Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Παρακαλώ να μην συνεχιστεί το flame. Αρκετά έως εδώ, εννέα μηνύματα σβήστηκαν.
anthony_88 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Kai εγω μολις πηρα το laptop. Και εβαλα να ψαξει, και βρηκε 3-4. Το 1 ειναι μπατε σκυλοι αλεστε, αλλα δεν το χρησιμοποιω γιατι ειναι κριμα για τον ανθρωπο...
chris_ma Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Απ' ότι έχω καταλάβει η φάση βάζω την DSL μου να κατεβάζει και εγώ σερφάρω με τη γραμμη του γείτονα έχει γίνει μόδα (και που είσαι ακόμα)! Εγώ 2 πράγματα έχω να ρωτήσω . 1ον Άντε και κάνεις τον καλό συνάνθρωπο και θέλεις να ειδοποιήσεις τον γείτονά σου πως συμβαίνει αυτό, πως θα τον βρεις; Εδώ που μένω είναι (όπως σχεδόν παντού) η μία πολυκατοικία πάνω στην άλλη, που να βρω εγώ ποιο τσακάλι έχει αφήσει ανοικτό Router. Μπορεί ο άλλος να μένει 2 και 3 πολυκατοικίες δίπλα. 2ον Έχει δει ποτέ κανένας σε κάποιο από αυτά τα καταστήματα : "PC experts", "εμείς εδώ παίζουμε την τεχνολογία στα δάχτυλα" κτλ κτλ, να πουλάνε ασύρματο router και να προειδοποιούν για την αναγκαιότητα ενός σωστού στησίματος. Εγώ νομίζω πως μάλλον η στρατηγική τους είναι πάρε κόσμε, φτηνό είναι καλό είναι, εσύ δεν ξέρεις και πολλά από "πισι" οπότε ... χρυσές δουλειές!
getty Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Η δικιά μου άποψη είναι ότι απλά ΔΕΝ τον ειδοποιείς. Είναι σαν να μπαίνεις σπίτι του αφού είδες ανοικτή του πόρτα του να βολτάρεις μέσα και να του λές φίλε τα κοσμήματα σου μην τα αφήνεις στο σαλόνι και να κλειδώνεις την πόρτα. Το ασύρματο δίκτυο έχει την εγγενή αδυναμία ότι δεν είναι τόσο ασφαλές. Τέλος, τα καταστήματα πουλάνε και windows, πρέπει να σου λένε ότι επιβάλλεται να αγοράσεις firewall, antivirus και πάει λέγοντας; Δε νομίζω. Τουλάχιστον στα routers υπάρχει manual που στα λέει αναλυτικά όλα αυτά. Τώρα αν είσαι χρήστης που βαριέσαι να το διαβάσεις ε εντάξει δε σου φταίει ο πωλητής.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 1ον Άντε και κάνεις τον καλό συνάνθρωπο και θέλεις να ειδοποιήσεις τον γείτονά σου πως συμβαίνει αυτό, πως θα τον βρεις; Exw akousei oti mporeis na anixnefseis to allo PC me GPS .. alla dn kserw kata poso stekei afto gia enan HomeUser ..
poscaman Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Exw akousei oti mporeis na anixnefseis to allo PC me GPS .. alla dn kserw kata poso stekei afto gia enan HomeUser .. ωχ θα πεσω απ'την καρεκλα......:evil: ΚΑΙ (ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ) ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ:evil: ontopic:το θεμα εχει συζητηθει απειρες φορες
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Tο θέμα εξαντλήθηκε. Eυχαριστούμε που παίξατε μαζί μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.