Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει με διπλό κλικ.

gallos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Έκανα εγκατάσταση τα office 2003 τα ελληνικά.Οποιοδήποτε αρχείο των office δεν ανοίγει αν κάνεις διπλό κλικ επάνω του,αλλά ανοίγει εαν ανοίξεις πρώτα το πρόγραμμα των office που το επεξεργάζεται.Για παράδειγμα,εαν θέλω να ανοίξω ένα αρχείο word που είναι στα έγγραφά μου,με διπλό κλικ επάνω του δεν ανοίγει,ούτε με δεξί κλικ και πατώντας στο άνοιγμα με.Αλλά εαν ανοίξω πρώτα το Word και μετα πάω στο άνοιγμα και επιλέξω το αρχείο που θέλω,το ανοίγει.Καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

Δεξί κλικ στο αρχείο και στο πεδίο που λέει opens with τσέκαρε αν είναι η σωστή εφαρμογή

Αν όχι πάτα το κουμπί Change και διάλεξε ανάλογα τον τύπο και το πρόγραμμα

π.χ αρχείο .doc το WINWORD.EXE ...κλπ

Εναλλακτικά

Στον Windows explorer Tools>Folder Options>File types βρες το αρχείο .doc και εκεί που λέει opens with πρέπει να είναι το

Microsoft Office Word αν όχι το τελευταίο κουμπί λογικά θα λέει restore, κάνε restore

λογικά θα πρέπει να φτιάξει

αν όχι μάλλον πας για επανεγκατάσταση

Δημοσ.

egw exw to exis provlima: ola ta arxeia pou einai swsmena me to palio office otan pataw diplo klik na anoixoun pagwnei to pc gia 30sec k meta anoigoun...enw ta arxeia pou einai swsmena meto kainourgio douleuoun roloi

Δημοσ.

Έχω τα win xp pro sp2.Petza δεν είναι κάτι από αυτά που είπες.Τίποτε άλλο?Μήπως κάτι στη regedit?

Δημοσ.
Έχω τα win xp pro sp2.Petza δεν είναι κάτι από αυτά που είπες.Τίποτε άλλο?Μήπως κάτι στη regedit?

Οι ρυθμίσεις που σου είπα είναι οκ ?

Τσέκαρε επίσης στα File types στο πεδίο Advanced αν υπάρχει η εντολή Άνοιγμα

doclq4.jpg

και αν οι επιλογές είναι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...