godlike Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω εαν γίνεται να μεταφέρεις χρήματα από το Paypal balance σε μια προπληρωμένη πιστωτική της Eurobank. Να μεταφέρει το Paypal σε προπληρωμένη μπορεί (πχ λόγω ακύρωσής ebay παραγγελίας επιστρέφονται τα χρήματα στην προπληρωμένη) αλλά γίνεται με πρωτοβουλία του χρήστη;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
iNorganic Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τουλαχιστον με την Pre-paid card της Eurobank δεν γινεται αφου οι τροποι φορτισης τις καρτας ειναι οι εξης 1)Μεσω ΑΤΜ 2)Να επισκεφθεις ο ιδιος καποιο υποκαταστημα 3)Μεσω europhone banking(αν το εχεις ενεργοποιησει) 4)Μεσω e-banking(θελει κ αυτο ενεργοποιηση) οπου θα πρεπει να βγαλεις κανονικη πιστωτικη καρτα για να εχεις προσβαση στο λογιαρασμο σου.Με το e-banking θα μπορεις να μεταφερεις τα λεφτα απο το pay pal sto logariasmo σου(τραπεζας) κ απο εκει να φορτισεις την καρτα σου.
flo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Μπορεις να μου πεις πως γινεται η φορτιση της Pre-Paid μεσω ATM? Tην πρωτη φορα δεν γινεται μεσω ATM (και το ελαχιστο ποσο ειναι 40Ε.) Τη 2η φορα μπορεις απο ATM?? και μηπως ξερεις και ποιο ειναι το ελαχιστο ποσο καταθεσης?
iNorganic Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Tο ελαχιστο ποσο καταθεσης ειναι 30 ευρω.Την πρωτη φορτιση μου την εκανα στην τραπεζα με μετρητα,αρα δεν γνωριζω .Παντως θυμαμαι μια μερα που ηθελα να βαλω 30 ευρω στιν καρτα μια φορα κ πηγα σε ΑΤΜ μιας κ ηταν κυριακη κ δεν μου τα δεχθηκε...Ειναι απλο παντως βαζεις μεσα την πιστωτικη σου καρτα κ μετα σε βγαζει σε ενα μενου.Απο εκει επιλεγεις φορτιση καρτας κ μετα πατας αποδοχη. Στην συνεχεια ανοιγει μια σχισμη διπλα κ βαζεις τα χαρτονομισματα.Το ΑΤΜ τα μετραει, σου γραφει το ποσο που μετρησε κ αμα δεν εχει κανει λαθος στο μετρημα πατας παλι αποδοχη κ εισαι οκ( εμενα εδω μου κολλαγε κ μου επεστρεφε τα χρηματα ).Επισης μεσω του ΑΤΜ μπορεις να δεις κ τις κινησεις τι καρτας ( θελει 5 μερες απο την μερα που κανατε μια συναλλαγη να φανει στην βαση δεδομενων τησ EUROBANK)
flo1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μεταφορά χρημάτων από το Paypal σε προπληρωμένη πιστωτική; Μου εχουν επιστραφει χρηματα απο το ebay, μεσω paypal. Πως μπορω να τα παρω "στο χερι" απο την καρτα?
opera Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 αν όντως πιστωθήκανε στη κάρτα σου θα τα πάρεις από ΑΤΜ αν η κάρτα σου έχει πιν ή από το ταμείο της τράπεζας ή θα χρησιμοποιήσεις τη κάρτα σου για νέες αγορές.
flo1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τα χρηματα φαινονται στο Paypal, θα πρεπει να παω στην επιλογη Withdraw για να τα παρω απο την καρτα? Δοκιμασα να τα παρω χτες αλλα δεν ειχε υπολοιπο στο ΑΤΜ. (Withdraw Funds PayPal offers the following options for withdrawing funds from your PayPal account. Add a bank account in Greece The safety and security of your bank account information is protected by PayPal. We will never reveal your financial information, and PayPal will notify you by email whenever you initiate a transaction with this bank account. )
cool_myll Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα και για να βάλω τράπεζα ζητάει αυτά: Country First Name Last Name Bank Name Bank Location Account Type Checking Savings IBAN Number Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Τι διαφορά έχουν αυτά τα account types; Bank Location βάζω athens η Greece; Bank Name βάζω ALPHA ή ALPHA BANK;
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 1) Όταν τα λεφτά είναι στο PayPal, σημαίνει πως μπορείς να κάνεις Online αγορές χρησιμοποιόντας το paypal. 2) Αν θες να πάρεις τα λεφτά στο χέρι, χρειάζεσαι λογαριασμό τράπεζας, όχι απλώς κάρτα. 3) Η Alpha Bank υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο στην Αθήνα, οπότε Ελλάδα. 4) Alpha Bank είναι το επίσημο όνομα και όπως και να χει τα στοιχεία αυτά είναι τυπικά, το IBAN θα κάνει την ουσιαστική δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.