Προς το περιεχόμενο

GT Countdown - Top Ten Worst Consoles

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ τα γουστάρω τα GT Countdown. Για το Virtual Boy πλάκα πλάκα ψηνόμουνα να το αγοράσω για το αρχείο (όσο κι αν είναι γτπ).

To Jaguar κάποτε το είχε το ΕΘΝΟΣ αν θυμάμαι καλά με κουπόνια και είχα σπαστεί που ο πατέρας μου αγόραζε ΤΑ ΝΕΑ. Μάλλον κάτι ήξερε :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Pwpw,telika eixa mazepsei savoura!Eixa 3D0,Amiga Cd32,Saturn kai Jaguar prin parw Snes kai PSX...kai pshnomouna k gia virtual boy!

επειδη δεν εχω καλη συνδεση αυτη τη στιγμη και δεν μπορω να δω το βιντεο.

μπορει να μου πει καποιος αν εχει το saturn μεσα στις χειροτερες????

Ελεος αν το εχει...:evil: :evil:

Μπορει να πεθανε νωρις η κονσολα αλλα ειχε μερικα τρoμερα games!!

Δημοσ.

Πολύ εύχρηστα αυτά τα βίντεο. Με οποιαδήποτε σύνδεση ταχύτερη των 20Megabit/s παρακολουθούνται πολύ άνετα. Όλοι οι χρήστες του φόρουμ που μπαίνουν από Ιαπωνία είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την παρακολούθησή τους ...

Δημοσ.

Δεν είχα καμία από αυτές τις παιχνιδομηχανές αλλά τις περισσότερες τις θυμάμαι να τις παρουσιάζει το περιοδικό "Αλμανάκο" σαν σίγουρες επιτυχίες και σαν παχνιδομηχανές του μέλλοντος.

Πολύ εύχρηστα αυτά τα βίντεο. Με οποιαδήποτε σύνδεση ταχύτερη των 20Megabit/s παρακολουθούνται πολύ άνετα. Όλοι οι χρήστες του φόρουμ που μπαίνουν από Ιαπωνία είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την παρακολούθησή τους ...

Ότι είναι λίγο βαριά είναι αλλά και ωραία είναι και σε καλύτερη ποιότητα από το youtube

Δημοσ.
Pwpw,telika eixa mazepsei savoura!Eixa 3D0,Amiga Cd32,Saturn kai Jaguar prin parw Snes kai PSX...kai pshnomouna k gia virtual boy!

xaxa episis,to 3do ta espage,opws kai h amiga oso gia to cd32 emena mu arese an kai den eixe kai pola paixnidia...To mono pu theoro odws patata einai to virtual boy....

Δημοσ.
xaxa episis,to 3do ta espage,opws kai h amiga oso gia to cd32 emena mu arese an kai den eixe kai pola paixnidia...To mono pu theoro odws patata einai to virtual boy....

Πολλά γέλια το virtual boy. Στραβωμάρα στα κόκκινα! Αυτό δεν ήταν 3d ήταν 4d!

Δημοσ.

ta parales ligo. edw ego me 1mbit k to eida mia xara. pantws poli oraio videaki!

Δημοσ.

Θυμαμαι το 5200...δεν ειχε "επαναφορα" ο μοχλος!! :D

To κακομοιρο το Phantom δεν κυκλοφορησε...

To 3DO παντως εσπερνε...

Δεν βλεπω και πουθενα το GameCube στη λιστα... :)

Δημοσ.

οκ η λιστα αν και λειπει το CD32 που επισης πιστευω οτι ηταν καλη πατατα...

Παντως ομολογω οτι το R-zone δεν το εχω ξανακουσει ποτε μου!

Τωρα που ειδα και το 3DO θυμηθηκα οταν το ειχε παρει ενας γνωστος μου που ειχαμε ξετρελαθει...ολοι τον ζηλευαμε.Ευτυχως μειναμε μεχρι εκει και κανεις μας δεν το αγορασε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...