DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ο σαρκοζι λεει οχι για την τουρκια στην ε.ε. και βλεπω σε μια ελληνικη εκπομπη οτι εμεις λεμε οτι ειναι εναντια στα συμφεροντα μας γιατι εμεις λεμε ναι στην τουρκια . και το λενε και μπλε και πρασινοι ακριβως το ιδιο δηλαδη εμεις λεμε ναι στην τουρκια ;;;; και γω νομιζα οτι ημασταν κατά
Zderg Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μακρια απο εμας... Τί καλο μπορουν να προσφερουν 70.000.000 πεινασμένοι;; Και στο κατω-κατω.. γιατι να μπουν στην Ε.Ε.;; Είναι ευρωπαιοι;; Ενα κομματακι εχουν στην ευρωπη κ αυτο δικο μας ειναι..
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ο σαρκοζι λεει οχι για την τουρκια στην ε.ε.και βλεπω σε μια ελληνικη εκπομπη οτι εμεις λεμε οτι ειναι εναντια στα συμφεροντα μας γιατι εμεις λεμε ναι στην τουρκια . και το λενε και μπλε και πρασινοι ακριβως το ιδιο δηλαδη εμεις λεμε ναι στην τουρκια ;;;; και γω νομιζα οτι ημασταν κατά Εμείς είμαστε από τους πρωτοστάτες στην ένταξη της Τουρκίας δεν το ήξερες? Οι Γάλλοι και οι Κύπριοι κυρίως δεν τους θέλουν στην Ε.Ε.
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 OXI βέβαια...το ναί το λένε τα κόμματα όχι ο λαός, πιστεύω η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν τους θέλει.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Όχι. Εξ'άλλου το λένε και οι Γερμανοί. ΕΚΤΟΣ αν υπάρξει μεταναστευτική πολιτική που θα περιορίζει τους μετανάστες, τότε με 1000 ναι, παρθένα αγορά έτοιμη να της κάνει γλυκό σεξ ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός.
The_Judas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ΕΚΤΟΣ αν υπάρξει μεταναστευτική πολιτική που θα περιορίζει τους μετανάστες, τότε με 1000 ναι, παρθένα αγορά έτοιμη να της κάνει γλυκό σεξ ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός. Δεν μπορεί να γίνει αυτό, γιατί μιλάμε για ευρωπαική ένωση. Δεν υπάρχουν περιορισμοί μετακίνησης σε καμία χώρα. Εκτός και αν γίνει αυτό που προτείνουν τελευταία, δηλαδή να υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση Ε.Ε με Τουρκία... π.χ σαν εξωτερικός συνεργάτης Με αυτή την σχέση θα ήμουν και εγώ σύμφωνος.
kostasSTi Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 OXI Μπορεί τα όχι να θέλουν Μεταξάδες, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν ξέρουμε να τα λέμε...
DIMITRISG Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εμείς είμαστε από τους πρωτοστάτες στην ένταξη της Τουρκίας δεν το ήξερες? Οι Γάλλοι και οι Κύπριοι κυρίως δεν τους θέλουν στην Ε.Ε. Ναι αλλα υποτιθεται οτι το κανουμε στα ψεματα για να μην σηκωσουμε σημαια και καλα η Ελλαδα κατα της τουρκιας. Ειμαστε λαμογια τους το παιζουμε και καλα φιλοι (αυτο που απεχθανομαι στις παρεες τεσπα καλα κανουμε) αλλα οχι και οταν συζηταμε μεταξυ μας ρε παιδια
Whiteyez Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ναι αλλα υποτιθεται οτι το κανουμε στα ψεματα για να μην σηκωσουμε σημαια και καλα η Ελλαδα κατα της τουρκιας. Ειμαστε λαμογια τους το παιζουμε και καλα φιλοι (αυτο που απεχθανομαι στις παρεες τεσπα καλα κανουμε)αλλα οχι και οταν συζηταμε μεταξυ μας ρε παιδια +10...
AFANIS_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 παρθένα αγορά...σωστά..αλλά παιδιά κάπου εκεί στο βάθος υπάρχει και ένα μικρό και χωρίς πολυ σημασία θεματάκι...που αφορά... 1ον) τα ανοιχτά σύνορα μεταξύ των ευρωπαικών κρατών...(δηλαδή σχεδόν άμεση σύνδεση Ελλάδας - Τουρκίας συνοριακά) 2ον) τα αμυντικά προγράμματα τα οποία θα υποχρεωθεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Τουρκία να τα ελλατώσουν (δεν λέω να τα μηδενίσουν...!!)...και αλήθεια ποια Ευρωπαική χώρα μας πουλάει...μαχητικά αεροσκάφη ή τα καινούρια Leopard;;; μήπως αυτές που δεν θέλουν την Τουρκία στην Ευρώπη - ώστε να μην "φτιάξουν" οι γειτονικές μας σχέσεις;;; μην ξεχνάτε πως καθαρόσ στόχος της Ε.Ε. είναι να γίνει κάποτε και η ταλική Ενωση...να γίνουν οι Ευρωπαικές ΗΠΑ....και 70,000,000 λαός δεν είναι λίγοι...το πολύ πολύ να είναι το Τέξας της Ευρώπης η Τουρκία....
AGNUSDeI Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εμενα μου αρεσουνε παντως... φερνουνε εναν αλλο πολιτισμο ~ DIYARBAKIR - TURKEY
nmtray2 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 παρθένα αγορά έτοιμη να της κάνει γλυκό σεξ ο ευρωπαϊκός καπιταλισμός. Eχεις σκεφτει την πολιτικη σαν 2η σου δουλεια?
Fidelio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Εμενα μου αρεσουνε παντως... φερνουνε εναν αλλο πολιτισμο ...έχετε ρέντα σήμερα , έχω διαβάσει καμια 10αρια ποστς και έχω κλάσει στο γέλιο ! Για το παραπάνω ποστ μιλάω , πάντως κάπου το έχω ξαναδεί αυτο το σκηνικό , που όμως χμμμ.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.