kostasSTi Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Παιδιά έχω σε ένα pc win xp & ubuntu 7.04 σε 2 δίσκους. Θέλω τώρα να βγάλω τον ένα δίσκο και να μείνει το συγκεκριμένο μηχάνημα μόνο με ένα δίσκο και με windows. Όταν όμως κάνω φορμάτ από windows στον δίσκο με το ubuntu, μένουν κάποια αρχεία στον startup disk που είναι αυτός με τα win και βλέπει error και δε μπουτάρει! Πως μπορώ να το αφαιρέσω? Για να μπορέσω να ξανανοίξω το pc αναγκάστηκα να εγκαταστήσω πάλι το ubuntu στον άλλο δίσκο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ξεκινάς με ένα bootable cd windows σε repair console και δίνεις "fixmbr". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Να'σαι καλά ρε nske! Δούλεψε! Ευχαριστώ...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Κωλόφαρδε!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δέν είναι κωλόφαρδος απλά έτσι είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Γιατί ρε συ? Έπαιζε να μη δουλέψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Ναι η συγκεκριμένη εντολή παίζει να μην δουλέψει.μου χε συμβεί σε δυο διαφορετικά pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 για repair πρεπει να μπεις με το cd των windows να διαλεξεις repair και διαδοχικα να δωσεις πρωτα fixmbr και μετα fixboot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δεν έτυχε, πέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manitaroulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Koita, kane tin idia doulia exwntas eggatastisei suse 10.1 kai ta leme... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εμένα μου δούλεψε μόνο με το fixmbr στο ubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 το χειροτερο που κανεις ειναι που πετα το linux για χαρη του Μπιλακη και της παρεας του.το να φτιαξεις το boot loader ειναι αρκετα ευκολο.το πολυ πολυ να κανεις ενα format ενα ακομα απο τα απειρα που θα κανεις οσο χρησιμοποιεις τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τι παραπάνω ή παρακάτω έχει το suse δηλαδή; Ότι και να έχεις εγκαταστήσεις με την παραπάνω εντολή επαναφέρεις τον boot loader των windows. Τόσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.