solon27 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Παιδιά εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα της ζωής μου και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά ελληνικά και ξένα τραγούδια για πολύ πολύ ερωτευμένους! Ευχαριστώ πολύ και στα δικά σας οι ελεύθεροι!Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε!
com_hs Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Brayan Adams - Everything I Do , I Do It For You.mp3 Celline Dion & brayan adams - Everything I Do.mp3 Phill Collins-I Cant Stop Loving You.mp3
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ενα πολυ παλιο της Μαρινελας: Ηθελα να ησουν σαν εικονα αγια...... :-D Χαρειτε τον ερωτα σας !!!! :-D
novice21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Υπαρχουν ακομα τετοια φαινομενα?.Και εγω που νομιζα οτι επικρατει πλεον η....ξεπέτα !!!.Μαλλον εχω φυγει λιγο μπροστα.
chiderboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Υπαρχουν ακομα τετοια φαινομενα?.Και εγω που νομιζα οτι επικρατει πλεον η....ξεπέτα !!!.Μαλλον εχω φυγει λιγο μπροστα.Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως δεν είσαι εσύ μπροστά, ο άλλος είναι πίσω...
kattistt Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Whitney Houston - Saving all my love for you Richard Marxx - Right here waiting for you Nilsson - Without you Tracy Chapman - Baby can i hold you tonight Vanessa Williams - Save the best for last Bryan Adams - Eveything I do Johnny Logan - Hold me now Gary Barlow - Forever love Marvin Gaye - Ain't no sunshine when she's gone Αγαπημενο μου το οποιο καθε φορα που ακουω το αφιρεωνω στον αντρα μου ειναι το HIM - For you (live version) επισης Damien Rice - Blower's daughter
AFANIS_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 .....The Moodyblues - Nights in white satin .....Lauren Christy - The colour of the night .....Damien Rice - The Blower's daughter .....Paul Weller - You do something to me .....Scorpions - You and I .....The blessed union of soul - I Believe .....Ricardo Cocciante - Amore .....Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σ'ακολουθώ .....Γιάννης Κότσιρας - Η πρώτη μας Φορά .....Tori Amos & Bjork - Wrapped Around Your Finger .....Santa Esmeralda - You are my everything .....My funny Valentine - κατα προτίμηση απο Linda Ronstadt .....Kenny Rogers - Lady
1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως δεν είσαι εσύ μπροστά, ο άλλος είναι πίσω... παρα πολυ πισω. τα συναισθηματα εχουν τελειωσει εδω και παρα πολυ καιρο. συμβολαιο ειναι πλεον.
thanocaster Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Tuesday's Gone - Lynyrd Skynyrd Believe - Stratovarius Always - Bon Jovi Julia Dream - Pink Floyd Forever - Kiss Nothing Really Ends - Deus Eye In The Sky/Prime Time - Alan Parsons Tiny Dancer - Elton John
kattistt Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 παρα πολυ πισω. τα συναισθηματα εχουν τελειωσει εδω και παρα πολυ καιρο. συμβολαιο ειναι πλεον. Γιατι το λες αυτο?
1980 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Γιατι το λες αυτο? γιατι ετσι το νοιωθω , αυτο βλεπω και διεσθανομαι γυρω μου, αυτο μου λενε και ολοι οι φιλοι μου φιλες μου κτλ. ειναι σαν να κανεις ενα συμβολαιο , σπας εναν ορο η εισαι για λιγο αδυναμος και δεν μπορεις να τηρησεις τους ορους τελειωσε το συμβολαιο.με οτι μπορει να συμπεριλαμβανει αυτη η προταση. αυτο λεω. μονο η δυναμη και ο κυνισμος σε κανει να νοιωθες ανετα πλεον. ανετα οχι ωραια. γενικα δεν εμπιστευομαι καθολου τα συναισθηματα ουτε καν τα δικα μου οχι των αλλων , εχουν την ταση να εξασθενουν πολυ ευκολα. βγαινω εντελως εκτος θεματος ομως οποτε δεν ξαναγραφω τιποτα εδω.
akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Λίγες προτάσεις στα γρήγορα: Firehouse - When I Look Into Your Eyes Meat Loaf - I'd do Anything For Love Meat Loaf - I'd Lie For You Lonestar - Amazed Bad Company - If you Needed Somebody Foreigner - I Wanna Know What Love is Phil Collins - Against all Odds Bon Jovi - In These Arms Gary Moore - Still Got The Blues Hammerfall - Always Will Be Kiss - Forever Steelheart - I'll Never Let You Go Warrant - Heaven Skid Row - I Remember You Στάθης Αρτινός Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως δεν είσαι εσύ μπροστά, ο άλλος είναι πίσω... Αυτά τα "πίσω" και "μπροστά" δεν τα κατάλαβα ποτέ μου. Γιατί πρέπει να συγκρίνουμε δηλαδή συμπεριφορές και συναισθήματα; Επειδή κάποιος νοιώθει και δεν είναι της ξεπέτας σημαίνει οτι είναι "πίσω;" Και οι της ξεπέτας είναι "μπροστά;" Κατάντησε και η ξεπέτα trendy τώρα; solon27 πράξε εσύ όπως νοιώθεις/γουστάρεις, και άσε τους άλλους να είναι "μπροστά". Στο κάτω κάτω, στάνταρ εσύ είσαι πιό ευτυχισμένος απ'όσο αυτοί νομίζουν οτι είναι.
novice21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε σεις παιδια,γιατι εθελοτυφλουμε.Δεν βλεπουμε τι γινεται γυρω μας?.Για πια συναισθηματα μιλαμε τωρα?.Κοροιδευομαστε νομιζω.Και εαν εχουν μεινει ακομα μερικοι/ες, ρομαντικοι, δεν θα κρατησει πολυ το ονειρο,δυστυχως. Νομοτελιακα πια,θα πεταξει στο υπερπεραν καποια στιγμη.Και ας μην επιχειρησουμε να αναλυσουμε τις αιτιες του φαινομενου,γιατι μεχρι το 2020,θα γραφουμε/μιλαμε. Ειναι ατερμονας το θεμα.Παντως υπαρχουν ακομα αρκετοι/ες,που εχουν....τυφλωθει/κουφαθει εθελοντικα,φοβουμενοι μην πεταξει το ονειρο>Γιατι το διαισθανονται,οτι ανοιγοντας ματια και αυτια,και ενεργοποιωντας την λογικη,την αξιοπρεπεια,την τιμη,την υπερηφανεια κλπ,και χρησιμοποιωντας αυτα ως μπουσουλα,τοτε θα καταλαβει σε τι επικινδυνη υπνωση βρισκοταν,και θα γινει και αυτος/αυτη,φανατικος οπαδος της ΞΕΠΕΤΑΣ !!!!. :-| :neutral:
1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ρε σεις παιδια,γιατι εθελοτυφλουμε.Δεν βλεπουμε τι γινεται γυρω μας?.Για πια συναισθηματα μιλαμε τωρα?.Κοροιδευομαστε νομιζω.Και εαν εχουν μεινει ακομα μερικοι/ες, ρομαντικοι, δεν θα κρατησει πολυ το ονειρο,δυστυχως. Νομοτελιακα πια,θα πεταξει στο υπερπεραν καποια στιγμη.Και ας μην επιχειρησουμε να αναλυσουμε τις αιτιες του φαινομενου,γιατι μεχρι το 2020,θα γραφουμε/μιλαμε. Ειναι ατερμονας το θεμα.Παντως υπαρχουν ακομα αρκετοι/ες,που εχουν....τυφλωθει/κουφαθει εθελοντικα,φοβουμενοι μην πεταξει το ονειρο>Γιατι το διαισθανονται,οτι ανοιγοντας ματια και αυτια,και ενεργοποιωντας την λογικη,την αξιοπρεπεια,την τιμη,την υπερηφανεια κλπ,και χρησιμοποιωντας αυτα ως μπουσουλα,τοτε θα καταλαβει σε τι επικινδυνη υπνωση βρισκοταν,και θα γινει και αυτος/αυτη,φανατικος οπαδος της ΞΕΠΕΤΑΣ !!!!. :-| :neutral: απλα ολοι γουσταρουν να παραμυθιαζονται και αν τους εκτροχιασεις επαναφεροντας τους στην πραγματικοτητα αντιδρουν πολυ ασχημα και ειναι λογικο. οποτε τον αφηνεις στην ψευδαισθηση και παρακολουθεις με μαθηματικη ακριβεια την χημικη αντιδραση να τελειωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.