mamep Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2001 to cdrw tis yamahas den anagnorizi ta adeia cd...ti borei na exi?
tzan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Ποιο πρόγραμμα εγγραφής χρησιμοποιείς; Το Easy CD Creator; Με αυτό το πρόγραμμα είχα αντιμετωπίσει και εγώ το ίδιο πρόβλημα (κι εγώ έχω το 16αρι της Yamaha) αλλά λυνόταν αν εβγαζα το Cd και το ξανάβαζα ή αν έκλεινα το πρόγραμμα και το ξανάτρεχα. Πιθανόν να είναι bug του προγράμματος. Αν θες να δεις άσπρη μέρα, κατέβασε το Nero.
damv Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CDRW. ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ EASY CD CREATOR 4 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΤΑ UPDATES ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ.
marios1957 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2001 Ψαξε και κατα dma μερια...(Ενεργοποιηση-απενεργοποιηση).Πολλες φορες,αν δεν ειναι updated οι drivers του chipset υποστηριξης στη μητρικη,βγαζει περιεργα αποτελεσματα.Ειναι κατι που εχω αντιμετωπισει προσφατα... <P>Αραγε,τα υπολοιπα cdακια τα αναγνωριζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.