poscaman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ευτυχως που μπηκατε κι εσεις στην κουβεντα παιδια γιατι με τον ομνι δεν θα τα πηγαιναμε καλα! (για αλλη μια φορα) ακομα περιμενω να μπω στην ignore list του!Αλλα αυτός,τιποτα! τεσπα.συμφωνο οτι σαν μετρο ειναι θετικο και πρωτοτυπο.για μενα θα επρεπε απλα να ειναι λιγο πιο προσεγμενο...καλη σας νυχτα
fysikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 παλικάρια τα λεφτά είναι απο την ευρωπαική ενωση.δεν προκειτε για ¨κρατική¨ πρωτοβουλία. εδω επρεπε να δωσουν οπως κάθε χρόνο σε ορισμένες σχολες, στους 3 πρώτους δώρο λαπτοπ και τωρα πανε κ αυτοί μέσω του Δες την ψηφιακά....
random Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εγω δεν καταλαβαίνω ποιοί/ποιές θα αγοράσουν τα λάπτοπ τελικά. αυτοί που στις σχετικές έρευνες απαντούσαν "δεν εχω πάρει υπολογιστή (ή σύνδεση ιντερνετ) και δεν το σκέφτομαι, επειδή δεν (σ.σ. ξέρω σε τι) μου χρειάζονται" ; πόσοι απάντησαν "επειδή ειναι ακριβά" ; τώρα θα αγοράσει λαπτόπι ο πρωτοετής της θεολογίας, επειδή είναι τσάμπα. δε μου λέτε, αυτός ο καζάς έχει και βυζαντινούς ύμνους να κατεβάσω ή μόνο σατανιστικά; δεν ειναι τυχαίο οτι η είδηση "επιδότηση λαπτοπ" απασχολεί μια μικρή γωνίτσα της επικαιρότητας. αν έδιναν επιδότητηση για αγορά (νέου) κινητού, μόνο σε 12.000 πολίτες, θα καιγόταν η βουλή σήμερα απο τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας
Erunildo Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μια ερωτηση. εχω μια φιλη Κυπρια που εδωσε εξετασεις κυπρο,αλλα περασε εδω(και ειναι στο 20% των αριστουχων). Δικαιουται αυτη laptop; Εχει 5ψηφιο κωδικο και δεν μπορω να τσεκαρω στο site αν δικαιουται..
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 den mporo na katalavo mono laptop..o aderfos mou dikeoute...alla ta lefta gia laptop an den valeis toulaxiston ala tosa einai xrepi gia tis doulies pou to thelei ( nafpigiki) me afta ta lefta kai ligo parapano tha mporousa na tou sintheso ena mpompa dipiranaki me 2gig mem kai na trexei ta sxediastika tou kanonika o antropos...
poscaman Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μια ερωτηση. εχω μια φιλη Κυπρια που εδωσε εξετασεις κυπρο,αλλα περασε εδω(και ειναι στο 20% των αριστουχων). Δικαιουται αυτη laptop; Εχει 5ψηφιο κωδικο και δεν μπορω να τσεκαρω στο site αν δικαιουται.. τηλεφωνησε στο 801 11 85 100 και ρωτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.