kallair Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 spiti exo to wag354g k sto magazi ena zyxel. to linksys einai v1 k tou exo bgalei kiriolektika to ladi.poli aksiopisto mixanima alla to wireless tou gia mena pasxei. sigkekrimena paratirisa otan to exo anoixto, meta apo kapoies ores mpoukonei k nekronei to modem k thelei reboot. tora den kserw an ftaiei to firmware tis forthnet alla pleon to wireless den to xrisimopoio. tora gia to 200g den gnorizo alla pisteuo oti tha einai kalitero. to zyxel iperterei apo apopsis dinatotitwn k leitourgiwn apo to linksys. to linksys exei aplo k lito interface alla su periorizei tis epiloges rithmiseis. to zyxel exei kalitero hardware firewall plires parametropoiisimo(se antithesi me to linksys), poli kalitero QoS kai episis poli kalitero trouble shooting gia na deis an exeis provlima stin grammi. sigkekrimena exei tests opws loopback test(sigxronizei to modem, den pairneis ip) opou to linksys den exei to paramikro tetoio test k aplws se afinei sto eleos tou theou k perimeneis na deis ti tha sou pei o provider sou. to zyxel mou den exei wireless panw alla an krinw apo ta ipoloipa xaraktiristika tou sigkekrimenou modem, k auto tha einai se ipsila epipeda. ego tha epairna zyxel.
fits13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Wraia afoy oloi proteinete zyxel poio montelo tis zyxel einai to kalitero konta sta 80-100 euro??? Ena montelo omws poy na ta exei ola(asirmato, swithcer(4 thesis ethernet) kai fisika na einai ptsn) kai giati lete oti einai to kalitero montelo tis zyxel ayto poy tha proteinete? Telos ta zyxel exoyn toso eykolo menu oso ta linksys??? P.x. ayto to montelo einai kalo h' mapa se sxesi me ta linksys wag354g & wag200g(Me endiaferei na exei kai arketa kalo asirmato diktio kai oxi na xanei to sima toy me to paramikro(to 354g poy exw parolo poy DEN exei keraia den xanei to sima toy me to paramikro. Poy na toy valw kai keraia ti tha ginei...))??? Mporei na anevasei kaneis kamia fwto gia na dw pws peripoy einai to menu k.t.l.
kallair Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 http://nl.wiki.edpnet.be/index.php/Quick_guide_for_Zyxel_660R_ADSL ena endeiktiko deigma tou menu. to zyxel einai user friendly alla k poli pio parametropoiisimo se sxesi me to linksys. gia to thema tou wireless den kserw na sou apantisw mias k to montelo pou agorasa ego einai me 1 ethernet kai 1 voip adaptor ensomatomeno. no wireless here. sto wag354g pio firmware exeis k se ti taxitita k provider eisai? giati emena an to exo anoixto k exo sindemeno panw to wii me wireless kai WPA energopoiimeno meta apo kapoies ores mou nekronei to modem k thelei reboot.
Chris K. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ki egw exw to WAG 200. Stin arxi eixe syxnes aposyndeseis alla me ta firmware update doulevei teleia. To mono meiwnektima pou vriskw einai oti den exei on/off diakopti kai gia na to apenergopoiisw to vgazw apo tin priza.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.