djmanthos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Καλησπέρα σας, Έχω εγκαταστήσει ένα Forum vBulletin στο Site μου όμως πρόσεξα ένα πρόβλημα στην ελληνική γλώσσα. Όταν για παραδειγμα έγραψε "Περισσότερα στο..." μου εμφάνισε το παρακάτω: Τι πρόβλημα υπάρχει με την κωδικοποίησει ίσως; Έκανα ένα Post στο Official Forum αλλά τίποτα. Άν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
alkisg Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Κόβει γενικά το π, ή μόνο μερικές φορές; Κάνε copy-paste κανένα "μακρύτερο" παράδειγμα...
djmanthos Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 κόβει το "Π" το "ε" με οξία: "έ"..... Το "έ" παίρνει την μορφή: * :-?
alkisg Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μάλλον συνδέεται με τη βάση με καμιά περίεργη κωδικοσελίδα, π.χ. σουηδικά, ρώσικα κτλ, οπότε οι περισσότεροι χαρακτήρες θεωρούνται έγκυροι αλλά όχι όλοι (δεν έχουν όλοι τους κάτι αντίστοιχο στην iso-8859-7). Δεν ξέρω από vb για να σου πω που ακριβώς είναι η ρύθμιση, ψάξε σε κάποιο configuration να του πεις να χρησιμοποιεί greek character set κατά το mysql connection.
tsomoloko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Καπου διαβασα οτι αν εχεις ενεργοποιησει το Word Censoring σου δημιουργει το συγκεκριμενο προβλημα. Ενα ατομο που ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα δοκιμασε -μετα απο προτροπη- να απενεργοποιησει το censoring και διαπιστωσε οτι του δουλεψε μια χαρα μετα... By the way ... djmanthos εχεις PM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.