dianik06 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εχω κατεβασει αρκετες ταινιες και οταν τις γραφω σε dvdμε το convertxtodvd παντα οι υποτιτλοι δεν ειναι συνχρονισμενοι. Β Ο Η Θ Ε Ι Α
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Εν τάχει: Αν οι υπότιτλοι είναι γενικά συγχρονισμένοι (σωστοί υπότιτλοι για τα divx σου - έλεγξέ fps/γενικότερα τα αρχεία) το convertxtodvd θα στους περάσει εξίσου σωστά. Κοίταξε στις ρυθμίσεις του μήπως έχεις περάσει delay ή κάτι παρόμοιο ή πολύ απλά επανέφερε τις default ρυθμίσεις του.
dianik06 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 πωσ ελεγχω τα fps στα avi και πωσ στους subs τα frame στα avi τα βρηκσ αλλα στουσ sub
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 an den emfanistei o idiod o kastel na soy dwsei apanthsh,kane mia volta ap to site toy http://www.kastel.gr
Monarxis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω να γίνεται να δεις τα FPS στους subs, εκτός και αν το έλεγε ο δημιουργός τους....
theok2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω να γίνεται να δεις τα FPS στους subs,εκτός και αν το έλεγε ο δημιουργός τους.... Στο subtitle workshop δεν δείχνει το fps?
Monarxis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Στο subtitle workshop δεν δείχνει το fps? Δείχνει, αλλά δεν ξέρεις αν είναι τα σωστά. Μπορεί να λέει input 23,976 , αλλά να είναι 25,000 . Μπορείς να παίξεις εκεί με τα FPS μέχρι να δεις ότι στρώσαν...
theok2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Α, δεν το ξερα. Μια φορά που χρειάστηκε εμπιστεύτηκα αυτό που έλεγε. Συνήθως κοιτάζω το fps πριν κατεβάσω τους υπότιτλους.
accipio Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εχω κατεβασει αρκετες ταινιες και οταν τις γραφω σε dvdμε το convertxtodvd παντα οι υποτιτλοι δεν ειναι συνχρονισμενοι. Β Ο Η Θ Ε Ι Α Μα καλά, μετατρέπεις τα avi σε dvd χωρίς να ελέγξεις πρώτα αν οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι; Τέλος πάντων, για να μην έχεις προβλήματα με τους υπότιτλους, κατέβασε και ΜΑΘΕ το Subtitle Workshop. Μην ανησυχείς, τα βασικά είναι πολύ εύκολα. Με αυτό θα λύσεις (σχεδόν) όλα τα προβλήματα με τους υπότιτλους. Διάβασε και τους οδηγούς του kastel και άλλους οδηγούς που θα βρεις στο Insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.