Προς το περιεχόμενο

Τουρκια ναι ή όχι ;

DIMITRISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πριν καν αρχισουν διαπραγματευσεις ενταξης πρεπει να γινουν τα ακολουθα :

1) μας επιστρεψει την κωνσταντινουπολη

2 ) την μικρα ασια - σμυρνη

3 ) την βορεια κυπρο (στην κυπριακη δημοκρατια)

Δημοσ.

οταν πηγα τουρκια αυτο ηταν το πρωτο ανεκδοτακι το οποιο μας ειπαν.εχεις σκεφτει ομως οτι οι Τουρκοι της Κων/πολης ειναι πιο πολλοι απο ολους του Ελληνες?????????????????αν ενταχθουν κι αυτοι σημερα σου λεω στο ελληνικο κρατος,τι σε κανει να πιστευεις οτι η επομενη κυβερνηση θα ειναι ελληνοφωνη/ελληνικη???

Δημοσ.

Έλα μωρέ! Θα τους σφάξουμε, για να λύσουμε και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού του πλανήτη. Επίσης, θα βάλουμε τον Λιακόπουλο να διαλέξει ποιοι είναι ελληνογενείς και αυτούς θα τους κρατήσουμε, για να μη μας πούνε και βαρβάρους!

• Super Moderators
Δημοσ.

3 ) την βορεια κυπρο (στην κυπριακη δημοκρατια)

Δεν είναι εδώ είναι το topic για τα ανέκδοτα. :-|

Δημοσ.
Βασικά να μας παραδοθούν γτ επί μέγα αλέξανδρου όλα δικά μας ήταν.

Και πριν τον Μέγα Αλέξανδρο άνηκαν στους Πέρσες. Νομίζω το πιο δίκαιο είναι να παραχωρηθούν στο Ιράν.:-?

Δημοσ.

Το αστειο ειναι - κ ταυτοχρονα τραγικο (?) - οτι αναφερθηκε η β.Κυπρος κ δεν αναφερθηκε η Θρακη ( αφηνω κατα μερους τον Ποντο ) .

Δημοσ.

Και να επιστραφούν όλα αυτά, το μόνο που θα μας δημιουργήσει είναι τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα. Οπότε είναι τελείως άκυρο το θέμα.

Για κάποιους που είπαν ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, κάνουν μεγάλο λάθος. Ο Καταλανός συνάδελφος μου μου έχει πει ότι τους Καταλανούς δεν θα τους χαλούσε καθόλου να ήταν ανεξάρτητοι από την Ισπανία. Απλώς δεν είναι διατεθιμένοι να κάνουν επανάσταση για να το πετύχουν. Επίσης στους Γερμανούς εδω πέρα, ιδιαίτερα στους μεγαλύτερους, υπάρχει μια νοσταλγία για τα εδάφη που έχασε η Γερμανία μετά τους ΠΠ (κάτι Πρωσίες κα τέτοια). Ούτε αυτοί όμως σκοπεύουν να τα ανακαταλάβουν (ΟΚ με τους Γερμανούς δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος ποτέ...:-)). Οι Βέλγοι είναι ουσιαστικά 2 κράτη σε ένα (Βαλονία-Φλάνδρα), οι Σκοτσέζοι σε λίγο θα κάνουν δημοψηφίσματα για ανεξαρτησία, κλπ ,κλπ. Οπότε όλοι έχουν τα προβλήματά τους απλώς δεν το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα γιατί δεν θεωρούν ότι έχει νόημα πια. Δεν είναι κάτι που μπορούμε άμεσα να εφαρμόσουμε εμείς με τους Τούρκους βέβαια αλλά νομίζω ότι τελικά θα ήταν και η καλύτερη λύση.

Δημοσ.
Επίσης στους Γερμανούς εδω πέρα, ιδιαίτερα στους μεγαλύτερους, υπάρχει μια νοσταλγία για τα εδάφη που έχασε η Γερμανία μετά τους ΠΠ (κάτι Πρωσίες κα τέτοια). Ούτε αυτοί όμως σκοπεύουν να τα ανακαταλάβουν (ΟΚ με τους Γερμανούς δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος ποτέ...:-)).

Που θα πάει... :(

Δημοσ.

Πάντως (και διορθώστε με αν κάνω λάθος), αν μπει η Τουρκια στην ΕΕ αυτό δεν θα ελάχιστοποιεί αυτόματα τις πιθανότητες για πόλεμο μεταξύ μας;;; Το οποίο θα σημαίνει ότι δεν θα φεύγουν τόσα χρήματα σε οπλικά συστήματα και θα μπορέσει να βελτιώσει η χώρα μας κάποιους άλλους τομείς όπως η παιδεία για παραδειγμα...

Δημοσ.

Ε καλά το ενδεχόμενο πολέμου με την τουρκία είναι έτσι κ αλλιώς μηδενικό. πρέπει να είναι κανείς ο προπάππος μου ή κάποιος με το μυαλό του (στην κατάσταση που είναι τώρα) για να το πιστεύει αυτό.

Δημοσ.
Ε καλά το ενδεχόμενο πολέμου με την τουρκία είναι έτσι κ αλλιώς μηδενικό. πρέπει να είναι κανείς ο προπάππος μου ή κάποιος με το μυαλό του (στην κατάσταση που είναι τώρα) για να το πιστεύει αυτό.

Συμφωνώ! Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι... Αλλά γιατί να μην μηδενίσουμε και τυπικά κάθε ενδεχόμενο?

Δημοσ.

ε γτ όπως είπαμε θα γεμίσει ο τόπος λαθρομετανάστες, θα πεθάνουμε να δίνουμε κονδύλια και η απόσβεση θα είναι αρκετά μακρυπρόθεσμη.

Δημοσ.

Διότι τότε θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με κάτι "μικρότητες", όπως τι έγιναν ρε κουμπάρε τα λεφτά των ταμείων; Γιατί οι μισθοί είναι χαμηλοί; Πως είναι δυνατόν οι δημόσιοι υπάλληλοι να πληρώνουν περισσότερους φόρους από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία εργαζομένων; Γιατί η παιδεία μας πάει από το κακό στο χειρότερο; Γιατί δεν έξυπηρετούνται τα ακριτικά νησιά καθημερινά με πλοία; Ποιες είναι οι κοινωνικές παροχές σε άτομα με ειδικές ανάγκες, τρίτης ηλικίας;;; κτλ... Καλύτερα να έχουμε έναν "εξωτερικό εχθρό" να πείθουμε τα ζα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...