GRECTORAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Βοήθειααααα.Στον υπολογιστή της δουλειάς(σε δίκτυο),για να σκανάρω τον έβαλα μέσα από το msconfig να ξεκινήσει σε safe boot και αφού φόρτωσε την πρώτη σελίδα μετά έβγαλε μπλε οθόνη με κάτι κινέζικα.είτε επιλέγω ασφαλή λειτουργία είτε κανονική είτε τελευταιές ρυθμίσεις μου βγάζει την ίδια οθόνη.έβγαλα καλώδια για κάνα 15λεπτο αλλά πάλι τα ίδια.πάει για format ή υπάρχει ακόμα ελπίς.please βοήθεια(xp έχει πάνω) το μόνο που μπόρεσα να διαβάσω:STOP:0x0000007β (0χF894D528,0xC0000034,0x00000000,0x00000000)
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Σου συνιστώ να κοιτάξεις αυτή την σελίδα!!! Επίσης προσπάθησε να βγάλεις όλες τις pci από πάνω και τις ram και ξανά βαλτές, πιθανόν κάποιο conflict!!! http://support.microsoft.com/?kbid=324103
GRECTORAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τώρα που ξεθόλωσα θυμάμαι ότι ξετσέκαρα από το msconfig,διεργασίες, ένα κουτάκι που έλεγε ήχος windows(κατά την εκκίνηση κάτι τέτοιο)(επειδή δεν έχω ηχεία ο μλ...ς)λές να είναι απ'αυτό?γιατί αλλαγή σε software ή hardware δεν έχει γίνει
ni_psis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δοκιμασε να κανεις boot se safe mode με την επιλογη που λεει κατι για vga.Ισως να εχει προβλημα η καρτα γραφικων.Αν μπει κανε install νεους drivers .Ετσι την ειχα γλιτωσει μια φορα ...
GRECTORAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ok θα το δοκιμάσω αύριο.αν δεν πιάσει πάει για format.ερώτηση άλλη λίγο άσχετη.έχω 2 έγγραφα στο συγκεκριμένο pc πολύ σημαντικά(κλείσιμο φπα τελωνείου+κτ άλλα στατιστικά).αυτά τα έγγραφα υπάρχουν αυτούσια στον server?(ελπιζω ναι,αν ναι σε ποιον φάκελο?)(sorry αν φαίνεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω από δίκτυα)
Land_Of_Banania Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει και αν στέκει αυτό, αλλά δεδομένου ότι οι αλλαγές που έκανες αποθηκεύονται στα 3 αρχεία που δείχνει to msconfig: win.ini,system.ini,boot.ini και του ότι το pc είναι σε δίκτυο ήδη, ίσως άμα περάσεις από ένα άλλο pc του δικτύου τα 3 αυτά αρχεία στα αντίστοιχα folders του "blue screen pc" να ξεκινήσει κανονικά αφού δε θα έχουν τις αλλαγές που έκανες. Το boot.ini είναι στον C: και τα άλλα δύο στο c:\windows. Αν δεν στέκει αυτό που λέω ας με διορθώστε, το λέω τελείως όπως το φαντάζομαι, χωρίς καμία βεβαιότητα.
GRECTORAS Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 θα το δοκιμάσω και αυτό αν και δεν ξέρω κατα πόσο φαίνεται σε ένα δίκτυο ένας υπολογιστής που δεν φορτώνει καν τα windows.ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας
Land_Of_Banania Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ε φυσικά δε θα φαίνεται. Απλά έχεις κι άλλα pc γύρω και είναι εύκολο να τους βάλεις τον σκληρό ρε συ.
anthony_88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Eγω παντως το επαθα χτες και αυτο που επρεπε να κανω ηταν να βγαλω τις μνημες RAM να τις καθαρισω και να τις ξαναβαλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.