soiramk Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ basilis5!! Όποιος/α έχει κατι άλλο να προτείνει...I'm all ears:p
thanos182 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Πως γινεται 1 external HDD καθε φορα που τον ανοιγεις να μην βγαινει εκεινο το παραθυρακι που κανει search τα περιεχομενα του και σου σπαει τα νευρα ξερει κανεις?
soiramk Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Να ενοχλήσω ξανά:oops: ? Βρήκα αυτούς τους δύο εξωτερικούς: 1.)LaCie 2.) ELEMENTS BY WESTERN DIGITAL Ξέρετε κάτι για αυτούς? Καλοί-κακοί, αθόρυβοι...?
kpartsi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πως γινεται 1 external HDD καθε φορα που τον ανοιγεις να μην βγαινει εκεινο το παραθυρακι που κανει search τα περιεχομενα του και σου σπαει τα νευρα ξερει κανεις? Όταν τον ανάβεις να έχεις πατημένο το Shift για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι απενεργοποιείς το AutoPlay. Αυτό ισχύει και για CD και DVD που μόλις τα βάζεις στο drive ξεκινούν φουλαριστά τα προγράμματα να τα παίζουν. Να ενοχλήσω ξανά:oops: ?Βρήκα αυτούς τους δύο εξωτερικούς: 1.)LaCie 2.) ELEMENTS BY WESTERN DIGITAL Ξέρετε κάτι για αυτούς? Καλοί-κακοί, αθόρυβοι...? Τον LaCie σε έκδοση 250 GB τον έχω εδώ και 1.5 χρόνο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς είναι γρήγορος, δροσερός (χωρίς ανεμιστηράκι, παθητική ψύξη) ήσυχος και πολύ εμφανίσημος (κοσμεί το γραφείο). Αφού σκέφτομαι να αγοράσω την έκδοση 320 (αυτήν που έχεις λινκάρει) ώστε να τον κάτσω καπάκι πάνω σ' αυτόν που έχω (έχουν ειδικές εγκοπές και μπορείς να σχηματίσεις πύργο)
kotetsi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 +1 για τον LaCie (έπεσε κι άλλο η τιμή του βλέπω). Χρησιμοποιώ δύο (τον έναν καθημερινά τον άλλον για backup του πρώτου) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Στα θετικά του το ότι είναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ.
soiramk Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Προβλήματα θερμοκρασίας δεν έχει ε? Γιατι σκοπεύω να τον έχω ανοιχτό 24/7..
kotetsi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αυτός που χρησιμοποιώ συνέχεια ζεσταίνεται όταν μείνει αρκετή ώρα αναμμένος αλλά το πρόβλημα οφείλεται στην ξύλινη επιφάνεια του τραπεζιού που τον έχω. Σε γυάλινη ή μεταλλική (πχ στο πάνω μέρος του desktop μου) δεν αντιμετωπίσω ουσιαστικό πρόβλημα.
soiramk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Σήμερα παρέλαβα τελικά τον LaCie 500Gb και τώρα του κάνω format σε NTFS! Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες! Αρκετά μικρός και αθόρυβος(τώρα στο format ακούγεται λίγο γιατί ξεκίνησε και το ανεμιστηράκι του(ναι, η έκδοση των 500Gb έχει ανεμιστηράκι)! Ξέρετε πως μπορώ να βάλω για εικονίδιο στο My Computer κάτι σαν αυτό? Μπορείς να το κατεβάσεις απο το site τους και σαν *.sit και σαν *.jpg .
anthony_88 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παιδια οι e-sata τι διαφορες εχουν απο τους external USB και πως τους συνδεω??
kpartsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Παιδια οι e-sata τι διαφορες εχουν απο τους external USB και πως τους συνδεω?? Είναι εξωτερικές συσκευές (σκληροί δίσκοι) που συνδέονται με το computer και σου δίνουν έως 6 φορές γρηγορότερη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το USB 2. Βέβαια χρειάζεσαι ειδική είσοδο στο pc ή laptop για να μπορείς να συνδέσεις τους e-sata (EXTERNAL SATA). Δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.