Προς το περιεχόμενο

8800GTX – Θέλω να λειτουργεί στο τέρμα το fan της!

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ με το PC δίπλα μου κοιμάμαι και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αλλά γενικά νευριάζω που λένε για αθόρυβα συστήματα. Όταν το μηχάνημα είναι racing κάνει θόρυβο! Ακούγονται τα διπλά καρμπιρατερ!!! :)

Δημοσ.
Γεια σε όλους τους συμφορουμίτες!

Επειδή το καλοκαίρι έφτασε και η 8800 έχει σκάσει, μήπως μπορείτε να της κάνετε λίγο αέρα? :)

Πριν κανά μήνα + η κάρτα σε Idle λειτουργούσε στους 71C και σε FullLoad83C.

Τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι σε Idle λειτουργεί στους 81C και σε FullLoad84C

Mε OC λειτουργεί Idle στους 82C και σε FullLoad85C

Από ότι είδα το ανεμιστηράκι μπαίνει σε Full λειτουργία μετά τους 83C. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλεύει συνέχεια Full? Τι πράγμα είναι αυτό που έχουν κάνει με τους ανεμιστήρες??? Καινούρια μόδα? ΘΕΛΩ όλους τους ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ στο FULL χειμώνα καλοκαίρι!!!!!!!!!

Μια καλή λύση βρήκες ήδη με την βοήθεια των παιδιών. Αν ΔΕΝ την έχεις υπερχρονίσει την κάρτα τότε οι θερμοκρασίες σου είναι λίγο υψηλές γενικά και υποψιάζομαι ότι πιθανότατα θα βοήθαγε να κοιτάξεις λίγο την ροή του αέρα γενικά στο κουτί σου.

Αν ο χώρος μέσα στο κουτί στο επιτρέπει μια καλή και φθηνή λύση είναι δύο silent ανεμιστηράκια, μια να φυσάει την κάρτα γραφικών από μπροστά και μια από πίσω. Τώρα βέβαια μέρος της θερμότητας αποβάλλεται στο πάνω μέρος του κουτιού και εκεί θα ήταν να καλό να υπάρχει ανεμιστηράκι που να σπρώχνει τον αέρα προς τα έξω, αλλά μπαίνουμε στα ψηλά γράμματα.

Με default 575/900 και ανεμιστήρα πάλι σε default 60% fan duty cycle η θερμοκρασία είναι ~69C και αυτό με τωρινή θερμοκρασία δωματίου στα 25C. Mobo temperature 41C & GPU ambient temperature 56C.

Δημοσ.
τωρα ειναι υπερβολη να ζητανε σε τετοιο chip με 700000000 τρανζιστορ να εχει και 100% αθορυβη ψυξη

για το θεμα του υπνου δεν προτεινω να στησετε downloading pc με 8800gtx μεσα:twisted:

Εγώ πάντως κοιμάμαι τόσο καιρό κανονικά τα βράδια με 100% το fan,Zalman 9700LED στο full,το ειδικό ανεμιστηράκι της EVGA N680i SLI και με 3 επιπλέον ανεμιστήρια στο PC :mrgreen: . Εδώ βέβαια κοιμάμαι ενώ ακούω trance στο τέρμα,οπότε δεν είναι παράξενο να κοιμάμαι με το PC ανοιχτό,έχω πολύ καλές σχέσεις με τον ύπνο :-D :mrgreen:

Δημοσ.

Ailuros

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ροης αέρα... ΑΠλά έχει τραγική ζέστη το δωμάτιο!!!

Άλλο πράμα σου λέω άστα!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχεις το Fun συνέχεια στο 100% .

Μπορείς να το κανονίσεις να ανεβάζει οποτε θές.

Πχ στους 60c να πηγαινει απο 60% σε 70% , στους 68c να πηγαίνει στο 80%,και

άν φτάσεις ποτε τους τους 72c na σηκώνει 100% .

Αυτό είναι παράδειγμα. Εσυ κανονίζεις το ποτε και ποσο θα ανεβάζει οποτε θες.

Δες αυτό το Guide

http://home.comcast.net/~boogieman1954/8800%20fan%20speed%20guide.htm

Εξηγει πως θα ρυθμίσεις το RivaTunner αναλύτικα.

Δημοσ.

Το Rivatuner μου είχε κάνει νερά εμένα και μερικές φορές δεν άλλαζε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Δηλαδή δούλευε στο 60%,ανέβαινε στους 60 βαθμούς και δούλευε στο 100%,έπεφτε μετά η θερμοκρασία και δούλευε στο 60% και μετά όταν ξανανέβαινε η θερμοκράσια το ανεμιστηράκι παρέμενε στο 60%. Κουλό αλλά μου γινόταν εμένα. Έτσι το έχω μόνιμα στο 100% κι είμαι κομπλέ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...