mastelos Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εχω ενα linksys wag354g,θελω να μου πειτε αν υπαρχει λογος αλλαγης σε κατι καλυτερο παντα σε ασυρματο επειδη σκεφτωμαι να κανω την αγορα ενος απο τους 2 αν θελεται και γνωριζεται μου λετε την γνωμη σας Zyxel P-661HW-D1 vs USR 9108 ποιος ειναι πιο καλος? και τελος αν παρω για isdn (annexB)και γυρισω σε pstn αναβαθμιζονται? ευχαριστω. ***Aν υπαρχει καποιο κατα την γνωμη σας καλυτερο το λετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nautilus7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Aν σκοπεύεις να το λιώσεις, μην πάρεις το usr 9108. Υπερθερμένεται και κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastelos Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Aν σκοπεύεις να το λιώσεις, μην πάρεις το usr 9108. Υπερθερμένεται και κολλάει. τελικα το πηρα το 9108 γιατι ηταν το μονο που μπορουσε να αλλαξει απο annexB se annexA Αν θες πες μου τι ειναι λιωσιμο? και τι κολληματα κανει? ηδη τωρα που το πιανω απο πανω ζεματαει αλλα δεν εχω δει κολλημα. **μολις διαβασα το ποστ σου στο adsl.gr... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ego pantos tha eperna zyxel alla pleon ine arga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Zyxel 660 HW exw kai einai skyli, douleuei 24 wres 7 meres tin ebdomada k oute ena kollima kai sto wireless theiko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ine ligo pio akriva apo ta alla alla axizei talefta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Aν σκοπεύεις να το λιώσεις, μην πάρεις το usr 9108. Υπερθερμένεται και κολλάει. Eγω εχω το 9108 δυο εβδομαδες τωρα .... Εχει πανω του 2 Η/Υ , PS3,Wii,Xbox360 και δουλευει 24/7 χωρις κανενα προβλημα .... Για να δουμε θα μου βγει σκυλι σαν το Speedtouch 510 (το ειχα 3 χρονια συνεχεια ανοιχτο ...) ?? Βεβαια για καλο κ για κακο εχω κ ενα Speedtouch 536 για backup...;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.