Hlapatsas Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 θα είμαι όσο λακωνικός γίνεται.Έχω το fritz box fon και σαν παιδί και εγώ έχω προωθήσει πόρτες για e-mule και τα λοιπά.Για κάποιους λόγους αποφάσησα να συνδέσω το μοντεμ με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου δικτύου και όχι usb όπως είχα.Το αποτέλεσμα όμως ήταν να βλέπει χαμηυλό id το emule.Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος;
progx Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 θα είμαι όσο λακωνικός γίνεται.Έχω το fritz box fon και σαν παιδί και εγώ έχω προωθήσει πόρτες για e-mule και τα λοιπά.Για κάποιους λόγους αποφάσησα να συνδέσω το μοντεμ με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου δικτύου και όχι usb όπως είχα.Το αποτέλεσμα όμως ήταν να βλέπει χαμηυλό id το emule.Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος; έλεγξε αν έχεις προωθήσει της ίδιες πόρτες που έχεις δώσει στο fritz!box και στις ρυθμίσεις του emule.
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Φίλε μου το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν να αλλάξω τρόπο συνδεσης του router με τον υπολογιστή,τίποτα άλλο.
PlaStiK Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μήπως έχεις nforce chipset και είναι ενεργοποιημένο το hardware firewall της nvidia στην κάρτα δικτύου;
kx5 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Αν και δε γνωρίζω πως δουλεύει το friz!box έλεγξε αν οι ρυθμίσεις για τις πόρτες στο router αντιστοιχούν στην ip που έχει πάρει ο υπολογιστής σου.
Hlapatsas Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μήπως έχεις nforce chipset και είναι ενεργοποιημένο το hardware firewall της nvidia στην κάρτα δικτύου; Κάτι τέτοιο παίζει.Ξέρει κανιείς πως το απενεργοποιούμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.