HexStatic Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πάντως εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος έχει εθιστεί σε κάτι, ξεκινάει σιγά σιγά και συνεχώς αυξάνει ποσότητες, το να βάλει κάποιος μέτρο είναι δύσκολο και σπάνιο... Εγώ πιστεύω ότι αν δνε κοπεί τώρα αυτό το πράγμα, οι 1-2 τζούρες θα γίνουνε 100-200 τζούρες (π λέει ο λόγος)... Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι δεν έχεις χαμπάρι για το τι πρόκειται και για το τι μιλάμε. Το ίδιο άτομο θα μπορούσε να εθιστεί στο alcol που είναι και νομιμο. Αν ο χαρακτήρας σου έχει τέτοιες τάσεις εθισμού τότε είσαι χαμένος από χέρι , τώρα από ναρκωτικά θα πας? από alcol? Από υπερτροφία? κανεις δεν ξέρει... Είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. Τώρα αυτό που λένε ότι ξεκινάς από μαλακά ναρκωτικά και πας στα σκληρότερα είναι μύθος. Δεν είμαι υπέρ του χασίς απλά γνωρίζω τι παίζει και για αυτό το λόγο είμαι καθησυχαστικός. όσο για το αν βλάπτει η όχι? Και το κινητό σου βλάπτει (ίσως και περισσότερο) αλλα για αυτό δεν κανεις έτσι....
desolatorXT Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ελπίζω να καταλαβαίνεις. Αν για κάποιον λόγο πάντως ενδιαφερθείς να μάθεις κατά πόσο είναι επικίνδυνο ή όχι, σε παραπέμπω εδώ, και παραθέτω: Recent research has shown that many adverse side effects, generally known as the "stoner" stereotype, fail to hold up to the scientific method. Recent studies with synthetic cannabinoids show that activation of CB1 receptors can facilitate neurogeneration, as well as neuroprotection, and can even help prevent natural neural degradation from neurodegenerative diseases such as MS, Parkinson's, and Alzheimer's. This, along with research into the CB2 receptor (throughout the immune system), has given the case for medical marijuana more support. Αν όμως συνεχίζεις να μην ενδιαφέρεσαι, θα σου πρότεινα να μην μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις όταν αυτό μπορεί να πανικοβάλλει κάποιον. το να εθίζετε ο εγκέφαλος σου σε κάτι δεν είναι καλό απο πολλές απόψεις... Οχι μόνο υγείας.... Ανέφερα πάμπολλες φορές ότι δεν χρειάζετε να πανικοβληθεί και ότι ο πανικός δεν είναι καλός.... Εγώ αυτό που λέω τόση ώρα είναι ότι όσο κακός είναι ο πανικός, άλλο τόσο είναι και ο εφυσηχασμός που προσπαθείτε να επιτύχετε... Ψυχραιμία απλά, η ενδιάμεση κατάσταση...
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα. Και αναφορικά με τον ψυχολογικό εθισμό σε κάτι (είτε είναι το Call Of Duty, είτε ο μπάφος) και με τον εφησυχασμό που μπορεί να προκαλέσει απώλεια του μέτρου.
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Desοlator, νομίζω έχεις φύγει λίγο εκτός και αυτά που γράφεις μόνο πανικό μπορούν να δημιουργήσουν σε ένα πατέρα, ο οποίος μέχρι πρίν από λίγη ώρα δεν ήξερε κάν τί σημαίνει μπάφος. Θα σε παρακαλούσα, επειδή κιόλας είσαι μικρός και έχεις πολλά να βιώσεις ακόμα, να κρατήσεις λίγο πισινή και διάβασε αυτά που θα γράψουν μεγαλύτεροί σου, οι οποίοι και έχουν δεί πιό πολλά τα ματάκια τους. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις, όμως αγγίζεις το ένα από τα δύο άκρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείς πανικό.
Hlapatsas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 είτε είναι το Call Of Duty, είτε ο μπάφος Oo παίζεις online cod??
Lucifer Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 όχι αλλά ψήνομαι, έχω βαρεθεί να κάθομαι να με σκοτώνουν επίτηδες οι ναζί.
desolatorXT Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Desilator, νομίζω έχεις φύγει λίγο εκτός και αυτά που γράφεις μόνο πανικό μπορούν να δημιουργήσουν σε ένα πατέρα, ο οποίος μέχρι πρίν από λίγη ώρα δεν ήξερε κάν τί σημαίνει μπάφος. Θα σε παρακαλούσα, επειδή κιόλας είσαι μικρός και έχεις πολλά να βιώσεις ακόμα, να κρατήσεις λίγο πισινή και διάβασε αυτά που θα γράψουν μεγαλύτεροί σου, οι οποίοι και έχουν δεί πιό πολλά τα ματάκια τους. Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις, όμως αγγίζεις το ένα από τα δύο άκρα, με αποτέλεσμα να δημιουργείς πανικό. οκ, αφήνω να δώσετε εσείς τα φώτα σας στον γονέα Αυτά που γράφω είναι γενικά, εφόσον δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο για την κατάσταση, τότε δεν μπορεί κανείς να μιλίσει συγκεκριμένα... Ίσως προκάλεσα πανικό, σόρρυ τότε, μόνο αυτό δεν ήθελα.... Κλείνοντας, απλά να πώ ότ άν θέλει μια συγκεκριμένη απάντηση ο starter, ας μας πει μερικά στοιχεία για τον γίο του, τι χαρακτήρας είναι κτλπ.... όχι αλλά ψήνομαι, έχω βαρεθεί να κάθομαι να με σκοτώνουν επίτηδες οι ναζί. τι ακριβώς εννοείς εδώ???? :?
nick833 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγώ δεν θα σταθώ στις βλάβες που προκαλεί, που ακόμη κι αν τις πιστέψει ένας έφηβος, πάλι του κεφαλιού του θα κάνει. Θα σου πω όμως για την αλλαγή της προσωπικότητας που επιφέρει, όπως και το αλκοόλ. Θα πρέπει να δεις μαζί του, τι δεν του αρέσει στον εαυτό του και θέλει να το "βελτιώσει" με το χασίς, π.χ. να γίνει πιο θαρραλέος, ή πιο ευχάριστος στην παρέα, ή απλά αποδεκτός σε αυτήν, και πολλά άλλα. Εγώ προσωπικά πριν πολλά χρόνια, πήρα την απόφαση να σταματήσω χασίς και αλκοόλ και να ψάξω μέσα μου να βρω χαρίσματα και τρόπους για να γίνω αυτό που ήθελα να είμαι. Δεν τα κατάφερα απόλυτα αλλά ως κάποιο ικανοποιητικό βαθμό και το κυριότερο, είμαι πάντα ο εαυτός μου και μάλιστα νηφάλιος και μη εξαρτημένος από κάθε είδους τεχνητή ντόμπα! Να του πείς ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ντομπαριστεί, όπως ένα καλό σεξ, ένας καφές με μια καλή παρέα ή κάποιο χόμπυ.
sotirisl Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 αν σε πιάσουν οι αστυνομικοί με μαύρο πάνω σου (ας πουμε αρκετό για δύο-τρια τσιγάρα), τι γίνεται?
Hlapatsas Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 αν σε πιάσουν οι αστυνομικοί με μαύρο πάνω σου (ας πουμε αρκετό για δύο-τρια τσιγάρα), τι γίνεται? Στην Σιγκαμπούρη σε εκτελούν Στην Ελλάδα μάλλον θα κάνουν έναν "έλεγχο" ποιότητας...
JohnKaL- Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Θεωρητικά πάς φυλακή 6 μήνες, πρακτικά όμως κάνεις δικαστήριο και σε διώχνουν.
sotirisl Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εννοείς γράφωνται έξι μήνες στο ποινικό σου μητρώο... δεν νομίζω πάντως να θεωρείται πλημέλημα
metalmike Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ποιος δεν εχει κανει 5-10-100 τσιγαρα στην ζωη του?Εγω και ειμαι και μεγαλος μαγκας (σοβαρα το λεω,δεν εχω κανει ουτε μισο τσιγαρο)!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Kάτι σε ασύστολο trolling μου μοιάζει αυτό το thread.......... Ή μπορεί να άνοιξε με άλλους σκοπούς (πιο σοβαρούς) Πάντως και στις δύο περιπτώσεις για ψάρια ψάχνει. Έχει ρίξει τα παραγάδια και μαζεύει το γάβρο. Υ.Γ Τι είναι "μπάφος";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.