως για όσους αναρωτιούνται ναι φίλοι μου ο έρωτας ζει δεν έχει πεθάνει! Και όσοι δεν το πιστεύετε τι να κάνουμε δεν θα μπω στη διαδικασία να σας αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας!

Απλά αφήστε τα πολλά πολλά αποφθέγματα για τον έρωτα και τις ξεπέτες(ξεπέτα - λέξη που σιχαίνομαι απίστευτα!!!) και κοιτάξτε να ζήσετε τον έρωτα με κάποιον - κάποια που θέλετε!

Παίδες συνεχίστε με προτάσεις τραγουδιών για ερωτευμένους έτσι να γουστάρουμε! Και κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

αν καταλαβαις οτι καποια ειναι η γυναικα της ζωης σου σε μολις ενα μηνα,τι να πω! :-Dσου ευχομαι τα καλυτερα!μακαρι παντα ετσι να ειστε..

δεν διευκρινησες ελληνικα η ξενα κομματια,γι' αυτο και προτεινω μερικα ελληνικα,κυριως εντεχνα...

1. Εισιτηριο στην τσεπη σου-Π.θαλασσινος
  2. Ενας κομπος η χαρα μου-Γ.Νταλαρας
  3. Τα βεγγαλικα σου ματια-Γ.Νταλαρας
  4. Για κεινη-Μ.Λιδακης
  5. Γυναικα-Κ.Μακεδονας
  6. Ερωτικο-Δ.Υφαντης

δεν ξερω τι ακριβως στυλ ψαχνεις,αλλα αν σου αρεσουν καποια απ αυτα που προτεινω πες μου να γραψω κι αλλα....

Δημοσ.
Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους!

Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι ελεύθεροι!Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :-D :-D :-D

Σου εύχομαι να ζήσεις απίστευτες στιγμές στον έρωτά σου!!!

Εγώ να προτείνω το So Contagious (Acceptance)

Δημοσ.
Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους!

Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι ελεύθεροι!Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

συγχαρητηρια!σε ζηλευω!:mrgreen:

τραγουδι δεν εχω...!

ισως το νταουν ον μαι νις!αν και

κολλαει πιο πολυ σε χωρισμους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...