Προς το περιεχόμενο

Zyxel και ip

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα απο ενα φιλο εδω μεσα ενα zyxel adsl modem router για ενα φιλο το συνδεσαμε κανονικα στην καρτα δικτυου αναψαν τα αναλογα φωτακια αλλα οταν δινουμε στον ie την ip 192.168.1.1 λεει οτι δεν μπορει να βρει την σελιδα ...

Καμμια ιδεα ???? Ευχαριστω.

Δημοσ.

a)reset του router στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,unistal την κάρτα δικτύου,και restart τα windows(ή ό,τι άλλο έχεις τέλοσπάντων)

B)...αν δεν πιάσει,ξανά-μανά reset/uninstal...και αλλάζεις PCI θέση στην κάρτα

c)..τίποτα ακόμη;...επανεγκατάσταση των windows

d)....συνεχίζει να μην μπαίνει;...το πετάς απ' το παράθυρο(προσοχή που θα πάει)

Δημοσ.
a)reset του router στις εργοστασιακές ρυθμίσεις,unistal την κάρτα δικτύου,και restart τα windows(ή ό,τι άλλο έχεις τέλοσπάντων)

B)...αν δεν πιάσει,ξανά-μανά reset/uninstal...και αλλάζεις PCI θέση στην κάρτα

c)..τίποτα ακόμη;...επανεγκατάσταση των windows

d)....συνεχίζει να μην μπαίνει;...το πετάς απ' το παράθυρο(προσοχή που θα πάει)

Ευχαριστω.

reset του ειχε κανει ο φιλος που μου το εδωσε.

Το pc που το θελει ο φιλος μου ειναι για επαγγελματικη δουλεια και τα πειραματα με hardware ισως αποβουν επικυνδυνα...

Δημοσ.

αν εννοείς "πειράματα" την αλλαγή θέσης της κάρτας δικτύου....

Anyway:Αν υπήρχε άλλος router συνδεδεμένος πριν,τα πράγματα "μπερδεύονται"-για την ακρίβεια μπερδεύονται κάπου στο registry των windows απ' ότι έχω καταλάβει,και είτε όπως είπα ένα uninstal της κάρτας,είτε μετάθεση της σε άλλη pci,είτε το "χειρότερο" νέα windows....

Δημοσ.
Αν υπήρχε άλλος router συνδεδεμένος πριν,τα πράγματα "μπερδεύονται"-για την ακρίβεια μπερδεύονται κάπου στο registry των windows απ' ότι έχω καταλάβει,

Οχι...Πριν ειχε usb modem πανω.Ευχαριστω.

Δημοσ.

otan pas msdos parathiro kai grafeis ipconfig sou bgazei oti to pc exei 192.168.1.x 255.255.255.0 kai 1892.168.1.1.an den pernei autes tis ip automata kanto reset to zyxel na ta xasei ola kai na erthei se autin tin ip.

Δημοσ.
otan pas msdos parathiro kai grafeis ipconfig sou bgazei oti to pc exei 192.168.1.x 255.255.255.0 kai 1892.168.1.1.an den pernei autes tis ip automata kanto reset to zyxel na ta xasei ola kai na erthei se autin tin ip.

Το καναμε reset ετσι κι αλοιως το modem αλλα παλι τα ιδια εκανε.:mrgreen: :mrgreen:Ευχαριστω.:-D

Δημοσ.

θέσεις δικτύου/προβολή συνδέσεων δικτύου => Τοπική σύνδεση...(η μπλε) δεξί κλικ ιδιότητες -> από τη λίστα tcp/ip settings-> ιδιότητες

Δημοσ.
θέσεις δικτύου/προβολή συνδέσεων δικτύου => Τοπική σύνδεση...(η μπλε) δεξί κλικ ιδιότητες -> από τη λίστα tcp/ip settings-> ιδιότητες

Καταλαβα...Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...