Προς το περιεχόμενο

Tsampa Internet ?!?!?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pws kai dn to skeftika! Exw tis gates tous insomniax sto plevro mou!!!

Lipon akouste mia istoria p me trwei 2 weex twra ...

Enas filos mou .. pire ena Laptop apo to "MediaMarkt" .. itan gurw sta ~1000 euro .. Arketa kalo PCaki alla dn kolaei afto ..

E erxete tin epomeni mera kai m leei :

"Pwpw!! Eimai polu kwl..s! Tixerosss!! Den fantazese ti egine! Exw TSAMPA internet!!!"

E kai mou eksigise (einai KAPWS noobas aftos me pc kai tetia .. oxi entelws .. alla einai kai vlakakos ston egefalo kai voithaei kai afto .. >_>) oti to Laptop tou exei wLAN dld .. Asirmato LAN ! E kai (apoti skeftike o eggefalos tou) mou eipe oti MALLON eiparxei kapios kakomiris gitonas pou einai asxetos (k kala dn exei kodikous kai tetia..) kai to PC apo MONO tou (twra o filos m .. kai DSL na plirwne .. dn 8aksere na to valei!!) sinde8ike sto internet legontas tou kati san na leme oti vrike ena kontino pc kai pernei apo ekei .. lol

Twra DEN to exw dei apo konta na dw ti paizei .. alla stin arxi idika MOU FANIKE ADINATON .. gelousa .. Twra mou to leei 2 weeks twra .. kai arxizw kai ta paizw ..

Rikste ligo fws stin ipo8esi re pedes pl00xx! Gt dn ton antexw allo na mou leei poso tixeros einai .. gzzzz .. (Ean pragmati isxiei afto .. 8a paw na vrw ton gitona na tou valw kodiko xD )

Thanks!!

^_^

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
.. alla einai kai vlakakos ston egefalo kai voithaei kai afto .. >_>)

^_^

Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει, γιατί εκτείθεσαι και συ από την άγνοιά σου...

Δημοσ.

σχύει αυτό που σου λέει. Αν κάποιος έχει ασύρματο modem/router (ο γείτονας στο πάνω - κάτω - διπλανο anyway διαμέρισμα) και δεν φρόντισε να το κλειδώσει, συνδέεσαι κανονικότατα.

Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά και ειδικά τώρα που όλοι βάζουν σύνδεση ADSL με ασύρματο modem/router χωρίς να έχουν και τις απαραίτητες γνώσεις, νομίζοντας ότι το δικό τους δίκτυο αναγνωρίζει πού τελειώνει ο τοίχος του σπιτιού τους και δεν πάει παραπέρα...

Δημοσ.

Προφανώς το laptop με την ασύρματη σύνδεση βρήκε ελεύθερο wireless router από γειτονικό διαμέρισμα και φυσικά... συνδέθηκε.

Προσοχή στα ασύρματα routers, πρέπει ΠΑΝΤΑ να έχουν κρυπτογράφηση και πολύ πολύ καλό password. Όχι ημερομηνίες, ονόματα, 123456 κλπ.

Από το διαμέρισμά μου έχω πρόσβαση σε 6 ασύρματα δίκτυα και τα 3 είναι χωρίς password. Δεν έχω καταχραστεί την κουταμάρα του γείτονα αλλά πολλοί το κάνουν...

Δημοσ.

Πολύ απλό. Ένας γείτονας έχει δίκτυο wi-fi ''αέρα πατέρα'' (δηλ. όχι κλειδωμένο) και όποιος έχει συσκευή wi-fi εκεί κοντά καταφέρνει να συνδεθεί στο Ίντερνετ δια μέσου αυτού του δικτύου!!!!

Δημοσ.
Λίγη προσοχή στους χαρακτηρισμούς δεν βλάπτει, γιατί εκτείθεσαι και συ από την άγνοιά σου...

Kala eipame .. kurile .. alla oxi kai etc .. o.O

σιγά φίλε μου,κάνεις λες κι ανακάλυψες την Αμερική!!!

φυσικά και γίνεται!

Eimai fem ean dn se pirazei ^^ Kai pragmatika mou fenete "sinarpastiki anakalipsi" ! T_T

σχύει αυτό που σου λέει. Αν κάποιος έχει ασύρματο modem/router (ο γείτονας στο πάνω - κάτω - διπλανο anyway διαμέρισμα) και δεν φρόντισε να το κλειδώσει, συνδέεσαι κανονικότατα.

Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά και ειδικά τώρα που όλοι βάζουν σύνδεση ADSL με ασύρματο modem/router χωρίς να έχουν και τις απαραίτητες γνώσεις, νομίζοντας ότι το δικό τους δίκτυο αναγνωρίζει πού τελειώνει ο τοίχος του σπιτιού τους και δεν πάει παραπέρα...

Re pedia .. dn mporei .. o allos dn exei Internet!! O dikos mou katevazei me to uTorrent kai katevazei me 103kbps .. afto kanei MPAM oti i sindesi einai xiliara .. E! O allos paw stixima oti dn 8a mporei na fortwsei OUTE to google ! Dn 8a exei internet eimai sigouri !

An einai dinaton .. ti geloio .. na paw na parw asirmato k egw ama einai kai mou lete oti o tzampas zei akoma!! >_>

Δημοσ.

Και εγώ έχω πρόσβαση στου γείτονα αλλά ποτέ δεν το εκμεταλλεύομαι γιατί έχω το δικό μου. Σκέφτηκα να πάω να τους πώ τί παίζει, αλλά φοβήθηκα τις αντιδράσεις τύπου "Χάκερ! Μπήκε στον υπολογιστή! Μας ελέγχει το PC! Μας έκλεψε το βιντεάκι που γυρίσαμε χτες! Μας έκλεψε την πιστωτική!" και άλλα τέτοια που -έστω και λίγο (?)- είχαν την πιθανότητα να περάσουν απο το μυαλό τους... Βλέπετε, η δαιμονοποίηση των υπολογιστών και του ίντερνετ κυρίως καλά κρατεί...

Re pedia .. dn mporei .. o allos dn exei Internet!! O dikos mou katevazei me to uTorrent kai katevazei me 103kbps .. afto kanei MPAM oti i sindesi einai xiliara .. E! O allos paw stixima oti dn 8a mporei na fortwsei OUTE to google ! Dn 8a exei internet eimai sigouri !

An einai dinaton .. ti geloio .. na paw na parw asirmato k egw ama einai kai mou lete oti o tzampas zei akoma!! >_>

To router θα εκπέμπει ακόμα και όταν ο υπολογιστής του άλλου είναι κλειστός. Καιαν ο άλλος δεν το πολυχρησιμοποιεί, μιά χαρά ταχύτητα θα πιάνει.

Βάλε και εσύ μια ασύρματη κάρτα και αν είσαι σε πολυκατοικία στάνταρ κάτι θα βρείς...

Δημοσ.

Εγώ είχα για κάποιον καιρό δίκτυο Wi-fi στο σπίτι, βασισμένο σε router LynkSys, ενεργό 24/7 αλλά αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί υπήρχε κάποιο τσακάλι στην πολυκατοικία και μου έβρiσκε πάντα το password. Ακόμα βέβαια δεν ξέρω ποιός είναι αν και έχω μερικές υποψίες... (είμαι στον 4ο και η πολυκατοικία έχει 7 ορόφους x 6 διαμερίσματα ανά όροφο). Ξαναγύρισα στο καλώδιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

Δημοσ.

Πάντως καλό θα ήταν, αν ξέρεις τον γείτονα να τον προειδοποιήσεις. Γιατί το δίκτυο δεν είναι ανοιχτό επειδή το θέλει εκείνος (μάλλον) αλλά από άγνοια.

Δημοσ.
Εγώ είχα για κάποιον καιρό δίκτυο Wi-fi στο σπίτι, βασισμένο σε router LynkSys, ενεργό 24/7 αλλά αναγκάστηκα να το βγάλω γιατί υπήρχε κάποιο τσακάλι στην πολυκατοικία και μου έβρiσκε πάντα το password

Και πώς έβλεπες ότι συνδεόταν ο άλλος (δεν είχα ποτέ Wi-Fi, μόνο πρόσφατα που έστησα ένα Laptop με ασύρματο router Linksys και τον κράτησα δυο - τρείς μέρες στο σπίτι)? Και να έβρισκε πάντα το pass σε σημείο που να σε αναγκάσει να ξαναβάλεις καλώδιο? Μήπως δεν έκανες κάτι σωστά?

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα ένα utility πού έβλεπα τις συνδέσεις του router αλλά και την ταχύτητα που κατέβαζε, που φυσικά δεν αντιστοιχούσε στην ταχύτητα που κατέβαζα εγώ. Αλλάζοντας το password ηρεμούσα για μερικές μέρες αλλά μετά ξανάρχιζε το ίδιο βιολί!!!! Ήμουν αρχάριος με τα δίκτυα και δεν ήξερα όλα τα κόλπα, αν και έκανα σωστά ρυθμίσεις, encryption, password. Λέγοντας αργότερα την ιστορία μου σε ένα φίλο μου, μου είπε ένα κόλπο με τις πόρτες -που δυστυχώς δεν το θυμάμαι- ώστε να μην μπορεί να συνδεθεί κανείς άλλος παρά μόνο εγώ, αλλά ήταν αργά, είχα ήδη επιστρέψει στο ''καλώδιο''.

Δημοσ.

Το ότι είναι κοπέλα κάνει μπαμ :-)

Μπορεί να μη σκαμπάζει από wireless lan, όμως τα γραφικά μια χαρά τα δουλεύει.

Δημοσ.

ama den meioseis tis ip pou dinei to router mesw dhcp server stis anagkaies mono (1-2 ip to poli 3 xrisimopoio ego) an den valete mac filtering, an den xrisimopoiisete kapoio protokolo kleidomatos opws px wpa, ama den kleiseis tin apostoli tou SSID sou, tote tha exeis ton geitona na sindeetai panw sou...

Δημοσ.

Ακόμα και εγω που δεν ξέρω πολλά ξέρω ότι αυτο γίνεται και μάλιστα κατα κόρον....

το έχω ακούσει τουλάχιστον 10 φορές (στην κυριολεξία)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...