Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 na rwtisw... Loipon egw exw to warcraft 3 FT kai Roc kai ta exw se version 1.21 kai bwrw na paiksw dota klp alla dn bwrw na bw se battle.net ka imou leei pws to cd-key mou in use kapoies fores kai kapoies alles oti einai invaid. mipws ginete na moudosete kapoio cd-key pou na bainei i an auto einai enania stous kanones tou forum kante pm na sas pw to kinito mou na me parete na mou peite plz barethika na liwnw sta NeT CaFe. Episeis to exw gnisio kai to exw allaksei 3 fores gia to CD-Key alla palei tpt HeLp ME PLZ>!!!
Xvipes Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 αυτό που ζητάς είναι σαν να λες "θέλω να μου αγοράσετε το παιχνίδι".άμα σου δώσω εγώ το cdkey μου δεν θα μπορώ εγώ μετά να μπαίνω bnet.με 23 ευρό μπορείς να το πάρεις καινούργιο (και το roc και το tft)και να μην έχεις κανένα πρόβλημα...
Sadman Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ma to paixnidi to exw eidi agorasei alla otan to ekana setup kai meta to ekana v 1.21 gia na bwrw na pezw mou lege oti to cd-key mou einai in use pira tilefono apo kei pou to agorasa kai tous eipa ti egie kai mou dosaan allo to epomeno itan disabled kai twra auto pou exw einai panta in-use apo kapoion uruk makai Barethika pia kapoia lisi isws????
Land_Of_Banania Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Κάποια λύση είναι να πάρεις το παιχνίδι από αξιόπιστο κατάστημα και όχι μεταχειρισμένο όπως προφανώς το πήρες και να προσέχεις να μη διαρεύσει το cd-key σου. Αν πάλι δεν το πήρες μεταχειρισμένο πάρε τηλέφωνο στο technical support που έχει μέσα στο βιβλιαράκι ή στείλε τους mail και δώσε το όνομα του μαγαζιού από όπου πήρες το παιχνίδι, αφού τους εξηγήσεις τι συνέβη. Επίσης πρόσεξε αν κάνεις share σε κανένα p2p τον φάκελο στον οποίο είναι εγκατεστημένο το παιχνίδι, γιατί έχω δει πολλά τέτοια κουλά... Τέλος αν ούτε αυτό συμβαίνει πρόσεχε ποιον βάζεις σπίτι σου και τον αφήνεις να χειρίζεται το pc σου. Α και τέλος αυτό που ρωτάς είναι ξερά ενάντια στους κανόνες του forum. Και μάλλον προσβλητικό για τη νοημοσύνη των υπολοίπων όταν ζητάς να σου δώσει κάποιος το cd-key του (= 30 ευρώ).
potapos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 mipws mporis na me voi8isis sxetika me to wrc3? An parw(kryfa) to cd key enos friend kai paizw battlenet mpori na me katalavi(dld na apey8in8i stin battlenet kai me kapio tropo na me vri?).Episis ama to parw apo netcafe mporoun na me vroun?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.