Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@paralizer,

αν θες την γνώμη μου, πάρε απο τώρα στον ΟΤΕ αν έχουν κάνει κάτι....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, τα ίδια περνάω και εγώ με την Cable Tv , έχω κάνει αίτηση από 9/3 και έχουν περάσει 47 εργάσιμες μέχρι τώρα. Στο τηλέφωνο που τους βρίζω σχεδόν κάθε μέρα ,μου λένε ή ότι φταίει ο ΟΤΕ , ή ότι θέλει αναβάθμιση ο κόμβος . Και να σκεφτείτε ότι είμαι στο κόμβο Χαλανδρίου που ανήκει και η ίδια η Vivodi ,και έχω ήδη DSL με Vivodi στα 2048/256.

Κάθε μέρα τηλεφωνώ στο 13880 και ρωτάω πόσο καιρό χρειάζεται για να γίνει ενεργοποίηση και μόλις μου πουν 30 εργάσιμες ,τους ρίχνω το απαραίτητο μπινελίκι.

Σας το συνιστώ , βοηθάει στα νεύρα ....

Δημοσ.

κ ο Άγιος φοβέρα θέλει!

ακούστε να δείτε πόσο απλά έγινε η δουλειά!

Αφού έστειλα την επιστολή, δεν ασχολήθηκα άλλο μαζί τους.

Την Κυριακή, δηλαδή λίγες ημέρες αφότου τους έγινε κοινοποίηση, με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός τους:"Είμαι σπίτι σας, που είστε?". χωρίς καν να κλείσουμε ραντεβού! Δυστυχώς ήμουν εκτός Αθηνών, αλλά το θέμα είναι οτι απο εβδομάδα θα έχω (ελπίζω) DSL....

Δημοσ.

Paidia eimai kai egw thima tis vivodi cable kai perimenw energopoihsi

kai otan ta diavasa ola afta frikara....otan lete na parw tilefono tin ote na mathw gia tin etisi pite pio sigkekrimeno pio noumero prepei na parw?

Δημοσ.

πάρε στο κέντρο της περιοχής σου, και ζήτα να μάθεις. Αν δεν σου πουν εκεί, θα σου δώσουν το τηλέφωνο της τεχνικής υπηρεσίας. Αυτοί έχουν πλήρη γνώση για το θέμα.

Δημοσ.

breaking news

Την Δευτέρα τους κάλεσα εγώ, (αν περίμενα απο εκείνους...), και ζήτησα να μου γίνει άμεση ενεργοποίηση, διότι είμαι χωρίς τηλέφωνο.

Στην αρχή μου είπαν να κλείσουμε ραντεβού για Παρασκευή (!!!). Όταν απάντησα (κατά λέξη) οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω 5 ημέρες χωρις τηλέφωνο, μου είπαν να περιμένω λίγο, και αμέσως κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα στις 08:30 (ενώ το ωράριο των τεχνικών είναι 9-5!!!!)

Πράγματι ήρθε το παλικάρι σήμερα το πρωί, και όλα καλά, εκτός του οτι δεν είχε μαζί του να μου δώσει τα username/passwd!!!! μου είπε όμως οτι αν καλέσω στην τεχνική υποστήριξη θα μου το δώσουν αμέσως.

Παίρνω και εγώ τηλέφωνο πριν λίγο, και μου αρχίζουν τα γνωστά. "να στείλετε fax με το αίτημά σας"...ακολουθεί ο διάλογος:

-Συγνώμη, απο πότε θα αρχίσω να χρεώνομαι?

-απο σήμερα που ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία

-Κωδικούς έχω?

-....μπορείτε να το δουλέψετε και έτσι

-μου πουλάτε κάτι που δεν μπορώ να δουλέψω α) με ασφάλεια και β) ασύρματα όπως λέει (Για να ξεκλειδώσεις το wireless θέλει κωδικό)?

-....δε μπορώ να κάνω κάτι, στείλετε fax...

Για να μην του πω τίποτα βαρύ, κλείνω το τηλέφωνο.

Επικοινώνησα με μια τύπισα, που η αλήθεια είναι οτι όλα αυτή τα έχει πληρώσει, και αφού της εξήγησα την κατάσταση της λέω απλά:" Η χρέωση στην υπηρεσία θα αρχίσει όταν πάρω τους κωδικούς στα χέρια μου"

Περιμένω...

Γενικά πάντως η ανοργανοσιά τους δέν έχει όρια......

Δημοσ.

ο επίλογος....

τελικά στις 18:00 με κάλεσαν στο τηλέφωνο και μου έδωσαν όλα τα στοιχεία.

Αυτή τη στιγμή είμαι μέσα απο το σπίτι μου....

dowload, απο το yahoo περίπου 115 KΒ...

μέτρηση με site δίνει γραμμή 700kbps.............

Δημοσ.

egw sundethika simera..

stats grammis:

Modem Status

Connection Status Connected

Us Rate (Kbps) 1023

Ds Rate (Kbps) 20474

US Margin 11

DS Margin 6

Trained Modulation ADSL2Plus

LOS Errors 0

DS Line Attenuation 14

US Line Attenuation 7

Peak Cell Rate 2412 cells per sec

CRC Rx Fast 215

CRC Tx Fast 0

CRC Rx Interleaved 0

CRC Tx Interleaved 0

Path Mode Interleaved

DSL Statistics

Near End F4 Loop Back Count 0

Near End F5 Loop Back Count 0

Δημοσ.

Connection Status Connected

Us Rate (Kbps) 1023

Ds Rate (Kbps) 20474

δλδ έχεις 20mbit?μπορείς να μου πεις σε speedtest πόσο όντος πίανεις.

@lefkas τελικά με την καταγγελεία τι έγινε?

Δημοσ.

περίπου μια εβδομάδα αφού την έστειλα στην ΕΕΤ, τους έστειλαν εκείνοι επιστολή, ζητώντας να διευθετηθεί το θέμα, μέσα σε 10 εργάσιμες...όπως και έγινε....

Δημοσ.

nai, ap oti fainetai exw 20Mbps.

to thema einai oti eimai akoma kleidwmenos sto maxx 2, opote me panw apo 250KB den katevazw... tha tous parw tilefwno aurio na tous zitisw na kanoun tin allagi...

Δημοσ.
nai, ap oti fainetai exw 20Mbps.

to thema einai oti eimai akoma kleidwmenos sto maxx 2, opote me panw apo 250KB den katevazw... tha tous parw tilefwno aurio na tous zitisw na kanoun tin allagi...

Τι εννοείς είσαι κλειδωμένος στα 2 και πρέπει να κάνεις αλλαγή; Σήμερα μου συνδέσανε και εμένα το CableTV μετα από πολύ δούλεμα και καθυστέρηση και κατεβάζω κι εγώ με γύρω στα 200.

ΥΓ: Πέρα από το internet και τα τηλέφωνα το θέμα της τηλεόρασης είναι απαράδεκτο. 5 ευρώ την ταινία?! και δεν παω σινεμα? Άσε που δεσμεύει και γύρω στα 6Mbit για το video...

Δημοσ.

Πεντε ευρω την ταινια?

6Mbit απο τη πολυτιμη γραμμη για video?

Οταν ο θειος τα εχει ολα, ειναι τζαμπα και...συμφερει?

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω καποια πραγματα...

Δημοσ.

yeap...simera...

me eixan stin anamoni, mou ekane o tupos ena swro erwtiseis, kai se kathe mia erwtisi vevaia, elege to klassiko, perimente ligo sas parakalw. e sto telos, epeidi viazomoun, to ekleisa..tha tous parw aurio...

eutuxws pou pairnw apo ta tilefwna tou cabletv kai den xrewnomai kiolas, giati alliws tha imoun peri ta 40 lepta kai den tha eixa lusei kai to provlima mou...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...