Προς το περιεχόμενο

WD 250 gb μόνο σαν 130gb

loukarad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pedia opios mpori as boithisi pls :( agorasa enan skiro disko WD 250 gb sata kai molis ton ebala epano sto pc to evlepe 130 gb ta ipolipa 120 pou pigan :confused: an mpori kapios as boithisi pls ti na kano mporo na to ftiaxo kapos?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι, είναι μια κλασσική βλακεία που έχουν τα xp. Θέλει ένα patch αν θυμάμαι καλά.. Δε θυμάμαι περισσότερα αλλά μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα σε βοηθήσει κάποιος από το forum που θα το έχει πιο πρόσφατο. Αν βάλεις sp2 τότε ίσως να τον δούνε κανονικά.

Δημοσ.

βαλε SP2 και ξαναφορμαρε τον σκληρο

επισης καλως ηρθες

επισης καλο θα ηταν ο τιτλος του θεματος να ηταν πιο περιγραφικος..

Δημοσ.

Egw pali pisteuw pws h ebales lathos to Jumper (px se 130GB limit) h tha xriasteis ena BIOS Update.

Episeis tha mpwrousa na se bohthisw perisotero an eleges pio akribos modelo tis WD exeis... An einai h WD 250 GB 2500 JS SATA sigoura tha xriasts ena BIOS Update gia na anebaseis to limit.

Δημοσ.

Nαί 1000% είναι για SP2.Ξέρω τι σου λέω έχω αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα πάμπολλες φορές. Πέρνα SP2 και ξανακάνε format!!! :)

• Moderators
Δημοσ.

Και, ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εαν ο δισκος ειναι ηδη διαμορφωμενος ΠΡΙΝ το SP2 ή τον διαμορφωσεις με το cd των XP SP1 Και ΜΕΤΑ περασεις το sp2, παλι τα ιδια θα κανει...

Πρεπει να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ το SP2 στα XP, πραγμα πολύ ευκολο με το nlite (http://www.nliteos.com)

Δημοσ.

Τίποτα φίλε ξανά φορμάρισε τον Δίσκο σου με τα XP SP 2 όπως λένε τα παιδιά και θα είσαι ok.

Και σε μένα επειδή έχω ένα pentium III μόνο τα πρώτα 137 GB βλέπει αλλά δεν έχει problem.

Αρκεί βέβαια να βάλεις τα XP στα πρώτα 130 και κάτι που βλέπει το BIOS.

Δημοσ.

Εχω καινουργια motherboard και τον HDD που εχει και ο φιλος

western digital 250

αλλα εχω κανει install τα windows στο καινουργιο HDD..

πως θα γινει να διορθωσω το προβλημα στην δικη μου περιπτωση?

Δημοσ.
Και, ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εαν ο δισκος ειναι ηδη διαμορφωμενος ΠΡΙΝ το SP2 ή τον διαμορφωσεις με το cd των XP SP1 Και ΜΕΤΑ περασεις το sp2, παλι τα ιδια θα κανει...

Πρεπει να ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ το SP2 στα XP, πραγμα πολύ ευκολο με το nlite (www.nliteos.com)

εχεις την απαντηση

• Members
Δημοσ.

Πρώτα από όλα βάλε το Service Pack 2 για να δεις και τον υπόλοιπο δίσκο. Στη συνέχεια, θα έχεις όλο τον δίσκο, αλλά θα είναι σε 2 partitions (περίπου 130 το ένα partition, που θα έχει το λειτουργικό, και περίπου 120 το άλλο).

Αν δεν θες να έχεις τα 2 partitions και θες να τα ενώσεις σε ένα ή να κατανείμεις αλλιώς το μέγεθος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα σαν το Partition Magic.

Αυτό τουλάχιστον είχα κάνει εγώ όταν το έπαθα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος, ευκολότερος τρόπος...

(γενικά είναι καλύτερο να εγκαθιστάς τα Windows με ενσωματωμένο το Service Pack 2 - και κυρίως για να αποφύγεις το συγκεκριμένο πρόβλημα).

Δημοσ.
Εχω καινουργια motherboard και τον HDD που εχει και ο φιλος

western digital 250

αλλα εχω κανει install τα windows στο καινουργιο HDD..

πως θα γινει να διορθωσω το προβλημα στην δικη μου περιπτωση?

Αν περάσεις το SP2 μπορεί να δεις το υπόλοιπο unallocated, οπότε του δίνεις άλλο γράμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...