Προς το περιεχόμενο

trofodotisi

thecoolstefanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς GeorgeMan και @topos και όποια άλλη καλή ψυχή:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όμως τώρα θα πρέπει να γίνω πιο ειλικρινής. Το παιχνίδι που θέλω να παίξω είναι το Silent Hunter III του οποίου τα γραφικά είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Όταν η εταιρεία διέθεσε το παιχνίδι (2005) πρότεινε τις εξής δύο:

NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (excepting MX series cards)

ATI® RADEON® 8500/9000 families or newer

Προτάσεις;

Δημοσ.
Προς GeorgeMan και @topos και όποια άλλη καλή ψυχή:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όμως τώρα θα πρέπει να γίνω πιο ειλικρινής. Το παιχνίδι που θέλω να παίξω είναι το Silent Hunter III του οποίου τα γραφικά είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Όταν η εταιρεία διέθεσε το παιχνίδι (2005) πρότεινε τις εξής δύο:

NVIDIA® GeForce™ 3/4/FX series (excepting MX series cards)

ATI® RADEON® 8500/9000 families or newer

Προτάσεις;

Τι επεξεργαστη\μνημη\τροφοδοτικο\καρτα γραφικων εχεις τωρα?

Και ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις?

Η 9550 μαλλον δεν θα καταφερει να παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι αξιοπρεπως( : 1024x768 μαζι με κανενα φιλτρο με min fps ~30)..

Δημοσ.
twra einai poy to xalases @topos ...

(kai gw pou emeina me thn entypwsh oti ennooyses "gamato gaming" me to "gamming"....)

:mrgreen:

auto mou thimizei apo tous kamenous pou leei to grafo kammenos giati eimai poli kamenos :P

Δημοσ.
Τι επεξεργαστη\μνημη\τροφοδοτικο\καρτα γραφικων εχεις τωρα?

Και ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις?

Η 9550 μαλλον δεν θα καταφερει να παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι αξιοπρεπως( : 1024x768 μαζι με κανενα φιλτρο με min fps ~30)..

Έχω μια ΤΝΤ2 64MB και εννοείται πως δεν το σηκώνει το παιχνίδι. Είναι τόσο παλιά όσο το σύστημά μου(2001). Επεξεργαστής στα 1.5GHz Pentium IV και μνήμη 640MB.

Ψάχνω μια αξιοπρεπή και ''οικονομική'', στα πλαίσια του αξιοπρεπούς, λύση. Όμως δεν μπορώ, προς το παρόν, να δώσω πάνω από 50 ευρώ.

Έχεις κάτι υπ'όψη που θα ικανοποιήσει τα παραπάνω ή προτείνεις να περιμένω και να πάρω κάτι καλύτερο και τί; (Ελπίζω να μη μου πεις να αλλάξω υπολογιστή γιατί με 50 ευρώ ούτε παραγγελία δεν κάνω...)

Όσο για το ΙV που είπε ο FarCry αυτό είναι άλλη ιστορία...

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν ξερω τι να σου προτεινω...Δεν νομιζω πως αξιζει να ριξεις αλλα χρηματα στο συγκεκριμενο μηχανημα.Εαν παρολαυτα καιγεσαι κοιτα για καμια μεταχειρισμενη 9600xt/9800pro/6600...

Δημοσ.

Εντάξει, δίκιο έχεις, δεν θα το παιδέψω άλλο. Από ότι κατάλαβα η μόνη προς εξέταση επιλογή είναι να αλλάξω υπολογιστή και όχι φυσικά για να παίξω μόνο το παιχνίδι.

Ευχαριστώ @topos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...