Προς το περιεχόμενο

Ασφαλησ Λειτουργια Κ Μπλε Οθονη

GRECTORAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθειααααα.Στον υπολογιστή της δουλειάς(σε δίκτυο),για να σκανάρω τον έβαλα μέσα από το msconfig να ξεκινήσει σε safe boot και αφού φόρτωσε την πρώτη σελίδα μετά έβγαλε μπλε οθόνη με κάτι κινέζικα.είτε επιλέγω ασφαλή λειτουργία είτε κανονική είτε τελευταιές ρυθμίσεις μου βγάζει την ίδια οθόνη.έβγαλα καλώδια για κάνα 15λεπτο αλλά πάλι τα ίδια.πάει για format ή υπάρχει ακόμα ελπίς.please βοήθεια(xp έχει πάνω)

το μόνο που μπόρεσα να διαβάσω:STOP:0x0000007β

(0χF894D528,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)

Δημοσ.

τώρα που ξεθόλωσα θυμάμαι ότι ξετσέκαρα από το msconfig,διεργασίες, ένα κουτάκι που έλεγε ήχος windows(κατά την εκκίνηση κάτι τέτοιο)(επειδή δεν έχω ηχεία ο μλ...ς)λές να είναι απ'αυτό?γιατί αλλαγή σε software ή hardware δεν έχει γίνει

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις boot se safe mode με την επιλογη που λεει κατι για vga.Ισως

να εχει προβλημα η καρτα γραφικων.Αν μπει κανε install νεους drivers .Ετσι την ειχα γλιτωσει μια φορα ...

Δημοσ.

ok θα το δοκιμάσω αύριο.αν δεν πιάσει πάει για format.ερώτηση άλλη λίγο άσχετη.έχω 2 έγγραφα στο συγκεκριμένο pc πολύ σημαντικά(κλείσιμο φπα τελωνείου+κτ άλλα στατιστικά).αυτά τα έγγραφα υπάρχουν αυτούσια στον server?(ελπιζω ναι,αν ναι σε ποιον φάκελο?)(sorry αν φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω από δίκτυα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει και αν στέκει αυτό, αλλά δεδομένου ότι οι αλλαγές που έκανες αποθηκεύονται στα 3 αρχεία που δείχνει to msconfig: win.ini,system.ini,boot.ini και του ότι το pc είναι σε δίκτυο ήδη, ίσως άμα περάσεις από ένα άλλο pc του δικτύου τα 3 αυτά αρχεία στα αντίστοιχα folders του "blue screen pc" να ξεκινήσει κανονικά αφού δε θα έχουν τις αλλαγές που έκανες.

Το boot.ini είναι στον C: και τα άλλα δύο στο c:\windows.

Αν δεν στέκει αυτό που λέω ας με διορθώστε, το λέω τελείως όπως το φαντάζομαι, χωρίς καμία βεβαιότητα.

Δημοσ.

θα το δοκιμάσω και αυτό αν και δεν ξέρω κατα πόσο φαίνεται σε ένα δίκτυο ένας υπολογιστής που δεν φορτώνει καν τα windows.ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Eγω παντως το επαθα χτες και αυτο που επρεπε να κανω ηταν να βγαλω τις μνημες RAM να τις καθαρισω και να τις ξαναβαλω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...