Προς το περιεχόμενο

Resume στο Explorer

Xplayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε παρακαλώ κάνει Resume το Windows Explorer ( μιλάω πάντα για σίτε που το υποστηρίζουν ) γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα. <P>Έχω IE 5.5 Greek αλλά μου κάνει Resume όποτε του καπνίζει.<P>Ξέρει κανείς καμία ρύθμιση για αυτό γιατί πιστεύω ότι το Getright, Gozilla, κλπ<BR>αυτές της ρυθμίσεις εκμεταλλεύονται <BR><p>[This message has been edited by Xplayer (edited 28-02-2001).]

Δημοσ.

Otan katevazeis kati, kai patiseis cancel, kai meta to ksanakatevaseis xwris na alakseis selida, tote kanei Resume.<P>Pantws einai ilithios tropos. Dokimase na valeis FlashGet na vreis tin ygeia sou smile.gif

Δημοσ.

Ευχαριστώ NeTeD για την εξηγήσει<P>Δεν είναι θέμα για Resume αλλά γιατί να βάλουμε άλλο πρόγραμμα αφού μπορεί να το κάνει το explorer. <BR>

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Anonymous:<BR><B>to Download Accelerator einai to pio filiko, grigoro kai genika kalitero</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Το ιδιο νομιζα και εγω για το Download Accelerator μεχρι που δοκιμασα το FlashGet το οποιο (κατα την γνωμη μου) ειναι το καλυτερο και το πιο γρηγορο. <P>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...