lefkas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Απο τις 13/03 που υπέγραψα την αίτηση, με δουλέυουν ψιλό γαζί... Στο συννημένο είναι η επιστολή που έστειλα σήμερα στους αρμόδιους φορείς... καταγγελία.zip
djapal Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχχααα ρε φίλε δηλαδή χαρά στο κουράγιο σου. Άσε τα έχω τραβήξει κι εγώ αυτά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ρε συ!!!!!! Αίτηση το 2018! :D εταιρεία του κώλου ρε! Δεν τα κάνουν αυτά τα λάθη! Μακρυά από Vivodi!!!
lefkas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Τι να πω...ειπαμε, κοροιδεύουν, αλλά όχι κ έτσι...
Archon99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Άσχετο, αλλά εάν δεν κάνω λάθος η V λέει ότι το cableTV είναι ΜΟΝΟ για οικιακούς χρηστές...
lefkas Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Η διέυθυνση κατοικίας είναι ίδια με την διέυθυνση επαγγελματικής στέγης. Η χρήση internet είναι κυρίως (αν όχι μόνο) για επαγγελματική χρήση. Αν το πάρεις νομικά, δεν έχω κάποια εταιρία, αλλά είμαι Ε.Ε, οπότε δεν υπάρχει νομικό κόλημα εκεί...
makaveli Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Έχω κάνει αίτηση για Cable TV από 7 Μαρτίου και ακόμα αναμένω! Πήρα σήμερα τηλέφωνο για το πότε θα ενεργοποιηθεί η σύνδεση μου και δεν γνωρίζουν να μου πουν το πότε. Το μόνο που μου λένε είναι ότι η αίτηση μου έχει κανονικά δρομολογηθεί. Βέβαια οι αρχικές 20 εργάσιμες μέρες αναμονής έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό. Επίσης λέγανε ότι θα έχουμε VOD free μέχρι τέλος απριλίου! Είμαστε σχεδόν 10 Μαίου και ακόμα η σύνδεση δεν έχει γίνει! Εγώ μένω Ν.Σμύρνη, η υπηρεσία είναι κανονικά διαθέσιμη στην περιοχή μου και εγώ ο ίδιος είμαι πελάτης της VIVODI στο ιδιόκτητο της δίκτυο εδώ και 2 χρόνια και 4 μήνες! Φανταστείτε να ήμουν σε δίκτυο του ΟΤΕ, πόσο καιρό θα έπρεπε να περιμένω.. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω που να απευθυνθώ για να έχω ένα νέο χρονοδιάγραμμα για το πότε θε ξεκινήσει η υπηρεσία! Αν αυτοί δεν μπορούν να μου πουν τότε ποιος μπορεί??
lefkas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 φίλε αν θέλεις να μάθεις τι πραγματικά γίνεται με την αίτησή σου, πάρε στο τοπικό υποκατάστημα του ΟΤΕ, και απο εκεί στην τεχνική υπηρεσία...
lefkas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Λοιπόν, υπήρχε εξεληξη. Σήμερα με ενημέρωσαν γραπτώς οτι η αίτηση στον ΟΤΕ έγινε 02/05!!!!!!
lefkas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Είναι προφανές οτι έκαναν την αίτηση στις 02/05, επειδή άρχισα να πιέζω, αλλιώς ποιός ξέρει πότε θα την έκαναν..... 2 περίπου μήνες και δεν έιχαν κάνει τιποτα, απίστευτο! και είχαν το θράσος να μου λένε οτι η αίτηση έχει γίνει και καθυτερεί ο ΟΤΕ....
panagiotisko Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Φίλε τα ίδια ακριβώς ψέματα έλεγαν και σε εμένα. Οχι για το CableTV αλλά για απλό ADSL. Ενώ έδειχνε διαθεσιμότητα...μετά από 50 (χωρίς υπερβολή) τηλεφωνήματα και 2 μήνες....με ενημέρωσαν πως υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο του Ιπποδρόμου. Έχουν καλές ταχύτητες....αλλά η εξυπηρέτηση πελατείας και οι χρόνοι τους είναι απλώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ Συμβουλή: Ακύρωσε όποια σχέση θες να έχεις μαζί τους και βρες άλλη εταιρεία. Μόνο όταν θα πάνε προς κλείσιμο θα καταλάβουν
lefkas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Ακριβώς επειδή έχουν καλό δίκτυο προτίμησα να πάω εκεί. Αλλά απο service είναι απαράδεκτοι. Αυτήν την στιγμή δεν έχω επικοινωνία μαζί τους, δεν έχει νόημα να παίρνω συνέχεια τηλέφωνα και να ακούω ψέματα. Απλά περιμένω την απάντηση απο τους φορείς που έστειλα την επιστολή.
lefkas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Για ενημέρωση:΄ έστειλα γραπτό ερώτημα που ρωτάω: 1) γιατι καθυστέρησαν 2) γιατί με δούλευαν Έχω περιέργεια τι θα μου απαντήσουν....
kage Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 oles oi idiokthtes exoun ka8usterhseis mhnwn...mallon ta perissotera kentra tous den einai etoima akomh... alla den xanete tipota mporeite na exete olo to diasthma ote k dsl opws eixate k prin...mexri na ginei h allagh
lefkas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Ναι, αλλά δεν μπορείς να λες ¨εγώ θα σου έχω την γραμμή έτοιμη σε 20 ημέρες," και να περιμένει ο άλλος 2 μήνες κ βάλε... και επιπλέον να τον δουλεύεις οτι όλα πάνε καλά, και οτι ο λόγος που καθυστερούν είναι ο ΟΤΕ... είναι απαράδεκτο αυτό...
Paralizer Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 ox ego perimeno tora 2 evdomades...e re ti exo na travikso...oloklhro kalokairi xoris internet...thn katsame!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.