Thisamenis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Είναι τοξικό αν και τα επίπεδα τοξικότητας του δεν είναι τόσο υψηλά όσο των άλλων ναρκωτικών. Περιέχει την τοξική ουσία δέλτα-9-τετραϋδοκανναβινόλη που προκαλεί "μαστούρα", συνοδεύεται, ιδίως σε μακροχρόνια χρήση μια χαλαρότητα με αποτέλεσμα η χρήση της να είναι παράνομη στα περισσότερα κράτη. Όποιος θέλει μπορεί να ρήξει μια ματιά εδώ http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%82 ή να το βάλει στο google. (όπως έκανα μόλις τώρα)
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ελληνικές μπακαλίστικες μεταφράσεις κατευθείαν από το κατηχητικό ρε πο*στη. Ούτε πηγές, ούτε αναφορές, τπτ. Jedem das seine.
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Έλειψα για λίγο και δυστυχώς διάβασα οτι κάποιοι αμφισβητούν αυτά που καταθέτω.Κάποιοι άλλοι με θεωρούν μέλος της αστυνομίας - ασφαλίτη. καμία σχέση. Κάποιοι αναρωτιούνται για την ηλικία μου και αν ταιριάζει με το θέμα. Γιατί τόση αμφισβήτηση; Δεν μπορεί κάποιος να εκφράσει την αγωνία του; Ε! λοιπόν είμαι 53 ετών, η κόρη μου τελειώνει πολυτεχνείο και ο γυιός μου κι αυτος πολυτεχνείο. Όσο για τις σχέσεις μας σας πληροφορώ είναι άριστες, ο χαρακτήρας του κι αυτός εξαιρετικός. Όμως και οι καλοί μπορεί να μπλέξουν. Που είναι όμως το λάθος κάποιου πατέρα που θέλει να μάθει πληροφορίες σχετικά με ένα τέτοιο πρόβλημα; Μήπως θάπρεπε να βγεί σε μια επαρχιακή πόλη ζει να ρωταέι γνωστούς και συγγενείς; Και αν δεν ρωτήσει εδώ που υπάρχει αρκετή γνώση που θάπρεπε να ρωτήσει; Είναι κακό πραγμα να θέλει κάποιος να παραμένει άγνωστος και να μαθαίνει; Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσας που με κατανόηση συμπαρασταθήκατε και βοηθάτε στον προσωπικό μου εφιάλτη. Δεν υπάρχει κανένα λάθος σε αυτά που ρωτάς. Απλώς λόγω της υποτιθέμενης ανωνυμίας που προσφέρει το ίντερνετ πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να κάνει πλάκα. Από κεί και πέρα, το ότι ο γιός σου καπνίζει μαριχουάνα από πού το συμπέρανες? Βρήκες τίποτα στα πράγματά του? Τον έκανες τσακωτό? Σου το είπε? Σου το είπε κάποιος άλλος? Αν το παιδί σου είναι σωστός χαρακτήρας, σπουδάζει και έχει καλές παρέες δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα. Εφόσον έχετε και άριστες σχέσεις, τότε ένας επικοδομητικός διάλογος είναι εφικτός.
lourtheo Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Από κεί και πέρα, το ότι ο γιός σου καπνίζει μαριχουάνα από πού το συμπέρανες? Βρήκες τίποτα στα πράγματά του? Τον έκανες τσακωτό? Σου το είπε? Σου το είπε κάποιος άλλος? Μέσα απο συγγενικό περιβάλον το έμαθα, και μακάρι να είναι ψέματα.
Thisamenis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Υπάρχουν πολλά στα αγγλικά. Άπειρα θα έλεγα, αλλά το ρεζουμέ είναι το ίδιο http://www.scopus.com/scopus/record/display.url?view=basic&origin=resultslist&eid=2-s2.0-33947696634&sort=plf-f&src=s&st1=tetrahydrocannabinol&st2=&sid=PPz1t8zQ_RKSemy-1z_NFfr%3a30&sot=b&sdt=b&sl=142&s=TITLE-ABS-KEY%28tetrahydrocannabinol%29+AND+SUBJAREA%28MULT+OR+AGRI+OR+BIOC+OR+IMMU+OR+NEUR+OR+PHAR+OR+MULT+OR+MEDI+OR+NURS+OR+VETE+OR+DENT+OR+HEAL%29&relpos=0 http://www.scopus.com/scopus/record/display.url?view=basic&origin=resultslist&eid=2-s2.0-33947161433&sort=plf-f&src=s&st1=tetrahydrocannabinol&st2=&sid=PPz1t8zQ_RKSemy-1z_NFfr%3a30&sot=b&sdt=b&sl=142&s=TITLE-ABS-KEY%28tetrahydrocannabinol%29+AND+SUBJAREA%28MULT+OR+AGRI+OR+BIOC+OR+IMMU+OR+NEUR+OR+PHAR+OR+MULT+OR+MEDI+OR+NURS+OR+VETE+OR+DENT+OR+HEAL%29&relpos=4 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=11951146 http://www.scopus.com/scopus/record/display.url?view=basic&origin=resultslist&eid=2-s2.0-33847008322&sort=plf-f&src=s&st1=tetrahydrocannabinol&st2=&sid=PPz1t8zQ_RKSemy-1z_NFfr%3a30&sot=b&sdt=b&sl=142&s=TITLE-ABS-KEY%28tetrahydrocannabinol%29+AND+SUBJAREA%28MULT+OR+AGRI+OR+BIOC+OR+IMMU+OR+NEUR+OR+PHAR+OR+MULT+OR+MEDI+OR+NURS+OR+VETE+OR+DENT+OR+HEAL%29&relpos=18 http://www.cbc.ca/health/story/2007/05/01/marijuana-psychotic.html http://www.scopus.com/scopus/record/display.url?view=basic&origin=resultslist&eid=2-s2.0-33846795815&sort=plf-f&src=s&st1=tetrahydrocannabinol&st2=&sid=PPz1t8zQ_RKSemy-1z_NFfr%3a30&sot=b&sdt=b&sl=142&s=TITLE-ABS-KEY%28tetrahydrocannabinol%29+AND+SUBJAREA%28MULT+OR+AGRI+OR+BIOC+OR+IMMU+OR+NEUR+OR+PHAR+OR+MULT+OR+MEDI+OR+NURS+OR+VETE+OR+DENT+OR+HEAL%29&relpos=11 http://www.ch.ic.ac.uk/vchemlib/mim/bristol/thc/thc_text.htm
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πρώτα από όλα πρέπει να ηρεμήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν περνάς έναν εφιάλτη. Το πόσο σοβαρό ή μή είναι το γεγονός, μπορείς να το συμπεράνεις πολύ εύκολα μόνος σου. Ο χαρακτήρας του παιδιού σου άλλαξε? Σε αντιμετωπίζει διαφορετικά? Με τη σχολή πώς τα πάει? Επίσης, μένετε μαζί ή σπουδάζει σε άλλο μέρος? Εφόσον έχεις καλές σχέσεις με το γιό σου, μπορείτε να κάτσετε και να μιλήσετε. Το πιό σημαντικό από όλα είναι να του δείξεις ότι του έχεις εμπιστοσύνη. Και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται νεύρα και φωνές.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Το ρεζουμέ Thisamenis δν είναι καθόλου το ίδιο, από τα 3 λινκ που δουλεύουν, το ένα αναφέρει πως το χασίς έχει θεραπευτικές χρήσεις, το δεύτερο πως έχει αρνητικές επιπτώσεις σε σχιζοφρενείς (πράγμα δύσκολο να το φανταστεί κανείς, πως το να δίνεις χόρτο σε τρελό θα τον κάνει προσωρινά πιο κούκου, απορώ πως το σκέφτηκαν!) και το 3ο περιγράφει τα συμπτώματα που βιώνει κανείς. Τα αργά αντανακλαστικά, η υπνηλία, η χαλάρωση και η αδρανής μνήμη ΔΕΝ είναι παρενέργειες, είναι ο ΛΟΓΟΣ που το καπνίζει κάποιος.
flo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τα αργά αντανακλαστικά, η υπνηλία, η χαλάρωση και η αδρανής μνήμη ΔΕΝ είναι παρενέργειες, είναι ο ΛΟΓΟΣ που το καπνίζει κάποιος. Τι εννοεις μαυτο?
Ceridwen Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 @ θρεντ σταρτερ Πρέπει πρώτα να εισαι ψυχραιμος. (Αν δηλαδη μαθαινες κατι στ αληθεια ασχημο, οπως ηρωίνη, φοβαμαι να σκεφτώ ποια θα ήταν η αντίδραση?) Να διαβάσεις ή να μιλήσεις με κάποιον για να μάθεις ό,τι χρειάζεται, και μετα να μιλησεις στον ίδιο, χωρις υστερίες. Περίπου όπως θα του έλεγες να μην πίνει αν προκειται να οδηγησει. Να του δειξεις να καταλάβει την βλακεία της όλης καταστασης - ότι δεν θα επρεπε να χρειαζεται βοηθήματα να του ρυθμίζουν τη διάθεση, να τον διασκέδαζουν ή να τον χαλαρώνουν. Δεν είναι πολύ σοβαρο, κι αν είναι έξυπνος οπως λες, θα ξερει να μην πρόχωρησει σε κάτι αλλο. Ξέρω πολλούς που 'πίνουν' συστηματικά (και καποιοι απο αυτούς δεν καπνιζουν, για κάποιον που ρώτησε) έδω και χρόνια και δεν εχουν γίνει πρεζάκια. Για το αν το έχουν κάψει ή όχι, δεν μπορω να πω με σιγουρια.
Mithrantir Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τι εννοεις μαυτο? Εννοεί οτι όλα αυτά είναι η μαστούρα για να το πούμε στη γλώσσα του δρόμου. Όταν κάνεις χασίς το κάνεις για να μαστουρώσεις και όχι για να είσαι όπως και πριν νομίζω.
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 protip: ο αρχικος ποστερ δεν εχει γιο, και σας κανει πλακα.
flo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εννοεί οτι όλα αυτά είναι η μαστούρα για να το πούμε στη γλώσσα του δρόμου. Όταν κάνεις χασίς το κάνεις για να μαστουρώσεις και όχι για να είσαι όπως και πριν νομίζω. Οκ. ετσι το καταλαβαινω... Απλα ετσι οπως το ειπε δεν το καταλαβα...
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εμαθα πως ο γυιος μου κανει χρηση μπαφος. Μου ειπαν πως εινα ναρκωτικο. Καταλαβαινετε. Μόλις τωρα επικοινώνησα με κάποιον και μου είπε τα -χειρότερα- μπάφο με παπά. Τι είναι πάλι αυτό; Μήπως κανα συνδυασμός με χημεία; Το έχετε ακούσει κανένας; Ε! λοιπόν είμαι 53 ετών Τι είναι ετών; Τι είναι ναρκωτικό; (μπορείς να δώσεις κανένα link? ) Τι είναι χημεία; Ασε μας ρε φιλαράκι που είσαι 53 ετών και δεν ξέρεις τι είναι μπάφος. ΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοχ Πες μου τί είσαι; Άντε στο irc. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα. Ήταν τρείς παπάδες. Ένας Έλληνας, ένας Τούρκος και ένας Σκάνγκ
Thisamenis Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ήταν τρείς παπάδες. Ένας Έλληνας, ένας Τούρκος και ένας Σκάνγκ LOL Ότι καλύτερο έχω ακούσει στο topic χα χα
lourtheo Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ασε μας ρε φιλαράκι που είσαι 53 ετών και δεν ξέρεις τι είναι μπάφος. ΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοΧμοχ : Θα έπρεπε να ξέρω ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.