BadGuy Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τις τελευταίες 3 μέρες βάζω να παίξω παιχνίδια στο pc και όλα καλά όλα ωραία!Το πρόβλημα είναι ότι μόλις κάνω exit στα windows από τα παιχνίδια το παιχνιδι τερματίζει αλλά μετά μου βγάζει μαύρη οθόνη!Αυτό μου το έκανε εντελώς ξαφνικά πριν 3 μέρες!Ο υπολογιστής είναι στα windows γιατί κατάφερα και τον έκλεισα κανονικά και με μαύρη οθόνη!Επίσης αν προσπαθήσω με μαύρη οθόνη να κάνω restart βγάζει το λογότυπο των windows και μετά όλα πάλι μαύρα.Μόνο με σβήσιμο του pc και εκκίνηση από την αρχή λύνεται το πρόβλημα.Υποψιάζομαι κάρτα γραφικών αλλά θα ήθελα και τη δική σας βοήθεια!
Stavros_Ribo Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Ναι ίσως η κάρτα γραφικών χρειάζεται κάποιον πιο καινούριο driver. Καλό θα ήταν να ελέγξεις τον υπολογιστή σου για κάποιον ιό ή τέτοια σχετικά.
BadGuy Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Έχω κάνει scan για ιο αλλά θα ξαναδοκιμάσω!Μήπως να δοκιμάσω να ξαναπεράσω τους drivers της κάρτας γραφικών αντι να ψάξω για καινούριους;
Stavros_Ribo Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αν υπάρχουν καινούργιοι σίγουρα θα πρέπει να τους εγκαταστήσεις. Επίσης μπορείς να πατήσει το πλήκτρο των Windows και μετά Pause και να πας στην καρτέλα υλικό και μετά να πατήσεις το κουμπί Διαχείριση συσκευών. Μέσα από εκεί μπορείς να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σημειώνεται με κίτρινο ? ή κόκκινο Χ ή και υπάχρει στην κατηγορία Άλλες συσκευές. Πάντως και ΟΚ να είναι μπορείς να ςνημερώσεις τους drivers από εκεί. κάνεις δεξί κλικ στο όνομα της κάρτας γραφικών, ιδιότητες, πρόγραμμα οδήγησης, Ενημέρωση. Θα σου ζητήσει να δώσεις και τη θέση που υπάρχει η κάρτα γραφικών (αυτός ο τρόπος αν βαριέσαι να ψάχνεις ;-)) Αλλιώς από το site του κατασκευαστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.