gust Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Λοιπον παιδια κανω αυτο το topic επειδη αυτες τις μερες κανω μια ερευνα αγορας για αυτες τις μνημες για το καινουριο μου sony psp. Διαβασα πολλα για original και fake ειδικα απο e-shops. Τελικα οι fake (πωλουνται σε πολυ χαμηλη τιμη), δουλευουν ή χαλανε μετα απο συντομο χρονικο διαστημα ή αυτα ειναι προπαγανδα της sony για να χτυπησει την ευρεια διαδοση τους...μηπως ειναι τα ιδια τυπωμενα κυκλωματα απλα στις μεν original πληρωνουμε και το label της sony/sandisk? Ποσταρετε οσοι χρησιμοποιησατε ή χρησιμοποιειτε τετοιες καρτες......ποσο καιρο σας αντεξαν?.....δουλευουν ακομη.......κανετε την δουλεια σας το ιδιο καλα?Ή μηπως πεσατε θυματα απατεωνων και χασατε τα λεφτα σας σε μια λαθος αγορα! Αναφερετε εμπειριες για να βοηθησετε και οσους προκειται να αγορασουν απο εδω και περα αλλα και για να κανουμε συγκρισεις.....! Υ.Γ Ενα χρησιμο link για να καταλαβει καποιος αν η καρτα του ειναι fake ή original: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/324446
Socratis_g Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εγώ που έχω πάρει 2γ. παίζει μια χαρά μέχρι τώρα. Την έχω 9μήνες κ την είχα πάρει από παλικάρι εδώ μεσα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ΔΕΝ είναι high speed, και θέλει γύρω στα 7-10λεπτά για να περάσω παιχνίδι 1,6γ. Πιστεύω αυτά που γράφει η σονυ τα κάνει γιατί χάνει κ από εκεί χρήμα.
argi73 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 έχω πάρει από E-Bay fake και δουλεύει μια χαρά σχεδόν τώρα ένα χρόνο και στο PSP και στην φωτογραφική. Λέει ότι είναι high speed αλλά δεν έχω κάτσει να την μετρήσω, προσωπικά δεν μου φαίνεται αργή. ίσως το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι fake καμία φορά έχουν κακό φινίρισμα με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε κάποια PSP λίγο πιο δύσκολα..
zedone Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Είχα ξεκινήσει το ίδιο θέμα πρίν περίπου κάνα χρόνο: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151643 Κανένα απολύτως πρόβλημα,και μου είχε περάσει και μένα απο το μυαλό οτι τα posts με χρήστες που είχαν πρόβλημα ήταν της sony, είναι μια τακτική που την έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και για να προωθήσει προϊόντα της.Απλά θέλει προσοχή μή τη πληρώσεις και για original.
AlexNet Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κ εγώ αγόρασα μια από ebay πριν το Πάσχα κ μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.