Προς το περιεχόμενο

Round Cables

apostolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Help παιδες , επειδη μεσα στο κουτι μου μαζευτηκαν πολλα καλωδια σκεφτομαι να παραγγειλω απο εξωτερικο καναδυο round cables για floppy kai σκληρους.Αξιζουν τον κοπο ή θα εχω καποιο προβλημά? confused.gif" border="0

Δημοσ.

Η δουλειά αυτών των καλωδίων είναι να διευκολύνουν το 'πέρασμα' του αέρα μέσα στο κουτί, ώστε να υπάρχουν προοπτικές για χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Αν, όντως γίνετε χαμός μέσα στο κουτί σου, ναι αξίζει, και το μόνο που έχεις να κοιτάξεις είναι το πρωτόκολλο που υποστηρίζει το round-cable (udma66?udma100?). Κατά τ' άλλα δεν θα σου παρουσιαστεί κανένα άλλο πρόβλημα.

Αλλά θα σου έλεγα να δεις και σεαυτή τη σελίδα, πώς έκανα εγώ τα δικά μου roundcable, χωρίς να χαλάσω δραχμή/<p>[ 02-01-2002: Message edited by: timiman ]</p>

Δημοσ.

Lene oti ta round cables exoun ipsiloteri taxitita.. kati to opoio egw den eida stin praksi!! Pantws i thermokrasia mou epese kata 2C logw kaliteris kikloforias tou aera mesa sto case!! Iparxoun kai stin Ellada.. me timi girw stis 6000 to ena!

Δημοσ.

Για την θερμοκρασια γινεται το θεμα , εγω φοβομουν μηπως στη μεταφορα δεδομενων εχω καποιο προβλημα.Σε ποιο μαγαζι μπορω να τα βρω ξερεις.

Α yositosi κοιτα λιγο τα μηνυματα σου. tongue.gif" border="0

Δημοσ.

kai ego exo kanei monos mou roundcables.provlima den eixane.kopse mia mia tin akida kai xorise tin..thelei ipomoni kai idika otan milame gia 80ari kalodio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...