Προς το περιεχόμενο

Παραξενια Με Port...

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα είμαι όσο λακωνικός γίνεται.Έχω το fritz box fon και σαν παιδί και εγώ έχω προωθήσει πόρτες για e-mule και τα λοιπά.Για κάποιους λόγους αποφάσησα να συνδέσω το μοντεμ με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου δικτύου και όχι usb όπως είχα.Το αποτέλεσμα όμως ήταν να βλέπει χαμηυλό id το emule.Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος;

Δημοσ.
θα είμαι όσο λακωνικός γίνεται.Έχω το fritz box fon και σαν παιδί και εγώ έχω προωθήσει πόρτες για e-mule και τα λοιπά.Για κάποιους λόγους αποφάσησα να συνδέσω το μοντεμ με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου δικτύου και όχι usb όπως είχα.Το αποτέλεσμα όμως ήταν να βλέπει χαμηυλό id το emule.Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος;

έλεγξε αν έχεις προωθήσει της ίδιες πόρτες που έχεις δώσει στο fritz!box και στις ρυθμίσεις του emule.

Δημοσ.

Φίλε μου το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν να αλλάξω τρόπο συνδεσης του router με τον υπολογιστή,τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Αν και δε γνωρίζω πως δουλεύει το friz!box έλεγξε αν οι ρυθμίσεις για τις πόρτες στο router αντιστοιχούν στην ip που έχει πάρει ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.
Μήπως έχεις nforce chipset και είναι ενεργοποιημένο το hardware firewall της nvidia στην κάρτα δικτύου;

Κάτι τέτοιο παίζει.Ξέρει κανιείς πως το απενεργοποιούμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...