Προς το περιεχόμενο

Εbay και τελωνείο strikes again

iNorganic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φερει απο Αμερικη πανω απο 30 πακετα,παντα με USPS και δηλωμενα σαν δωρα και ποτε δεν τα βρηκα ανοιγμενα και ουτε χρεωθηκα τελωνειο.

Γι'αυτο παντα ζηταω αποστολη με USPS συν οτι βγαινει και φθηνοτερη..

Δημοσ.

Μια φορά την πάτησα και εγώ με ένα ρολόϊ Star Wars original από το Starwars.com. Το ρολόϊ με τα πολλά είχε 100 $ και πλήρωσα άλλα 175 ευρώ για εκτελωνισμό και αποστολή στα Χανιά. 100 ευρώ ήταν η εδώ κοστολόγησή του και 75 ευρώ για να κάνουν την χαρτούρα και αποστολή. Συμφέρει να τα βάζετε ασφαλισμένα αλλά για ένα μικρό ποσό 10 - 20 $. Θεωρούν ότι αυτή είναι η αξία του και δεν ασχολούνται και φυσικά αυτό με την USPS ισχύει. Προσέξτε υπάρχει και η UPS (courier) καμμία σχέση.

Δημοσ.

Εγω εφερα ενα μπαρομετρο για το αυτοκινητο μου απο Ιαπωνια, απο EMS AIR FREIGHT (κατι σαν απλο ταχυδρομειο) και ζητησα να κοστολογηθει ως δωρο το οποιο και εγινε και δεν πληρωσα καθολου τελωνειο παροτι η αξια του ηταν περιπου 300Ε.

Μαλλον ειναι κατα ποσο τους γεμιζει το ματι η γνωριζει ο καθε τελωνειακος τι ειναι αυτο το οποιο κοστολογει.

Δημοσ.

Μαλλον ειναι κατα ποσο τους γεμιζει το ματι η γνωριζει ο καθε τελωνειακος τι ειναι αυτο το οποιο κοστολογει.

An thimame kala paizei rolo kurios h h timh h to varos tou antikeimenou....epishs exw akousei oti an to doun kapos periergo to megethos mporei na to anoiksoun logo mhmpws einai vomva klp...den eimai sigouros gia to telefteo,etsi exw akousei...:| :| :|

Δημοσ.

Loipon shmera parelaba to dema 17/5(mou irthe stin katoikia mou apo ta elta) k plirwsa gia tous dasmous 84 eyrw se ena dema aksias 305$ (xwris ta metaforika) . ta metaforika htan 60.40$. Apo oti vlepw exoun kanonika metatrepsei ta Usd se eyrw alla sto sunoliko poso pou plirwsa(dld mazi me ta metaforika) .stin aksia sunnalagmatos balane 1,3577usd=1eyrw. loipon o foros pou dextika einai 4,7%(dasmo apo ton kwdiko taric), 0,5%(den kserw), 0,15%(den kserw) k 19% Fpa. Mallon ta alla 2 einai Fk(foros koroidias tespa). Egw ena den katalaba pou grafei to xarti " Poso sumplir. xrewshs opou mou exoun balei +6 eyrw anyway.. egw emeina euxaristimenos mias k edw stin ellada to sugkekrimeno antikeimeno kanei 600 eyrw++

to kouti opou htan to antikeimeno anoixtike, alla to kouti me tin zelatina pou htan to amaksi den to akoumpisan kan.. na fadasteite oti eixe mesa k kati ladia k kolles pou apagoreuontai....

68$ eixa plirwsei metaforika alla toso fente sta xartia

ssorry pou ksethabw sxetika palia post alla h kathe info gia ta telwneia mas dinei mia kaluterh eikona gia tiin katastash pou epikratei

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...