manic Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Exw ena problhma me ta windows xp sp2 kai thn ellhnikh glwssa. Loipon xthes ekana format kai evala ta windows xp ellhnika (oxi to sp2) meta katefthian evala apo pano ta windows xp sp2 agglika apo tote kai meta enw ola loitourgoun kanonika den mporw na grapsw elhnika ( gi auto sorry gia ta greeklish) kai oloi oi ellhnikoi xarakthres fenontai me "#@$%" TI NA KANW SOS:confused:
markgio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 η κάνεις φορματ με ελληνικά xp και βάζεις sp2 ελληνικό η κάνεις φορμάτ με αγγλικά xp και βάζεις sp2 αγγλικά... Προφανώς τα έχεις κάνει μίξη και τα... παίξαν!!! απ ότι ξέρω πάντως το ελληνικό sp2 μπορείς να το βρεις εύκολα, και μάλιστα κάποτε το δίναν και δωρεάν (εγώ απο περιοδικό το έχω). Επίσης η microsoft το παρέχει δωρεάν με downloading αν έχεις original windows xp.... Αν και δεν κάνει... επειδή είναι "κοινό μυστικό" κυκλοφοράν στο ιντερνετ και "σπασμενα" win xp (εληνικά) με sp2 ενσωματωμένο.... διαλέγεις και παίρνεις!!! αν θες κάτι παραπάνω γιαυτό... pm
deathlok Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 den boro na se boithiso sto problima sou alla na ksereis pos protinete na peraseis win me to sp2 ensomatomeno apo prin kai oxi ek ton isteron. (me to nlite boreis na ftiakseis ena cd me ola ta updates kai enoite to sp2)
manic Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Evala ta win xp sp2 meta giati den mporousa na kanw format me auta kai etsi anagasthka na kanw oti ekana uparxei tropos na to diorthoso xwris na kanw format yg: otan anoigw to pc mou leei ean thelw na ekkinhsh me profesional h me home edition(parolo pou kanena apo ta duo win pou exw balei den einai home edition)
iliasf Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Evala ta win xp sp2 meta giati den mporousa na kanw format me auta kai etsi anagasthka na kanw oti ekana uparxei tropos na to diorthoso xwris na kanw format yg: otan anoigw to pc mou leei ean thelw na ekkinhsh me profesional h me home edition(parolo pou kanena apo ta duo win pou exw balei den einai home edition) Επειδή είμαι φανατικός του είδους, XPpro και καπάκι SP2 και τα δύο στην ίδια γλώσσα.Επόμενη κίνηση όλους τους drivers και πολύ αργότερα updates. Προσοχή όμως όχι αυτήν που αναγνωρίζει αν τα XP είναι αυθεντικά.
manic Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Επειδή είμαι φανατικός του είδους, XPpro και καπάκι SP2 και τα δύο στην ίδια γλώσσα.Επόμενη κίνηση όλους τους drivers και πολύ αργότερα updates. Προσοχή όμως όχι αυτήν που αναγνωρίζει αν τα XP είναι αυθεντικά. Ti thelei na pei o poihths?????
johnpap Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορείς να εγκαταστήσεις αγγλικό sp2 σε ελληνικά windows (σου λέει ότι δεν είναι η σωστή γλώσσα) τέλος πάντων ίσως κάνω και λάθος... Θα πρέπει να ακολουθήσεις την διαδικασία υποστήριξης ελληνικών όπως θα έκανες αν είχες αγγλικά windows Έναρξη > Πίνακας Ελέγχου > Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας καρτέλα για προχωρημένους Γλώσσα για μη Unicode προγράμματα, επέλεξε ελληνικά Σε περίπτωση που όλα σου βγαίνουν αλαμπουρνέζικα και δεν μπορείς να τα διαβάσεις Στον πίνακα ελέγχου οι τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας είναι ένα εικονίδιο με την υδρόγειο και η καρτέλα που θες είναι η τελευταία (η τρίτη) Η λίστα με την επιλογή γλώσσας για τα μη unicode προγράμματα είναι το πρώτο drop down menu για το multiboot που σου βγάζει θα πρέπει να διορθώσεις κάτι στο boot.ini αλλά μην το κάνεις αν δεν ξέρεις στα σίγουρα τι κάνεις
manic Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 φιλε μου ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ (οπως βλεπεις γραφω ελληνικα) παραλιγο να ξαναεκανα φορματ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.