Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ FORTHNET (10 Mbit) ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΡΑΓΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ!

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω από φίλους πρέπει να υπάρχει κάλυψη, έχουν κάνει τουλάχιστον αιτήσεις, από εκεί και πέρα...... Αλλά αφού το λέει στο site γίνεται να είναι ψέμα;

Δημοσ.

Μένω Α. Τούμπα και έκανα την αίτηση μου στις 4/3 (την πρώτη εβδομάδα που υποτιθέμενα υπήρξε κάλυψη). Η καταχώριση (σύμφωνα με το site http://www.forthnet.gr) έγινε 19/4 ενώ σήμερα που μπήκα στο site για ενημέρωση με έκληξη διαπίστωσα ότι αυτό που άλλαξε είναι η ημερομηνία που υποτίθεται ότι έγινε η καταχώριση είναι 4/5 :confused: . Περιττό να αναφέρω τα 10δες τηλέφωνα και email και τις κρυπτικές, αποπροσανατολιστικές και καμιά φορά άσχετες απαντήσεις που έλαβα.

Συμπέρασμα: όχι δεν υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα δικτύου και ναι, λένε ψέμματα όσον αφορά το θέμα. Ο λόγος μου διαφεύγει, αλλά μπορώ να κάνω κάποιες υποθέσεις, όπως διαφήμιση, ανάλογες πολιτικές ανταγωνιστικών εταιρειών, "κλείδωμα" των υποψηφίων πελατών που θα τρέξουν να κάνουν αιτήσεις (σαν εμένα).

Ο λόγος που έπαψα να εκνευρίζομαι με το θέμα είναι ότι τα ίδια πράγματα ισχύουν και για τις υπόλοιπες εταιρείες που κάνουν ανάλογους ισχυρισμούς περί διαθεσιμότητας. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμα και προσδοκώ όταν επιτέλους υπάρξει διαθεσιμότητα να είμαι από τους πρώτους που θα συνδεθούν. Εντωμεταξύ σκοπεύω να κάνω και μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και προτείνω το ίδιο και στους υπόλοιπους που αντιμέτωπίζουν την ίδια κατάσταση γιατί μόνο έτσι θα αρχίσουν οι εταιρείες να φέρονται με μεγαλύτερο σεβασμό στους πελάτες (τι στο καλό, λεφτά θέλουμε να τους δώσουμε).

Πάντως η forthnet είχε την ευθιξία να ανανεώσει δωρεάν τη "συμβατική" adsl μετά το πέρας της λήξης της συνδρομής μου εφόσον καθυστερεί τόσο η προώθηση της αίτησης. Αν δε γινόταν και αυτό η αντιμετώπιση του όλου θέματος θα ήταν πολύ διαφορετική από μέρους μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...