flasher27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Καλημερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα.Εδω και λιγες μερες κατω αριστερα στην μπαρα εργασιων,μου βγαζει ενα εικονιδιο που αναβοσβηνει και ειναι ενα ερωτηματικο με κοκκινο απαγορευτικο.Πηγαινοντας επανω του το ποντικι βγαζει ενα παραθυρακι που λεει οτι εχω spyware και adware και πρεπει να κατεβασω το spylocked για να λυθει το προβλημα.Το κατεβασα λοιπον,μου εκανε scan,βρηκε διαφορα αλλα δεν τα κανει fix γιατι πρεπει να το αγορασω.Κατεβαζω αλλα προγραμματακια για spyware,κανω scan,fix,ολα καλα αλλα το εικονιδιο παραμενει εκει και αναβοσβηνει και ειναι πολυ σπαστικο.Πως το βγαζω αυτο το ρημαδι απο κει ρε παιδια;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Κάνε τα βήματα που λέει εδώ και ενημέρωσέ μας αν το ξεφορτώθηκες.
flasher27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Φιλε Bassstarlet,ευχαριστω για την απαντηση.Θα το κανω και επανερχομαι.
flasher27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Sorry παιδια που αργησα αλλα ημουν πνιγμενος στην δουλεια.Λοιπον το προβλημα που ειχα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που περιγραφεται στο link που εδωσε ο Bassstarlet.Ακολουθησα τα βηματα που λεει και βρηκα την υγεια μου και την ηρεμια μου.Σ΄ευχαριστω και παλι Bassstarlet.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ δεν έκανα τίποτα για να με ευχαριστάς,μόνο search.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.