theglassicon Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Προσπάθησα να μεταφέρω όσο πιο ατόφια μπορούσα την μετάφραση. Μπορεί η οργάνωση των νευρώνων να λειτουργεί μαθηματικά...αυτό δεν είναι το σημείο που με καίει! ΌΜΩΣ δέν είναι μαθηματικά οριζόμενος ο τρόπος που παράγονται οι τιμές που διεγείρουν τις εξόδους των νευρώνων ούτε έχουμε σταθερά κατώφλια ενεργοποίησης, ούτε σταθερές εξόδους...γενικά δέν έχουμε PATTERNS! Οπότε πώς μπορούμε έτσι απλά να λέμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και να προσπαθουμε να μοτνελοποιήσουμε κάτι τόσο σύνθετο (που ίσως και για την εποχή μας να είναι αδύνατο...) ενώ με την αντίστοφη λύση να μπορέσουμε να κάνουμε χρήση του προβλήματος σαν λύση. Δηλαδή αυτό που κάνω. Να δεκτώ την ύπαρξη της μη γνωστής αυτής συνάρτησης και μετά να χρησιμοποιώ τις τιμές της για να μάθω το Α.Ν.Ν μου όπως και σε έναν πραγματικό εγκέφαλο... Τόσο δύσκολο είναι να το συλλάβει αυτό κάποιος? Η λογική αυτή που λες υπάρχει στους γενήτωρες χρόνια τώρα, ποια η πρωτοτυπία; Και δηλαδή αν τελικά κάνει train το net (σε ποιο data set άραγε τί θα βγάλεις;
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δικό μου project δέν έχει να κάνει με άλλους. Δεν πατάω σε προηγούμενες εργασίες. Έχω κάνει τα πάντα απο το μηδέν. Δες documentation για πιο πολλά και κώδικα εάν ενδιαφέρεσαι. Το θέμα με τον αλγόριθμο του Back Propagation είναι ότι είναι Fixed. Τίποτα δέν μαθαίνει Fixed στον πραγματικό κόσμο. Σχετικά με τον Tuevo: Γι αυτό έχω δικούς μου αλγορίθμους που συμβαδίζουν με την τυχαιότητα. Δές documentation πάλι. Ναι απλός ήθελα να τονίσω ότι όσον αφορά την τεχνολογία μας δεν συμβαδίζει στο να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους προβλήματα μιάς και ακολουθεί άλλη νοοτροπία... Γι' αυτό εξάλλου το έθεσα έτσι γιατί οι άνθρωποι είναι κολημένοι! thief7710 συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δέν είχα τέτοια πρόθεση. Συγνώμη ε....
theglassicon Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Την εγωιστική λογική σου δεν την καταλαβαίνω.......δλδ την ένοια νευρωνικό εσύ την ανακάλυψες; Στην εργασία σου δεν έχεις παραπομπές σε βιβλιογραφία; Η επιστήμη φίλε είναι ένας μεγάλος πύργος......πατάς στις πέτρες που βάλαν άλλοι για να βάλεις τις δικές σου για να πατήσουν οι επόμενοι. Στα ερωτήματα που έθεσα και που σκοπό δεν είχαν να μειώσουν το πόνημά σου αλλά να σου δόσουν μια συμβουλή τα 13 χρόνια ακαδημαικής πείρας μου φρόντησε να απαντήσεις ενδόμυχα αν θες να προχωρήσεις.
bandito Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143151&highlight=qtgeo http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=170546&highlight=%2Agann%2A Ρε εσύ.... Πάλι τα ίδια ; Δεν βαρέθηκες;
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Ωραίος ο μπαντίτος. Θενξ. εντιτ, σόρρυ, δν είχα καταλάβει το μέγεθος της υπόθεσης. ξεκλειδώνεται.
thief7710 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Συνεργάζομαι με σταριωτικούς φορείς που θέλουν να αναπτύξουν αυτόματα συστήματα (tanks κ.α) για την αυτόνομη οδήγηση σε μονοπάτια δύσβατα και όχι απο πρίν γνώριμα... XaxaXAxaXaxAxaXAxaAxaxaXAxaAxaXaxaxaXAxaxAXaaxAXaxaxAxAXaXAxaXaxa Εισαι απιστευτος.Να κανεις παρεα και με το Λιακοπουλο...
sotirisl Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Συνεργάζομαι με σταριωτικούς φορείς που θέλουν να αναπτύξουν αυτόματα συστήματα (tanks κ.α) για την αυτόνομη οδήγηση σε μονοπάτια δύσβατα και όχι απο πρίν γνώριμα... XaxaXAxaXaxAxaXAxaAxaxaXAxaAxaXaxaxaXAxaxAXaaxAXaxaxAxAXaXAxaXaxa Εισαι απιστευτος.Να κανεις παρεα και με το Λιακοπουλο... γιατί αφού συτό συμβαίνει τουλάχιστον σε πέντε έξι αμερικάνικα πανεπιστήμια, εσύ τι κοροιδεύεις?
thief7710 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 ειδες τα link που εδωσε ο bandito? Και θα το ξαναπω για να μην παρεξηγηθω:Δεν αμφιβαλω για τις γνωσεις σου η τις ικανοτητες σου (χωρις αυτο να σημαινει οτι τις παιρνω και ως δεδομενες).Απλα το υφακι σου,οι χαρακτηρισμοι σου,η αντιδραση προς ατομα που προσπαθησαν να σε βοηθησουν (ελεος δλδ) και ατακες του στυλ εχω συνεργασια με στρατιωτικους παραγοντες,μπορει να ειμαι αυτος που μπηκε στο FBI κτλ δεν με βοηθανε να σε παρω σοβαρα. Πως να το πω ρε αδερφε.Μου δινεις την αισθηση οτι το δουλευεις 3 χρονια και το ριμαδι χτυπαει bug.... Αν ολα αυτα ειναι αληθεια γιατι τα λες σε εμας?Σε ολοκληρη ΙΒΜ δουλευες... Α και που'σαι.Δεν τα λενε κατώφλια.Διαυλους τα λενε.
21century Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Σε οτι αφορα το κεντρικο θεμα της συζητησης σχετικα με τα Μαθηματικα μαλλον πρεπει να πουμε ξεκαθαρα οτι τα μαθηματικα βρισκονται παντου στο σμυπαν ασχετα αν δεν μου αρεσαν στο σχολειο και μετα ασχοληθηκα με τους υπολογιστες..
thief7710 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 καλά, τώρα που το έκαναν ban πώς θα υπάρχει αντίλογος; Σοβαρα?Οχι ρε γμτ και ειχε πλακα το ολο σκηνικο...
bandito Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 καλά, τώρα που το έκαναν ban πώς θα υπάρχει αντίλογος; Δλδ είχες ελπίδα οτι θα μπορούσε να γίνει διάλογος;
wizzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 στάκα αδερφέ, κάτι έχασα.... Διάβασα μόνο το topic αυτό, θα δω και τα άλλα links και θα επανέλθω... edit: μετά το F4, εννοειται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.