Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Τοπικο Δικτυο!!!!

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!! Έχουμε ένα τοπικό δίκτυο με τους συγκάτοικους μου και συγκεκριμένα μόνο εγώ έχω το εξής πρόβλημα.Όλοι έχουμε κοινόχρηστους τους σκληρούς μας και ενώ οι άλλοι μπορούν και μπαίνουν στους σκληρούς μου εγώ ούτε καν τους βλέπω.Δεν μου βγάζει καν το MSHOME.Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στα ξαφνικά χωρίς να πειράξω κάτι.Κοίταξα και το firewall(Sygate personal firewall pro) και δεν βλέπω κάτι λάθος.Υπάρχει κανείς που να μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα αυτό

Thanks προκαταβολικά!!!!!!

Δημοσ.
start-run-services.msc kai des an trexei to computer browser service kai ola ta dependencies tou

Tsakona επειδή δεν ξέρω και πολλά μπορείς να τα γράψεις λίγο πιο αναλυτικά??

Πήγα εκτέλεση εγραψα services.msc αλλά δεν βρήκα πουθενά to computer browser service.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δες αν τα αλλα pc και οχι το δικο σου εχουν ενεργοποιημενα τα firewall και επισης κοιτα αν στα αλλα pc αν ειναι οντως share οι δισκοι και σε εσενα .Επισης δες την ip απο ενα απο τα αλλα pc και πηγαινε στο δικο σου και μπες start -> run -> \\την ip του αλλου

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο akil. Σε πολλές περιπτώσεις είναι βολικό να βάζετε ένα χρήστη σε όλα τα pc με το ίδιο user/pass.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...