Προς το περιεχόμενο

Internet kai Eurovision

greeneye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες η Ευρώπη μίλησε για 2η συνεχή χρονιά και είπε "Γουστάρουμε τα μπάζα"! Του χρόνου μην ακούσετε κανένα τραγούδι. Βρείτε τις φωτογραφίες των τραγουδιστών, βρείτε το πιο μπάζο απ' όλους και ρίξτε χοντρά λεφτά.

P.S. Η Παπαρήγα είναι πολύ πιο όμορφη, φοράει και τσαντάκι xD

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
re pedia h servia ti apodosi ixe??

kapou sto 5 tin dinane pros to telos...

akoma kai i leykorosia adikithike afou eixe kai kalo tragoudi kai kalh skhnikh parousia...

H boulgria mas se mia fash htan deyterh alla thn prodosan akoma kai oi geitones

xores ths...

Δημοσ.

Μήπως, επομένως, οι μπουκ δεν καθορίζουν τα αποτελέσματα της Eurovision στον βαθμό που ισχυρίζεστε; Καλές οι θεωρίες, αλλά δεν είναι και τόοοοσο δυνατοί πια!

Δημοσ.

Οι μπουκ το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουν πολύ περισσότερα από εμάς και είναι πιο καλά δικτυωμένοι. Η μόνη ελπίδα μας, μακροπρόθεσμα για να έχουμε κέρδος, είναι να παίζουμε μόνο τα σπορ που ξέρουμε πολύ καλά. Κάτι eurovision και διάφορα παρόμοια είναι μόνο για να κάνουμε πλάκα με τους φίλους μας την συγκεκριμένη μέρα.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι καθορίζουν αποτελέσματα στη eurovision, αν και δεν νομίζω να έχουν παιχτεί και πολλά λεφτά στην σερβία, οπότε η θεωρία συνομωσίας του greeneye στέκει κάπως.

Παρόλα αυτά, επειδή κοιτούσα πόσα λεφτά παίζονταν, στο betfair συγκεκριμένα παίχτηκαν περίπου 5εκ. ευρώ.

Στην αγγλία παίζονται το λιγότερο 1 εκ ευρώ σε κάθε ματς. Στις μεγάλες ομάδες πολλά παραπάνω. Στο τσάμπιονς λιγκ το λιγότερο 2-3 εκ σε κάθε αγώνα. Οπότε δε νομίζω ότι τους νοιάζει και τόσο πολύ ποιος θα κερδίσει την eurovision όταν κάθε σαββατοκύριακο παίζονται τόσα λεφτά. Αλλά γενικά κανείς δεν ξέρει.

Δημοσ.
Μήπως, επομένως, οι μπουκ δεν καθορίζουν τα αποτελέσματα της Eurovision στον βαθμό που ισχυρίζεστε; Καλές οι θεωρίες, αλλά δεν είναι και τόοοοσο δυνατοί πια!

Πες τα Χρυσοστομε!!!

Παντως μου κανει εντυπωση που αρχικα λεγατε οτι δε θα βγουν τα πρωτα φαβορι γιατι εχουν σπρωχτει λεφτα και δε θελουν οι μπουκ να πληρωνουν, και μετα ειπατε οτι βγηκε το φαβορι για να μην πληρωσουν οι μπουκ μεγαλη αποδοση...:? :? :?

Ηθικο διδαγμα: Ο,τι και να κανουν οι μπουκ, οι χωρες θα ψηφισουν οπως θελουν(Η Ελλαδα την Κυπρο, η Ουκρανια τη Λευκορωσια, η Σουηδια τη Δανια κλπ)

Παντως, τα 3 πρωτα φαβορι πηγαν στις 3 πρωτες θεσεις ;)

Δημοσ.

sto mono pou pesame ekso (epesa an thelete) einai oti den tha ebgene ena apo ta prota 2-3 favori kai eidika i Oukrania. Apo oso fainetai h Serbia den paixtike toso,se osa forums diabaza paizane oukrania kirios kai diafora alla. araia kai pou eblepes kai ena serbia.

Tha sas po kati pou stekei 100%. pos briskoun oi bouk tous nikhtes.

Epeidh exoun ateliotes kai afantastes prosbaseis xeroun sxedon se oles tis xores (gia na min po SE OLES) ta 8-10-12 pou tha pane. Den tous endiaferoun ta mikra...an xeroun ayta lipon tote eykola briskoun to kinhth...

fysika kai xeroun oti h ellada tha dosei 12 stin kipro kai anapoda.Otan omos blepoun oti emeis 12ari mono apo Boulgaria pernoume tote fysika gia na bgei i ellada psila prepei na pairnei apo OLOUS to megisto...diladi to 7 (apo ta mikra).

einai poly aplo...an sta 3 atoma oi 2 paizane oukrania kai o enas serbia fysika kai tha bgaloun ti serbia afou oi 2 tha xasoun !!!!!!!! To proto fabori pou htan h Oukrania fysika kai DE brhke.distixos tous bolepse fainetai to deytero afou ligoi pistepsan ti lesbia...

tora paei teliose,thn epomenh fora tha kanoume kalyterh meleth...

kai fysika DE tha bgei mpalanta afou bghke fetos...

Δημοσ.

Παιδια μην ξεχνατε οτι για καποιες χωρες που δεν συμμετεχουν η Γιουροβιζιον ειναι ενα πανηγυρι. Παντως η Κυπρος αδικηθηκε γιατι καποιοι εκαναν χοντρες λαδιες. Επισης μην ξεχνατε οτι στο ΔΙαγωνισμο μετεχει η ΕΡΤ την οποια πληρωονουμε εμεις οι φορολογουμενοι τοσα χρονια. Με τα δικα μας εσοδα κανουν κουμαντο?

Δημοσ.

1. Δε νομίζω ότι έχει και τόση ζημιά από τη Eurovision η ΕΡΤ. Όταν ένα πρόγραμμα πιάνει τέτοια νούμερα, τραβάει τόση διαφήμιση και για 3-4 μήνες φτιάχνεις και σχετικές εκπομπές που τις βλέπει κόσμος, τι στο διάολο, σίγουρα θα βγάζουν αρκετά λεφτά. Παλιότερα που δεν την έβλεπε κανείς, πρέπει να μπήκαμε πολύ μέσα!

2.greeneye, εγώ δεν καταλαβαίνω τι λες. Τι απίστευτες προσβάσεις δηλαδή; Εννοείς ότι είναι στημένες οι τηλεψηφοφορίες και προαποφασισμένα τα αποτελέσματα; Γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα αυτό που λες. Τώρα, για τους μεγάλους βαθμούς, κι εσύ το βρίσκεις αυτό αν πάρεις τις βαθμολογίες των τελευταίων ετών. Όπου έχει Έλληνες, μας δίνουν από 8 και πάνω, όπου έχει Τούρκους, παίρνουν εκείνοι πολλά. Οι Σουηδοί δίνουν 12 στους Φινλανδούς, οι Γεωργιανοί στους Αρμενίους, οι Λεττονοί στους Ρώσους κτλ κτλ με μικρές αποκλίσεις. Οπότε, δεν καταλαβαίνω πού μπαίνουν οι μπουκ! Ειδικά φέτος που τα φαβορί βγήκαν πρώτα, είναι σα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα επειδή το ρύθμισαν οι μπουκ που τον είχαν βάλει πρώτο φαβορί. Μήπως απλώς οι μπουκ εκτίμησαν σωστά ποιο ήταν το φαβορί;

Δημοσ.
1. Δε νομίζω ότι έχει και τόση ζημιά από τη Eurovision η ΕΡΤ. Όταν ένα πρόγραμμα πιάνει τέτοια νούμερα, τραβάει τόση διαφήμιση και για 3-4 μήνες φτιάχνεις και σχετικές εκπομπές που τις βλέπει κόσμος, τι στο διάολο, σίγουρα θα βγάζουν αρκετά λεφτά. Παλιότερα που δεν την έβλεπε κανείς, πρέπει να μπήκαμε πολύ μέσα!

2.greeneye, εγώ δεν καταλαβαίνω τι λες. Τι απίστευτες προσβάσεις δηλαδή; Εννοείς ότι είναι στημένες οι τηλεψηφοφορίες και προαποφασισμένα τα αποτελέσματα; Γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα αυτό που λες. Τώρα, για τους μεγάλους βαθμούς, κι εσύ το βρίσκεις αυτό αν πάρεις τις βαθμολογίες των τελευταίων ετών. Όπου έχει Έλληνες, μας δίνουν από 8 και πάνω, όπου έχει Τούρκους, παίρνουν εκείνοι πολλά. Οι Σουηδοί δίνουν 12 στους Φινλανδούς, οι Γεωργιανοί στους Αρμενίους, οι Λεττονοί στους Ρώσους κτλ κτλ με μικρές αποκλίσεις. Οπότε, δεν καταλαβαίνω πού μπαίνουν οι μπουκ! Ειδικά φέτος που τα φαβορί βγήκαν πρώτα, είναι σα να λέμε ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα επειδή το ρύθμισαν οι μπουκ που τον είχαν βάλει πρώτο φαβορί. Μήπως απλώς οι μπουκ εκτίμησαν σωστά ποιο ήταν το φαβορί;

otan edinan tin Baissh akoma kai proth ektimousan sosta h mipos htan mpananoflouda? min leme oti theloume...

De mou les an oi Bouk sou edinan apodosh Serbias 30-40 tha yphrxe anthropos pou tha paiksei Serbia?

Sigoura oi thlepsifofories einai moufa.Apodeiksh sas eipa. Otan emeis

dosame 12ari stin Tourkia (oxi fetos) kai oi Tourkoi mas dinoun 12 (me paparizou nomizo) tote symbainei to ekshs

Shmainei oti oi Perissoteroi Tourkoi SHKOSAN to thlefono tous h steilan sms

kai oi PERISOTEROI PSHFIZAN Ellada. Kai entaksei oi Tourkalades as ipotheso oti to ekanan pragma Paralogo. Pisteyeis esi tora oti oi Ellhnares mas

ksodeytikan psifizontas Tourkalades me tosa thlefona oste na bgoun protoi

kai na tous dosoume 12ari?!?!?!?!??!

MHN TRELATHOUME.......de mporo na dianoitho oti oi ellhnes me pshfous

nomimous dosane 12 sthn Tourkia oute to antitheto...

ayto pou leo lipon opos katalavenis einai mia aploustath apodiksi oti

den paei me pshfous. Arage otan stis tv lene diafores malakies tou stil

" to anatoliko mplok efage tin kipro " kai "ti paixtike leei me ta stiximata"

ti ennooun...?

mipos ennooun oti kapoioi aplosan ta xeria tous oste na petaxtei ekso

h kipros mas?

skepsou to ligo oti leo kai sxoliase to an thes. Kamia epithesh etsi?

syzhthsh kanoume...!

Δημοσ.

Εννοείται, συζήτηση κάνουμε, σιγά μη μαλώσουμε και για τη Eurovision. Εντάξει, δεν τα παρακολουθώ τόσο στενά για να πω και για τη Βίσση, πιθανώς να έχεις κάποια δίκια. Επίσης, μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καμιά 100αριά χιλιάδες μουσουλμάνοι, "συμπαθούντες" την Τουρκία, να το πω έτσι. Αν το δουν θερμά το θέμα μια χρονιά, που συμβεί να ψηφίσουν και κάποιοι Έλληνες το τουρκικό τραγούδι, βγαίνει το 12αρι.

Από εκεί και πέρα, ότι το λένε τα κανάλια, δε νομίζω ότι λέει τίποτα. Ό,τι να'ναι λένε μονίμως, για να ανέβει η τηλεθέαση. Εγώ δέχομαι ότι οι μπουκ κάθονται και στέλνουν ομαδικά sms για να προωθήσουν κάτι που τους βολεύει και βεβαίως ότι "παίζουν" με τις αποδόσεις για να ψαρώσει κόσμος, αλλά το να στηθεί ολόκληρη τηλεψηφοφορία, σε πολλές χώρες μάλιστα, μου φαίνεται λίγο χλωμό, να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Μα δεν μαλωνουμε επειδη η μουσικη ενωνει τον κοσμο. Απλα προσπαθουμε να δουμε αν ο θεσμος εχει εξελιχθει σε κατι χειροτερο. Σε οτι αφορα την ΕΡΤ απορω ποσα πληρωσαμε και καλο θα ειναι να δοθουν στη δημοσιοτητα τα στοιχεια γιατι οι εφημεριδες γραφουν πολλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...