waves Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω αυθεντικά τα windows vista (home premium greek) και έχω το εξής πρόβλημα. Στον Internet Explorer 7 όταν ανοίγω τα Αγαπημένα και κάνω δεξί κλικ σε ένα φάκελο για να μετονομάσω ή να διαγράψω για παράδειγμα κολλάει ο Internet Explorer! Παιδιά βοήθεια γιατί δεν μπορώ να φτιάξω τα Αγαπημένα μου!!!
IOSTEFO Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Και τα πληρωσες εχεις και προβλημα????? Βαλε την αλεπου, αυτη ειναι καλη,κανη καλα την δουλεια της.
HexStatic Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω αυθεντικά τα windows vista (home premium greek) και έχω το εξής πρόβλημα. Στον Internet Explorer 7 όταν ανοίγω τα Αγαπημένα και κάνω δεξί κλικ σε ένα φάκελο για να μετονομάσω ή να διαγράψω για παράδειγμα κολλάει ο Internet Explorer! Παιδιά βοήθεια γιατί δεν μπορώ να φτιάξω τα Αγαπημένα μου!!! Dokimase na kaneis kanena update.Exei arketoutsika updates me to pou kaneis install ta vista.Poso kairo ta exeis eggatestimena?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μαλλον κατι αλλο φταιει...Εχω τα ιδια γνησια και δεν εχω τετοιο προβλημα.
waves Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τα Vista είναι full updated...Δε φταίει αυτό.Είχα περάσει τα bookmarks από firefox στον explorer.Ίσως αυτό φταίει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ ούτε να τα διαγράψω!!Μήπως να βγάλω τον explorer και να το ξαναβάλω;;Aλλά δεν ξέρω ούτε πως απεγκαθίσταται ο explorer!Ηelp!
icyman1979 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Το πιο σιγουρο για μενα ειναι απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση,ακολουθα τις οδηγιες για απεγκατασταση-> http://www.ie-vista.com/kbase2.html και εγκατασταση απο εδω ->http://www.microsoft.com/hellas/windows/downloads/ie/getitnow.mspx
waves Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Φίλε icyman1979 ευχαριστώ, αλλά εγώ έχω τα vista και οι σελίδες που αναφέρεις είναι για xp. Καμιά ιδέα παίδες;;;;
konandrio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πήγεναι έναρξη πάτα στον φάκελο που μάλλον λέει το όνομά σου,είναι ο πρώτος από δεξιά κανε κλικ και εκεί θα δεις φάκελο αγαπημένα, φτιάξτο από εκεί.
waves Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δεν έχω συναντήσει πιο κουλό πρόβλημα...Δε βλέπω το λόγο, που το παθαίνει αυτό!!!!Φίλε konandrio το έκανα αυτό που είπες και διέγραψα όλα τα αγαπημένα. Έφτιαξα μετά ένα φάκελο με μία ιστοσελίδα δοκιμαστικά. Πήγα μέσω της οργάνωσης των αγαπημένων να τη διαγράψω ή να κάνω δεξί κλικ(!!) πάνω της και crash o Ιντερνετ explorer!!!!!!!
waves Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Koυφάθηκα!!!!Το έτρεξα ως διαχειριστής (δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής) και τώρα μπορώ κανονικά να "πειράζω" τα Αγαπημένα!!!Γιατί αυτο;;;
waves Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω απεγκατάσταση τον internet explorer από τα vista και να τον ξαναπεράσω;;Ξέρετε κάτι για να τον φέρω στην αρχική του κατάσταση;;Αν και με run as administrator δεν έχει πρόβλημα (βλ. αρχικό post) θέλω να δω τι φταίει;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.