Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός σκληρός??

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κάποιος/α αυτόν το HDD: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.303849

τι λέτε αξίζει?

Επίσης εχω μερικές ερωτήσεις:

1ον) Οι εξωτερικοί HDD σε USB "τρώνε" CPU(ή λεω βλακείες:oops: ?)

2ον) Θα μπορώ π.χ. σ'αυτόν το δίσκο να βάλω το folder που κατεβαίνουν τα αρχεία απο Azureus?(λόγω διαφοράς ταχύτητας USB-ATA ρωτάω) ή θα έχω πρόβλημα?

3ον) Φαντάζομαι πως media αρχεία(audio και video) θα αναπαράγονται χωρίς προβλήματα(χωρίς διακοπές), ε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.

Πραγματικά αυτή η αγορά θα είναι τέλεια. Είναι τέλειος. Με έβαλες κι εμένα σε σκέψεις. Για εμένα όμως είναι λίγο ακριβός.

Δημοσ.

+1

πολυ καλη επιλογη, απλα ειναι λιγο πιο θορυβωδης απο την αντιστοιχη λυση της saegate.

η τιμη του ειναι σουπερ

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις!!

μπορείς να πάρεις το παρακάτω κουτί με e-sata και να βάλεις ότι σκληρό θέλεις (με έναν samsung δεν θα ακούς τίποτα)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650528

το έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Οι e-SATA δε "τρώνε" CPU??

Η MBO μου δεν εχει SATA παρα μονο με ανταπτοράκι αν δε κανώ λαθος και δε ξέρω πως ακριβως να τα συνδέσω:confused: και αν ολα αυτα θα ξεπερασουν τα χρήματα του MyBook...

Ξέρετε κάποιον πιο αθόρυβο??

Δημοσ.

Να κάνω ερώτηση;

Με το που τον αγοράσεις πια είναι η πρώτη σου κίνηση;

Από άποψη format εννοώ, ή είναι έτοιμος για αποθήκευση;

Δημοσ.
δες εδω

πριν 2βδομαδes τον πηρα στα 95 ευρω απο μεντια μαρκτ

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189689

Σ'ευχαριστώ πολύ!! Αν τον βρω σ'αυτη τη τιμή μαλλον θα τον "χτυπήσω"!!

Να σε ρωτήσω κατι ακομα...σε κατασταση αναμονής(πχ μονο να "κατεβαίνουν" αρχεια απο Azureus σε folder σ'αυτο το σκληρό) τι θόρυβο έχει??

Δημοσ.

αυτο δεν το χω κανει, οποτε δεν γνωριζω(να κατεβαζω κατευθειαν εκει). θα το δοκιμασω αποψε αν προλαβω, επειδη εχω 2 εργασιες που τρεχουν, και τρεχω και γω σαν τρελος να τις προλαβω.

τωρα αν τον εχεις απλα ανοιχτο και δεν κανεις τπτ

δεν θα σου πω ψεματα ακουγεται λιγακι

ομως οταν αρχισει να διαβαζει μια ταινια πχ και να την βλεπω απο κει κατευθειαν, ο ηχος δεν αλλαει καθολου (δεν γινεται δηλαδη περισσοτερος)

στην μεταφορα αρχειων ,εκει ακουγεται ελαχιστα περισσοτερο.

μπορω να τον συγκρινω μοναχα με τον western digital mybook 250gb επειδη τον εχι η κοπελα μου,και μου φαινεται πιο θορυβωδης.

σε γενικες γραμμες παντως οποιον και να παρεις, και οι 2 ειναι παρα πολυ καλοι,και οι τιμες πλεον πολυ καλες

τελος, αν θες υπαρχει ο καινουργιος της seagate στα 90 ευρω, 250 γιγα αλλα με 5 χρονια εγγυηση, σαν μια εναλλακτικη

αλλα εγω προτιμησα τα +70 γιγα απο τα +3 χρονια εγγυηση

edit: meta apo kana 15lepto pou den kaneis tpt me ton skliro,pauei na akougetai entelws

Δημοσ.
αυτο δεν το χω κανει, οποτε δεν γνωριζω(να κατεβαζω κατευθειαν εκει). θα το δοκιμασω αποψε αν προλαβω, επειδη εχω 2 εργασιες που τρεχουν, και τρεχω και γω σαν τρελος να τις προλαβω.

τωρα αν τον εχεις απλα ανοιχτο και δεν κανεις τπτ

δεν θα σου πω ψεματα ακουγεται λιγακι

ομως οταν αρχισει να διαβαζει μια ταινια πχ και να την βλεπω απο κει κατευθειαν, ο ηχος δεν αλλαει καθολου (δεν γινεται δηλαδη περισσοτερος)

στην μεταφορα αρχειων ,εκει ακουγεται ελαχιστα περισσοτερο.

μπορω να τον συγκρινω μοναχα με τον western digital mybook 250gb επειδη τον εχι η κοπελα μου,και μου φαινεται πιο θορυβωδης.

σε γενικες γραμμες παντως οποιον και να παρεις, και οι 2 ειναι παρα πολυ καλοι,και οι τιμες πλεον πολυ καλες

τελος, αν θες υπαρχει ο καινουργιος της seagate στα 90 ευρω, 250 γιγα αλλα με 5 χρονια εγγυηση, σαν μια εναλλακτικη

αλλα εγω προτιμησα τα +70 γιγα απο τα +3 χρονια εγγυηση

Το δοκίμασες μήπως φίλε basilis5(για το Azureus)? Το ανεμιστηράκι δε κανει θόρυβο?? Οπότε λες οτι ο Seagate είναι πιο αθόρυβος απο τον Western Digital, ε?

edit: meta apo kana 15lepto pou den kaneis tpt me ton skliro,pauei na akougetai entelws

Πολύ καλο αυτό!! Ελπίζω να το κάνει ετσι και άμα δουλεύω μεσα folder που "κατεβάζω" αρχεία(π.χ. Azureus)! Αν μπορούσες να το τσεκάρεις θα σου ήμουν υποχρεομένος:)

Δημοσ.

λοιπον, δεν εχω δυστυχως εδω στη εστια αζουρεους.,αλλα κατεβαζω τωρα απο rapidshare και σωζω κατευθειαν στον εξωτερικο και δεν αλλαξε τπτ στον θορυβο του. οτι ακουγοταν πριν (νομιζω μοναχα το ανεμηστιρακι ειναι αυτο που ακουγεται) αυτο ακουγεται και τωρα.

οσον αφορα τους δυο σκληρους, δουλεψα τον wd της κοπελας μου ο οποιος ηταν γεματος κατα το 1/3 περιπου και μου φανηκε πως εκανε περισσοτερο θορυβο κατα την αναγνωση αλλα και μεταφορα αρχειων σε σχεση με τον seagate. τωρα αυτο ειναι και υποκειμενικο,μην σε παρω στο λαιμο μου. ας μας πει και κανενας αλλος τις εντυπωσεις του

παντως κατα τα αλλα και οι 2 ειναι εξισου καλοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...