harrys23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Λοιπόν πως μου ήρθε έτσι σήμερα Δευτεριάτικα να ψάξω στην προβολή συμβάντων και τι βλέπω?? το Σαββάτο έκλεισα το pc στις 16:11 και βλέπω ότι στις 20:55 έκανε ενα event log και έμεινε ανοικτό έως τις 21:01 που ξανά έκανε ένα event log και ξανάκλεισε . Τι μπορεί να συμβαίνει μπορείτε να σκεφτείτε ?? To kaspersky δεν βρισκει τιποτα spybot s&d τιποτα δεν έχω καμιά προγραμματισμένη λειτουργιά δεν ήταν κανένας σπίτι μου και βεβαία δεν έχω φαντάσματα στο σπίτι (ακόμα) Σας επισυνάπτω εικόνα των εργασιών ίσως με βοηθήσετε.
asmilon Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το περιεργο για εμενα ειναι οτι ανοιξε και εκλεισε ο υπολογιστης σου. Αν ανοιγε απο μονος του και εμενε ανοιχτος θα σου ελεγα οτι φταιει κανενα Wake on ring απο το ΒIOS. Σου εχει ξανασυμβει αυτο? Για εμενα το πιο πιθανο ειναι να στον ανοιξε καποιος και να στον εκλεισε μετα...
antnatal Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το περιεργο για εμενα ειναι οτι ανοιξε και εκλεισε ο υπολογιστης σου. Αν ανοιγε απο μονος του και εμενε ανοιχτος θα σου ελεγα οτι φταιει κανενα Wake on ring απο το ΒIOS. Σου εχει ξανασυμβει αυτο? Για εμενα το πιο πιθανο ειναι να στον ανοιξε καποιος και να στον εκλεισε μετα... Εμένα μου συνέβαινε αυτό που λες. Τώρα για το κλείσιμο μήπως έχει ενεργοποιήσει την αυτόματη απενεργοποίηση; (Τι είπα πάλι ο άνθρωπος)
desolatorXT Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Den mporw na se voithisw s ayto, alla tha ithela na rwtisw, pws vlepeis aytin tin eikona? Dld pws pas sti provoli simvantwn? Yparxei kapoio arxeio sta windows pou na leei ti simainei to kathe simvan? p.x. to simvan 6006 ti einai?
harrys23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Το περιεργο για εμενα ειναι οτι ανοιξε και εκλεισε ο υπολογιστης σου. Αν ανοιγε απο μονος του και εμενε ανοιχτος θα σου ελεγα οτι φταιει κανενα Wake on ring απο το ΒIOS. Σου εχει ξανασυμβει αυτο? Για εμενα το πιο πιθανο ειναι να στον ανοιξε καποιος και να στον εκλεισε μετα... να τον ανοιξε καποιος αποκλειεται μονο εγω εχω κλειδια απο το σπιτη μου. για wake on ring αυτο δεν γινοταν αν ειχες παλια τα modem 56k?? δεν θυμαμαι να το εχω ξαναδει στην προβολη συμβαντων ξανα κατι τετοιο φιλε μου τωρα βλεπω και στις εφαρμογες ολο αυτο το 6λεπτο τι φορτωσε..για ριξε και εσυ μια ματια.
harrys23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Den mporw na se voithisw s ayto, alla tha ithela na rwtisw, pws vlepeis aytin tin eikona? Dld pws pas sti provoli simvantwn? Yparxei kapoio arxeio sta windows pou na leei ti simainei to kathe simvan? p.x. to simvan 6006 ti einai? Nαι πινακας ελεγχου - εργαλεια διαχειριση -προβολη συμβαντων και εκει που ενδιαφερεσαι διπλο κλικ ανοιγει καινουργια καρτελα και σου λεει τι υπηρεσια ετρεξε και γιατι . π.χ Συμβαν 6006 . Τύπος συμβάντος: Πληροφορίες Προέλευση συμβάντος: EventLog Κατηγορία συμβάντος: Καμία Αναγνωριστικό συμβάντος: 6006 Ημερομηνία: 5/5/2007 Ώρα: 16:11:16 Χρήστης: Δ/Υ Υπολογιστής: PC1 Περιγραφή: Η υπηρεσία καταγραφής συμβάντων έχει σταματήσει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας και Υποστήριξης στο http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. Δεδομένα: 0000: ff 00 00 00 ÿ...
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εγώ ξέρω τι συμβαίνει:είσαι διχασμένη προσωπικότητα (ο άλλος σου εαυτός πάει και κατεβάζει τσόντες,τις οποιες σβήνει μετά!) (sorry για την "xοντράδα",αλλα με τέτοια ζεστη αρχές Mαΐου,κάπου να ξεσπάσουμε βρε αδέρφια! lοl )
red7genius Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 εγω για το μονο που μπορω να πω ειναι για το οτι εκλεισε μονος του...ισως στα power opτions εχει επιλεγει να κλεινει ο υπολογιστης μετα απο ορισμενη ωρα. πιθανοτατα ετσι εκλεισε. τωρα πως ανοιξε....pare 801 6666666 το τηλεφωνο των ghostbusters!!!!!!
poscaman Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 θεωρια συνομωσιας mode on πιστευεις οτι καποιος θα κερδιζε κατι (σημαντικο) με το να ανοιξει το pc σου??????????????????????? θεωρια συνομωσιας mode off
harrys23 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 πιστευεις οτι καποιος θα κερδιζε κατι (σημαντικο) με το να ανοιξει το pc σου??????????????????????? Αν κάποιος ενδιαφερόταν για πάνω από 80,000 MP3 μόνο.
Japan Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 to nvata pantos exei na kanei me nVidia, kati paizei ekei.
Melissa_virus Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 να τον ανοιξε καποιος αποκλειεται μονο εγω εχω κλειδια απο το σπιτη μου. και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που είδα κάτι σαν αυτά που είδεσ εσύ και άλλαξα κλειδαριά... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΕΙΔΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.