washcloud Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ..'h aytoi den kseroun na grafoun sto link auto-'h milame gia megalh moufa... (pantws mpainei se pci 8yra geo909..einai to mono pou mporw na sou pw! *to mono pou den elege h diafhmish htan "pshnei kafe ellhniko/nes/kai espresso gia na elexistopoihsei to xameno xrono twn ypallhlwn sas.... **kai molis nomizw katalava ti kanei...:(den kserw "pws",alla dhmiourgei ena "virtual" disko,kai den grafetai tipota ousiastika,opote ka8e fora pou kaneis epanekkinhsh,gyrnas sthn teleytaia katastash prin energopoihseis thn karta...Ayto to kanei kai to deep freeze,kai den einai karta......
geo909 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Χμμμ....Το χει δοκιμασει κανεις αυτο η κατι παρόμοιο?
Hatman Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Re file xwris pare3ygish.... Afou to fovasai toso to internet giati den bgazeis to modem na teleiwneis???? h sthn telikh pare ena mikro pc, vale openBSD panw kai den sou milaei kanenas meta. Sorry kiollas.
Stavros_Ribo Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αν πραγματικά φοβάσαι τόσο πολύ τους ιούς (και καλά κάνεις ;-)) μπορείς να προβείς σε μία πραγματικά φανταστική λύση. Κατέβασε το πρόγραμμα Sandboxie και μπορείς με αυτό να δημιουργήσεις έναν εικονικό υπολογιστή. Θα πρέπει να ρυθμίσεις ποια προγράμματα θα εκτελούνται μέσα από το Sandboxie και φυσικά θα βάλεις τον δικό σου browser. Θα σου εμφανιστεί ένας φάκελος και μετά ότι κατεβάζεις ή ότι κοιτάς και περιέχει κάτι ύποπτο θα υπάρχει σε αυτόν τον φάκελο και δε θα πειράζει ούτε το μητρώο των Windows ούτε τίποτα!!!! Αν υπάρχει ένα αρνητικό σε αυτό το πράγμα είναι ότι κάποιες εφαρμογές (πολύ σπάνιο όμως να συμβεί) ξεγελούν το Sandboxie και εγγράφονται στο pc σου. Γι` αυτό καλό θα ήταν και σίγουρα θα πρέπει να το κάνεις, να κρατήσεις και το anti-virus σου. Όποιο θες
geo909 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Re file xwris pare3ygish.... Afou to fovasai toso to internet giati den bgazeis to modem na teleiwneis???? Ω,μωρε παιδια,κατι ρώτησα και γω δε περιστρεφεται ολη η ζωη μου γυρω απο αυτό!Απο την αλλη,ενταξει τα back up,back up καθε τοσο, αλλα που ξερεις τι δουλεια εχει ο αλλος στο PC του και ποσο σημαντικη ειναι γι αυτον;!Το χρειαζομαι και το ιντερνετ και τη σουπερ προστασια! Και αντι να καθεται ο καθενας να κανει σχολια του τυπου 'τι ρωτας και καθολου', 'βγαλε το μοντεμ απ'τη πριζα' κλπκλπ, καλυτερα να μην απανταει καθολου!!!!! ....kai den sou milaei kanenas meta. Sorry kiollas. Οριστε που θιχτηκε κιολας! Σε συγχωρώ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ......χμμ... ...αλλα μια που απαντησες, τι ειναι το openBSD?! Ενταξει παντως αφησα μονο ενα antivirus τωρα και απλως προσεχω. Ο λογος που συνεχιζω τη συζήτηση είναι γιατι μου εχετε αναφερει κατι ωραια πραγματακια που δεν ηξερα,οπως το Sandboxie που θα το κοιταξω! (Και κεινη η παράξενη κάρτα που μου δωσε ο αλλος το link φαινεται ενδιαφερουσα...οταν καταλάβω ακριβως τι είναι!)
polidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αντι να φορτωνεις με προγραμματα το καημενο το pc σου, γιατι δεν βαζεις μια καρτα restore σαν κι αυτη; Καλως σας βρηκα! Anti na gemizeis me kartes to pc vazeis eki ena Ghost h ena Acronis True Image kai afto itane. kalos hrthes
geo909 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Anti na gemizeis me kartes to pc vazeis eki ena Ghost h ena Acronis True Image kai afto itane. Ωραια! Θα τα κοιταξω αυτά, εχω πολλές επιλογες τωρα.Ευχαριστώ πολύ! kalos hrthes Χε,χε! Ευχαριστώ,αλλα περυσι τετοιο καιρο μιλουσα πάλι με σενα σ'αυτο το φορουμ (περι Voip τηλεφωνιας)!Απλώς δεν ειμαι και πολύ (μαλλον καθολου) τακτικός.
xalazoxtipimeno Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 file m na s po k gw tin tapeini m apopsi....apo empeiria! to pa8ima, m egine ma8ima...loipon ego kapia stigmi evala 2 antivirus me tin idia logiki, oti diladi 8a eixa kalyteri prostasia...alla etsi einai an eisai adahs, tin patas! den 8ymamai vevaia pia eixa valei, alla mikri simasia exei. to apotelesma itan na kolisei to pc epeidi to ena antivirus anagnwrize to allo san io...ti synexeia tin xereis ypo8eto....FORMATTTTTTTT...........
geo909 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Εγω δεν ειχα τετοιο πρόβλημα οταν τα ειχα μαζι, αλλα το εβγαλα το ενα ετσι κι αλλιως.Αφησα το AVG που ειναι ελαφρυτερο. Αυτό που λες ίσως γινόταν πολυ παλιά..δε ξερω.Παντως μερικα απο τα προγραμματάκια που αναφερθηκαν εδω πέρα φαίνονται αρκετά καλά για επιπλέον σιγουρια.
johnykim Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δεν υπάρχει κανένες λόγος να έχεις δύο η περισσότερα antivirus.Και με ένα δεν πρόκειτε να κολήσεις ιο αν προσέχεις.Άσε που θα αργεί το σύστημά σου χωρίς κανένα λόγο.
geo909 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Ενταξει,εντάξει! ΕΙΠΑ: ...αλλα το εβγαλα το ενα ετσι κι αλλιως
mousikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Καλησπέρα,θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορώ να εχω περισσότερα απο ενα anti-virus/anti-malware/anti-spyware σε ενα PC. Να σας προλάβω, πριν μου απαντήσετε ΟΧΙ! Γενικώς, επειδη προσεχω αρκετα και χρειαζομαι πολύ να εχω την καλυτερη δυνατη αποδοση του υπολογιστη, ο,τι anti-*** εχω, το εχω απενεργοποιημενο.Συνηθως σκαναρω συγκεκριμενα αρχεια (γι αυτο νοιωθω πιο σιγουρος οταν εχω περισσότερες 'γνωμες'), ή τα ενεργοποιώ όταν νομιζω οτι χρειαζεται.. Οποτε, με λιγοτερα λόγια η ερωτηση μου ειναι αν μπορώ να εχω περισσότερα απο ενα τετοια προγράμματα, εαν δεν εχω παραπανω απο ενα ενεργοποιημενο καθε φορα.Γινεται αυτο? Τι προβλήματα μπορει να προκυψουν? merika programmata avtivirus den sou epitrepoun na engatastisis enan deftero prin svisis ton proto !!!!! etsi me tsabouka !!! file m na s po k gw tin tapeini m apopsi....apo empeiria! to pa8ima, m egine ma8ima...loipon ego kapia stigmi evala 2 antivirus me tin idia logiki, oti diladi 8a eixa kalyteri prostasia...alla etsi einai an eisai adahs, tin patas! den 8ymamai vevaia pia eixa valei, alla mikri simasia exei. to apotelesma itan na kolisei to pc epeidi to ena antivirus anagnwrize to allo san io...ti synexeia tin xereis ypo8eto....FORMATTTTTTTT........... sostoooooos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.