dimitrisarta Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 χαιρετω ολο το forum.ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας.θελω να βλεπω nova στο σπιτι μου και μου ειπαν οτι μπορω να βλεπω σπασμενο nova χωρις να πληρωνω τιποτα.απλος αγοραζω εναν αποκωδικοποιητη την κεραια και μια σπασμενη καρτα nova την οποιο κατα διαστηματα θα την πηγαινω στους "χακερ" και θα μου περνανε τους καινουργιους κωδικους σε περιπτωσει που τους αλλαζει η nova.θελω να ρωτησω αυτο γινετε;με συμφερει να το κανω;θα βλεπω κανονικα η η εικονα θα εχει σπασιματα,χιονια κλπ κλπ;please xelp.σας ευχαριστω πολυ.
johnpap Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Γίνεται αλλά... Διάβασε τους όρους του forum! Εδώ έχουμε κάνει απεξάρτηση από crack, serial κλπ! "Με λένε Μήτσο και είμαι 6 μήνες καθαρός!"
Pink_Panther Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 dimitrisarta afto ginetai, den to exw dei alla kserw oti oi kodikoi ths nova ananewnontai ka8e mera (h kai pio syxna) opote den mporeis na trexeis sinexws ekei :-P opote ananewnetai o kodikos mesw internet. Kai nomizw plironoune to paketo sindromis 5-6 atoma oste na vgenei pio fthna apoti mono enas. Twra parapanw den kserw na sou pw.
johnnieB Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 desimo..... thelei apokwdikopoihth me ethernet na syndethei me dsl gia na kanei update ta kleidia kai polla alla. kyriws omws thelei kalo texniko. proswpika den to exw dei na douleuei.
danaos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Κάτι πλανιέται στον αέρα ή είναι η περίφημη αφρικανική σκόνη;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 χαιρετω ολο το forum.ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ηθελα την βοηθεια σας.θελω να βλεπω nova στο σπιτι μου και μου ειπαν οτι μπορω να βλεπω σπασμενο nova χωρις να πληρωνω τιποτα.απλος αγοραζω εναν αποκωδικοποιητη την κεραια και μια σπασμενη καρτα nova την οποιο κατα διαστηματα θα την πηγαινω στους "χακερ" και θα μου περνανε τους καινουργιους κωδικους σε περιπτωσει που τους αλλαζει η nova.θελω να ρωτησω αυτο γινετε;με συμφερει να το κανω;θα βλεπω κανονικα η η εικονα θα εχει σπασιματα,χιονια κλπ κλπ;please xelp.σας ευχαριστω πολυ. Έλα ντε! Δεν ξέρουμε αν γίνεται και δεν δίνουμε πληροφορίες για σπασμένες κάρτες Nova εδώ. Αν διάβαζες τους Όρους Χρήσης του forum, θα το ήξερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.