Προς το περιεχόμενο

How to make your own Torrents?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Elpizw na min einai to 100o thread me tetio title ^^'

Pantos epsaksa lgk .. kai dn vrika kati xrisimo .. i ali8ia na legete :/

Lipon!

8elw na mou pite pws akrivos mporw na ftiaxnw ta dika mou torrent .. wste na ta dinw se filous .. na ta vazoun sto P2P program tous (san to uTorrent as poume) kai na ksekinane to katevasma, kai egw to anevasma! :)

To vriskw kali kai praktiki idea .. (apo to na prospa8w na stilw ena patchaki 12mb PENTE ores me to msn >_>) .. Kai giaft0 8elw na to ma8w .. mou akougete xrisimo ^^

NOTE: Xrisimopiw to uTorrent !

(Btw: Eiparxei allos kaliteros, praktikoteros kai pio grigoros tropos na mirazese arxia me filous mesw internet?? Ean kapios exei tin lisi .. as me fwtisei ;) )

Euxaristw !!

Koritsi gia PC!

Δημοσ.

Στο μtorrent πατάς "create new torrent"

επιλέγεις τα αρχεία σου

μετά πατάς το "create and save as"

και το τελευταίο αρχείο το στέλνεις στο φίλο σου

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο μtorrent πατάς "create new torrent"

επιλέγεις τα αρχεία σου

μετά πατάς το "create and save as"

και το τελευταίο αρχείο το στέλνεις στο φίλο σου

Κι αν κάνει κάτι τέτοιο; Πώς θα λάβει το αρχείο ο άλλος; :?

Για να κατεβάσω κάποιο torrent χρειάζεται και ο περίφημος tracker - ένα site απ'όπου θα κατεβάζω το αρχείο torrent και θα αρχίζει το download μέσω του torrent client μου.

Εκτός κι αν υπάρχει static IP (ή "παίξεις" με λύσεις τύπου DynDNS) και μοιράζεις το torrent εσύ μέσω εσωτερικού tracker που υπάρχει σε διάφορους clients (όπως το βατράχι). ;)

Δημοσ.

Opa ekana oti mou eipe o ppetr kai eftiaksa aneta to Torrent file .. Vsk o filos m dn einai mesa na to dokimasoume .. Pantos ekei p to eftiaxna kai to ekana save .. mou simiwse oti DEN exw Trackers .. ti simenei afto ? Egw to evala to torrent pali sto uTorrent .. Fullare .. kai twra kai kala perimenei kapion na ksekinisei na seedarei .. einai la8os afto paredwse .. ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Opa ekana oti mou eipe o ppetr kai eftiaksa aneta to Torrent file .. Vsk o filos m dn einai mesa na to dokimasoume .. Pantos ekei p to eftiaxna kai to ekana save .. mou simiwse oti DEN exw Trackers .. ti simenei afto ? Egw to evala to torrent pali sto uTorrent .. Fullare .. kai twra kai kala perimenei kapion na ksekinisei na seedarei .. einai la8os afto paredwse .. ?

Δυστυχώς τα torrents δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να μοιράσεις αρχεία. Θέλει έναν torrent tracker για να λειτουργήσει - ειδικευμένο site που "φιλοξενεί" τα αρχεία torrent (λόγω των Όρων Χρήσης του forum αδυνατώ να σου δώσω παραδείγματα torrent trackers)

Προσωπικά θα σου πρότεινα να "ανεβάσεις" κάπου τα αρχεία που θέλεις να μοιράσεις.

Πάρε ιδέες από εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106753

Δημοσ.

Χωρις tracker δε κανεις δουλεια. Θα σου προτεινα να μην μπλεξεις με torrents για αυτη την δουλεια, ειδικα αφου δε εχεις την σχετικη εμπειρια.

Δοκιμασε καλυτερα καποια υπηρεσια για να κανεις upload το αρχειο σου οπως το rapidshare ή καποια αλλη που αναφερεται στο σχετικο sticky:

Stilte mexri 100mb arxeio

=edit=

Αχ με προλαβε ο paredwse :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Χωρις tracker δε κανεις δουλεια. Θα σου προτεινα να μην μπλεξεις με torrents για αυτη την δουλεια, ειδικα αφου δε εχεις την σχετικη εμπειρια.

Δοκιμασε καλυτερα καποια υπηρεσια για να κανεις upload το αρχειο σου οπως το rapidshare ή καποια αλλη που αναφερεται στο σχετικο sticky:

Stilte mexri 100mb arxeio

Τα μεγάλα πνεύματα... :lol:

Δημοσ.
Χωρις tracker δε κανεις δουλεια.

Το μTorrent φτιάχνει και trackerless (DHT). Οπότε απλά στέλνεις με ταχυδρομείο, ως συνημμένο, το αρχειάκι .torrent.

Δεν έχω τώρα μΤ, αλλά το κάνει. Και κάτι είχε πάρει το μάτι ότι έχουν ενσωματώσει και τράκερ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ο Az πάντως, όπως είπε paredwse, έχει τράκερ από παλιά. Αλλά εκεί είναι άλλα τα μπλεξίματα.

Αλλά όλα αυτά είναι περισσότερο ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος για τις περισσότερες περιπτώσεις. Το αρχείο πολύ πιθανόν να υπάρχει ήδη online, οπότε υπάρχουν απλούστεροι τρόποι. :-)

Δημοσ.

Αυτο δε το εχω κοιταξει Eusebius για να σου πω την αληθεια, αλλα πως δουλευει? "Μαντευει" απο ποια ΙΡ πρεπει να κατεβασει? Εδω σε tracker αν αλλαξει η ΙΡ σου μπορει να εχεις προβλημα και να χρειαστει να ξανακανεις Login για να καταγραφει η νεα ΙΡ, trackerless αυτο πως θα μπορουσε να γινει? Το DHT αν δε κανω λαθος χρειαζεται να εχει ανεβει πρωτα σε καποιον tracker το torrent ετσι δε ειναι?

Τα μεγάλα πνεύματα... :lol:

Και λιγα λες :mrgreen:

Δημοσ.

asmilon, τσίμπα λίγο το συνημμένο. Είμαι περίεργος να δω γιατί δεν έχω ξαναφτιάξει με το μTorrent. Από την κατάληξη να αφαιρεθεί το .zip.

Επίσης, μπορεί να πάρει ώρα μέχρι να βρει τον δικό μου client.

Υπόψιν ότι το trackerless του μTorrent δεν είναι συμβατό με του Az. Μόνο με του επίσημου και, νομίζω με κάποιου από τα άλλα, τα BitLord κλπ.

utorrent-trackerless-demo-20070507.txt.torrent.zip

Δημοσ.
Eusebius το αφησα μια ωριτσα ως τωρα, αλλα δε κατεβασε τα 0,02 kb σου. Το θετικο ειναι οτι βρηκα αλλο ενα peer, αλλα μαλλον ειναι καποιος αλλος που κατεβασε το αρχειο και μοιραζομαστε καποια κοινα torrent, οποτε δουλεψε το DHT με αυτον.
Δημοσ.

Sto rapidshare dn katalava pws anevazw kan ..

Sto YouSendIt to anevasa kai to estile mesw mail lol .. alla apoti katalava 8a paei se mia bdomada ..

21os aiwnas kai dn exoume vrei grigoro kai aplo tropo na stelnoume arxia re pedia..? :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...