Προς το περιεχόμενο

Χασίς - Πληροφορίες & Βοήθεια

lourtheo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω τρελαθει .

Μολις τωρα εμαθα κατι εξωφρενικο για μενα. Δεν το χωραει το μυαλο μου.

Εμαθα πως ο γυιος μου κανει χρηση μπαφος. Μου ειπαν πως εινα ναρκωτικο. Καταλαβαινετε. Τρελαθηκα. Δεν ξερω τι να κανω , πως να το χειριστω.

Ζηταω τη βοηθεια σας. Πες τε μου τι ειναι αυτο, θελω λεπτομερειες. Τι μπορω να κανω; τι;τι; τι;

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα μωρέ τώρα πως κανεις έτσι....

εχεις πλακα.

θα μου πεις! πεντε ξυλιες σε ξενο κωλο δεν πονανε.

Δημοσ.

Είναι αρκετά μεγάλος για να του βάλεις το οποιοδήποτε μυαλό, ειδικά αν δεν είσαι γνώστης των πραγμάτων.

Πάντως σε καμία περίπτωση μήν του νευριάσεις ή χειροδικήσεις πάνω του.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ανυσηχητικό αυτό που κάνει ο γιός σου, αλλά δεν ξέρουμε ούτε τη σχέση που έχεις μαζί του, ούτε τί χαρακτήρας είναι ούτε τίποτα.

Στην ερώτησή σου πάντως, μπάφος είναι το χασίς.

Προσπάθησε να κάνεις μιά συζήτηση σε ήρεμο κλίμα με το γιό σου να δείς τί παίζει.

Δημοσ.

Λοιπόν, κρατήστε το επίπεδο γτ είναι κρίμα να κλειδωθεί ξανά και να πάει από καρδιακό ο άνθρωπος.

Λουρ, δεν είναι τπτ σημαντικό. Αυτό που είπε ο θηφ για το κάπνισμα ισχύει, όχι μόνο το τσιγάρο είναι ΟΡΓΑΝΙΚΑ πιο εθιστικό αλλά και θανατηφόρο, ενώ το χασίς όχι. Γενικά δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη, το μόνο αρνητικό -κατ' εμέ- είναι πως επειδή φαίνεται ως "μαγκιά" κτλ, μπορεί να προκαλέσει εμμονή σε ψυχολογικό επίπεδο. Σαν κακιά συνήθεια ένα πράγμα.

Γενικώς προφανώς και του το κόβεις, αλλά οκ, δεν έχει πέσει και στα βαριά το παιδί. Θα αναπτυσσόμουν περισσότερο, αλλά έχουμε και ασφαλίτες στο φόρουμ!

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο διάολος... Προσοχή τι λέτε τα trace ip δίνουν και παίρνουν... Όπως είπε ο προλαλήσας κυκλοφούν ασφαλίτες και δικηγόροι με μορφή σκύλου!!

Δημοσ.

Προσπάθησε να κάνεις μιά συζήτηση σε ήρεμο κλίμα με το γιό σου να δείς τί παίζει.

Εγώ θα σου έλεγα να μην του πεις και τίποτα. Μεγάλο παιδί είναι. Σκέψου ότι , ότι και να του πεις θα προκαλέσεις αντιδράσεις, κοινώς ότι του λες θα κάνει το αντίθετο, κοινώς θα μαλώσετε, κοινώς το έχασες το παιχνίδι.

Δείξε ψυχραιμία, συζήτησε το με την γυναικα σου (αν έχεις) και κανε υπομονή να δεις που παν τα πράγματα. Αν έχει ενδιαφέροντα δεν κινδυνεύει να πέσει στα ναρκωτικά.Πολυ νεολαία περνάει από αυτό το στάδιο του "ψαξίματος".

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω για το κουραγιο που θελετε να μου δωσετε αλλα οπως λενε και οι πιτσιρικαδες ....εχω παθει.

Πιστευω πως κατανοειτε τη θεση μου και ειδικα οταν δεν το περιμενεις.

Δημοσ.

Ε κοίτα, όχι κ να μη του πει τπτ. Δλδ οκ, εδώ εγώ αν μάθαινα πως ο μικρός μου ξάδερφος πχ τα σκάει, θα πήγαινα να του πω 2 πράγματα, να δω πως το έχει στο κεφάλι του ρε παιδί μου. Άλλο να κάνεις 1 κιλό τη βδομάδα και άλλο κάνα τσιγάρο που και που, υπάρχει κ σε αυτό ένα μέτρο.

λου, ηρέμησε, δεν σου λέει κανείς ψέμματα για να σε παρηγορήσει. είναι όντως κάτι το ακίνδυνο οργανικά, και δν συνεπάγεται ούτε κακές παρέες ούτε κάτι τέτοιο. πραγματικά από το να καπνίζει ντάβιντοφ είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Καλά τα λέει και ο Hexstatic. Όλα παίζουν κυρίως με το τί σχέση έχεις με το γιό σου, αλλά και με το τί χαρακτήρας είναι.

Αν είναι ήρεμος και έχετε καλή σχέση, τότε μιά επικοδομητική συζήτηση είναι εφικτή.

Αν είναι αντιδραστικός, τότε καλύτερα να είσαι διακριτικός. Μή του πείς τίποτα και παρακολούθα τις εξελίξεις.

Σε γενικές γραμμές πάντως, πολλοί νέοι περνάνε από αυτό το στάδιο, αλλά με το πέρασμα του χρόνου το αφήνουν πίσω τους.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά μην αγχώνεστε.Δεν ειναί και τόσο τρομερό πια. Εμενα πιο πολυ θα με άγχωνε αν οδηγούσε μηχανάκι και σε πια αμάξια μπαίνει μέσα, παρα αν το θα έσκαγε και κανένα μπάφο για το χαβαλέ.

Αυτοί που καίγονται είναι άτομα τα οποια είτε βρίσκονται σε χαλια ψυχολογική κατάσταση είτε άτομα τα οποια τα έχουνε ΌΛΑ και έχουνε πάψει να έχουν ενδιαφέροντα και στόχους.

Αν πηγαίνει σχολειό μια καλή απόδειξη αν τον επηρεάζει αρνητικά η όχι είναι οι βαθμοί του στο σχολειό. Αν πέσουνε κατακόρυφα τότε ίσως θα πρέπει να τον προσεγγίσεις κάπως.

Τώρα πως δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια γιατί δεν ξέρω ούτε ποσο διαφορα στην ηλικία έχετε ούτε το τι σχέσεις έχετε και λοιπά.Ούτε ξέρω τι χαρακτήρας είναι ο γιος σου.Επίσης πέρα από το σχολειό αν σταματήσει να έχει ενδιαφέρον για τα hobby του η ότι έκανε τόσο καιρό και ξέδινε τότε και αυτό είναι μια απόδειξη ότι τον επηρεάζει.

Be cool πάνω απο όλα και δείξε του εμπιστοσύνη.Δεν είναι 13 χρονων παιδάκι.

Δημοσ.
Ε κοίτα, όχι κ να μη του πει τπτ. Δλδ οκ, εδώ εγώ αν μάθαινα πως ο μικρός μου ξάδερφος πχ τα σκάει, θα πήγαινα να του πω 2 πράγματα, να δω πως το έχει στο κεφάλι του ρε παιδί μου. Άλλο να κάνεις 1 κιλό τη βδομάδα και άλλο κάνα τσιγάρο που και που, υπάρχει κ σε αυτό ένα μέτρο.

λου, ηρέμησε, δεν σου λέει κανείς ψέμματα για να σε παρηγορήσει. είναι όντως κάτι το ακίνδυνο οργανικά, και δν συνεπάγεται ούτε κακές παρέες ούτε κάτι τέτοιο. πραγματικά από το να καπνίζει ντάβιντοφ είναι καλύτερο.

ναι ρε παιδια... Αλλα απο αυτά ξεκινάνε, και πάνε σε χειρότερα μερικοί...ο εφυσηχασμός, δεν είναι καλό πραγμα, οποτε μην προσπαθείτε να πείτε, "ε δεν τρέχει και τίποτα μωρέ"...

Εγώ θα σου έλεγα σε μια όμορφη και ήρεμη συζήτηση να κανεις..

Παντα βέβαια το πως θα περάσεις κάτι σε ένα ατομο έχει μεγάλη σχέση με τον χαρακτήρα του... Αλλιως θα μιλήσεις σε ένα ντροπαλό άτομο, αλλιώς σε ένα κολοπαίδι (γενικά μιλάω τώρα)... Επισης δεν λες τι σχέση έχεις εσύ με τον γιό σου.... Αν εχετε κακές σχέσεις δεν νομίζω να οδηγήσει πουθενά η συζήτηση...

Αλλά, όπως λένε, χωρίς πραγματικά καμία διάθεση να σε προσβάλω, τα παιδιά είναι η εικόνα των γονιών.... Εκτος απο τη συζήτηση ψάξε και το ποια ήταν τα δικά σου λάθη σαν γονιος, ίσως έτσι διορθώσης την κατάσταση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...